evet canim,gercek dostluklar hep kazanmistir ve KAZANICAK ,insallah hepimiz teker teker hamis kaliriz bebeklerimizi kucagimiza aliriz ve bebeklerimiz konusuruz burda,benimki gaz yapti,seniki nasil ve s.insallah o gunler de gelicek:Saruboceq:inan aynı senin gibi düşünüyorum....evet dostluklar gerçek...maskeliler zaten fazla kalamıyo maskeleri düşünce çekip gidiyolar...gülüyorum onlara bizden sonra kimleri kandırıyolar diyorum vay be...hep aynı laflar ama biliyorum ki sahte....
hoşbulduk kızlar bu topicte yeniyim ben adım tülay biriniz hamilesiniz sanırım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Allah razı olsun canım....inşallah hepimiz hamiş olcaz burda hepimiz...
eğer zahmet olmazsa anlatabilirmisin ne kadar zamandır istiyodun tedaviylemi oldu?
benim cikmam lazim oglen gorusuruz,kendinize iyi bakin.optuuuuuuuuuum
tabi canım ne demek ne zahmeti
8 yıllık evlilik, 1 düşük ve sonrasında çikolata kistim vardı
tüp bebek tedavsiyle oldu...
işte özetle böyle çok uzun ama kısaca bu kadar anlatim...
sağol canım teşekkürederim ilki peki tedaviyleni olmuştu kaç haftalıkken düşük oldu bide düşükten ne kadar sonra hamile kaldın?
bende 2.5 yıldır bebek istiyorum eşim varikosel ameliyatı oldu değerleri çok tutarsız drlar tüp bebek dediler ama ben tedavisiz hamile kaldım ve 25 ocakta kürtaj oldum gelişmemesinden düşükten dolayı.rabbim kimseye yaşatmasın.
canım çok geçmiş olsun, Allah en kısa zamanda kucağına almayı nasip eder canım...
gunaydin,sana da canim,insallah hepimiz hamis kaliriz,kac yillik evlisin ve sorun ne sizde?
amin cümlemize inşallahhh
canım senin şimdi durumun ne?
dr 3 ay korunun dedi.bakalım ben korunmuyorum gerçi doğrumu bilmiyorum ama bu 2.5 yıld aolduğuna göre:) en fazla 1 yıl beklicem eğer olmazsa tüp bebek yaptırcaz.
bende ilk bebeğimi 5 aylık hamileyken erken doğumla kaybettim. sonra 1,5 sene bekledik olmadı, klomen verdi 2. ye hamile kaldım ama onuda 5 aylıkken kaybettim. şimdi tekrar hamile kalmaya çalışıyorum, busefer dikiş atılacak...
peki sebebi araştırıldımı canım ?
canım bende rahimağzı yetmezliği var. bebek belli ağırlığa gelince rahim taşımıyor ve rahimağzı açılıyor. bunun için allah nasip ederse hamile kalırsam dikiş atılacak ve doğuma kadar yatcam.
en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?