amin canım, hepimize.. işte misin. ben işteyim. eşim evde...offf...
dün akşam kayınvaldeme gidecektik, kendileri yorgunmuş bizi kabul etmedi,, eşim çok kızdı yaa. Biz işten geliyoruz yorgun yorgun gitmek istiyoruz onlar kabul etmiyor dedi. cumatesi sabahları annesine kahvaltıya giderdi ama bu sabah için gitmicem dedi...
anlamadım kii, bizim küçük çocuğumuzda yok, bi çay içip gelecektik. ben zaten gitmek istemiyordum ama sırf eşimi kırmamak tamam dedim. çünkü eşim benim ailem her çağırdığında gider, gitmemezlik yapmaz. bende onu kırmadım tamam dedim. ama işteee kabul etmediler...
ne güzel,, benimki banada ben çağırmadan gelmez. bak 10 gün raporluydum evde bikere ne aradı ne geldi...valla ben kayınvaldeme haber vermeden giderim.amann boş verr kayınvalde işte hiçbiri anne gibi sevmez eşlerin hatrı için katlancan beterinden korusun dicen:)
ne güzel,, benimki banada ben çağırmadan gelmez. bak 10 gün raporluydum evde bikere ne aradı ne geldi...
biliyordu canım, bilmezmi. aramızda bi sorun yokk. sadece benim kayınvaldem çağrılmadan gelmiyor.. ben şunu anladım oğlunu kıskanıyor, yoksa onun hariçinde bana yaptığı bi kötülük yok kadının. hamile halimle ev taşıdık, hiç biri gelmedi canım.. ben iki canlı halimle taşıdım...
eti puff hoşgeldin canım,,,,
hoşbulduk canım... geçmişi okuyordum.... burda gülmekten gözlerimden yaşlar aktı....
sevdacım sende ne hamarat hatunmuşsun... valla bravo hem çalış hemde böyle marfiet...
bu arada samyeli demekki kayınvalideye gitmemişsin... boşuna için sıkıldı yavvfff....
valla kızz, boşuna içim sıkıldı... :))))
neye gülüyorsun kızzz. bizede söylee,,
nazracam canımm inan çok üzüldüm... ama senin şimdi kendini toparlaman lazım... inşallah en ama en yakın hamile kalacaksın... burdaki bütün arkadaşlarımızın ve senin o güzel haberini almamız yakındır...
merhaba güzeller baktımda sigara muhabbeti var bende içtim bugün dr.a gitçektik ama gerek yok sanırım sadece hastalığım gelmiyo menopozamı girdim ne benim anlamadığım normal tedavi takiplerinde adetin geçmesi bekleniyoda tüp bebekte niye beklenmiyo tahlil içinkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?