Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydıııııııın yıldızım
geçmişi okursam seni kaçıracam azcık baktım o kadar
bardakta köpüklü bişiler vardı sempatiksalakcinni
sanal alemde dile düşersek görürsünüz kızlar kaydirigubbakcemile3
avukat vakasından sonra namımızı her yerde söylerler artık :1closedeyes:

nasılsın yoıldızım iyi misin canıııımmmm
benim eşim de az dışarı çıktı kendimi buraya attım...

iyiyim canim sen nasilsin,evet dun arkadaslar karbonat testi yapmislar,bol kopuklu,o kadar guldum ki gorunce,RABBIM her kese hayirli bebisler versin de boyle seyleri kafamiza takmayalim.
esim ise gitti,bu gun net acik,insallah bol bol konusuruz.

çok şükür iyiyim canım genelde dinleniyorum ben...
kursları bıraktım otobüsle gidiyodum ya...
doktoru dün aradım pazartesi taaaa akşama randevu verdi
bakalım hayırlısı olsun inşallah...

cok iyi yapiyorsun o simdi senin en kiymetlin,degerini bil canim,RABBIM kucagina almayi da nasip etsin insallah,dr dan da guzel haberlerle donersin insallah

iyiyim canim sen nasilsin,evet dun arkadaslar karbonat testi yapmislar,bol kopuklu,o kadar guldum ki gorunce,RABBIM her kese hayirli bebisler versin de boyle seyleri kafamiza takmayalim.
esim ise gitti,bu gun net acik,insallah bol bol konusuruz.

evet ya bi yandan bakıyorum da çok tatlılar bizim kızlar Allah yokluklarını göstermesin...
inşallah konuşuruz ne güzell :1hug:

nazraca canııım canııııım ne kadar üzüldüğümü anlatamam sana....üzülme diyemiyorum ama nolur kendini yıpratma...bliyorum hiç kolay değil onca emek, acı, sıkıntı....bir an önce toparlan canım nolur...eşin için yeniden daha güçlü ayağa kalk...seni çooooooook seviyoruz her zaman dualarımızdasın sen de bize dua et nolur....hayatın ne süprizlerle dolu olduğunu hiçbirimiz bilemeyiz....bu dünyada hiçbir şeyin garantisi yok....Rabbim hepimizi korusun...

evet ya bi yandan bakıyorum da çok tatlılar bizim kızlar Allah yokluklarını göstermesin...
inşallah konuşuruz ne güzell :1hug:

amin insallah hepsi bir birinden iyi ,inan o kadar seviniyorum ,RABBIME sukrediyorum ki sizlerle tanistim,gercek dostluklar kurdum,sizi cooooooooooooookkkkkkkk seviyorum

cok iyi yapiyorsun o simdi senin en kiymetlin,degerini bil canim,RABBIM kucagina almayi da nasip etsin insallah,dr dan da guzel haberlerle donersin insallah

Amin canım Rabbim inşallah burdaki tüm arkadaşlarımın yüzünü güldürsün evlerini şenlendirsin...en kısa zamanda herkesi muradına erdirsin...burası çok dualı...dua eden herkesten Allah razı olsun ona yüz katını versin inşallah..

amin insallah hepsi bir birinden iyi ,inan o kadar seviniyorum ,RABBIME sukrediyorum ki sizlerle tanistim,gercek dostluklar kurdum,sizi cooooooooooooookkkkkkkk seviyorum

inan aynı senin gibi düşünüyorum....evet dostluklar gerçek...maskeliler zaten fazla kalamıyo maskeleri düşünce çekip gidiyolar...gülüyorum onlara bizden sonra kimleri kandırıyolar diyorum vay be...hep aynı laflar ama biliyorum ki sahte....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…