Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet canim,gercek dostluklar hep kazanmistir ve KAZANICAK ,insallah hepimiz teker teker hamis kaliriz bebeklerimizi kucagimiza aliriz ve bebeklerimiz konusuruz burda,benimki gaz yapti,seniki nasil ve s.insallah o gunler de gelicek:Saruboceq:
hoşbulduk kızlar bu topicte yeniyim ben adım tülay biriniz hamilesiniz sanırım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

evet nevomuz hamile insallah sag salim yavrusuna kavusur.

tabi canım ne demek ne zahmeti
8 yıllık evlilik, 1 düşük ve sonrasında çikolata kistim vardı
tüp bebek tedavsiyle oldu...
işte özetle böyle çok uzun ama kısaca bu kadar anlatim...

sağol canım teşekkürederim ilki peki tedaviyleni olmuştu kaç haftalıkken düşük oldu bide düşükten ne kadar sonra hamile kaldın?

bende 2.5 yıldır bebek istiyorum eşim varikosel ameliyatı oldu değerleri çok tutarsız drlar tüp bebek dediler ama ben tedavisiz hamile kaldım ve 25 ocakta kürtaj oldum gelişmemesinden düşükten dolayı.rabbim kimseye yaşatmasın.

canım çok geçmiş olsun, Allah en kısa zamanda kucağına almayı nasip eder canım...

gunaydin,sana da canim,insallah hepimiz hamis kaliriz,kac yillik evlisin ve sorun ne sizde?

slm tatlim 3,5 yillik evliyim ama yeni ´karar verdik bebege..

son 3 aydir istiyoruz yumurtlama konusunda hic bilgim yokdu..daha bu ay ögrendim

cok sükür sorun yok ,doktorumla görüstüm daha erken ilk 6 ayda olmamasi normal diyo..

3 mart gelecek muhtemel regl tarihim sabirsizlikla bekliyosdelikafadulden

peki senden nbr ?

dr 3 ay korunun dedi.bakalım ben korunmuyorum gerçi doğrumu bilmiyorum ama bu 2.5 yıld aolduğuna göre:) en fazla 1 yıl beklicem eğer olmazsa tüp bebek yaptırcaz.

bende ilk bebeğimi 5 aylık hamileyken erken doğumla kaybettim. sonra 1,5 sene bekledik olmadı, klomen verdi 2. ye hamile kaldım ama onuda 5 aylıkken kaybettim. şimdi tekrar hamile kalmaya çalışıyorum, busefer dikiş atılacak...

peki sebebi araştırıldımı canım ?

en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…