merhaba güzeller baktımda sigara muhabbeti var bende içtim bugün dr.a gitçektik ama gerek yok sanırım sadece hastalığım gelmiyo menopozamı girdim ne benim anlamadığım normal tedavi takiplerinde adetin geçmesi bekleniyoda tüp bebekte niye beklenmiyo tahlil içinkafamçokkarıştı
inşallah canım normal yolla olurmu bilmem ama tüp bebeği bu sene tekrar deneyemeyiz çünkü maddi olarak oldukça masraflı ancak bidahaki seneye denemeyi düşünüyoruz
ohh be tatlım beynimi bi alıştırabilsem öyle düşünmeyecanim benim
hic uzulme
bizim bebeklerimiz ya gelecek ya gelecek
canım benim zaten 10 yıldır sabır diyorum belkide olur diyorum umudum kalmadı dediğim zamanlarda bile hep umudum vardı kimseye diyemesemde bugüne kadar öyle cok negatif sonuç aldımki hiçbiri canımı bu kadar acıtmadı çünkü öncekilerde yumurtamı çatlamadı yok sa döllenmedimi yok dr.o ilacı vermedi keşke falanca ilacı verseydi gibi şeyler düşünüyodum ama tüp bebekte öyle değil içine canlı konuluyo ve artık o bebek adını alıyo bazen kendimi suçluyorum acaba kendime iyi bakamadımmı diye sonra Allah nasip etmedi diyorum eskiden kadınlar kendilerinimi koruyolardı sanki tarlada çapa yaparken veren Allah nasip edince oluyo yapçak bişeyimiz yok elimiz mahkum sabretmeye canımahh zuhalim hepimiz seni çok iyi anlıyoruz senin bugün yaşadığın o negatifi sonucu o hayal kırıklığını hangimiz yaşamadıkki hepimiz ağladık hırpaladık kendimizi bazen töbe haşa isyan ettik ama inan bunları yaşadıkça dahada gçlü oluyor insan eminim bir dahaki tedaviye daha kararlı ve emin gideceksin ..sende biliyorsunki RABBİM kulları için her zaman hayırlı olanını veriyor bizim şer bildiklerimizde de vardır bir hayır RABBİM sabrımızı sınıyor zuhalim ne olur SABRINI ,ÜMİDİNİ yitirme eğer kaderimizde bebek varsa er yada geç olacaktır biraz daha SABIR zuhalim biraz daha SABIRR
ya canim,gecmis olsun,beki sebebini soylediler mi?RABBIM bi daha yasatmasin,insallah bu sefer bebeyin sana siki tutunur,kucagina almayi nasip eder RABBIM.sağol canım teşekkürederim ilki peki tedaviyleni olmuştu kaç haftalıkken düşük oldu bide düşükten ne kadar sonra hamile kaldın?
bende 2.5 yıldır bebek istiyorum eşim varikosel ameliyatı oldu değerleri çok tutarsız drlar tüp bebek dediler ama ben tedavisiz hamile kaldım ve 25 ocakta kürtaj oldum gelişmemesinden düşükten dolayı.rabbim kimseye yaşatmasın.
insallah yakinda bebeyine kavusursun.slm tatlim 3,5 yillik evliyim ama yeni ´karar verdik bebege..
son 3 aydir istiyoruz yumurtlama konusunda hic bilgim yokdu..daha bu ay ögrendim
cok sükür sorun yok ,doktorumla görüstüm daha erken ilk 6 ayda olmamasi normal diyo..
3 mart gelecek muhtemel regl tarihim sabirsizlikla bekliyosdelikafadulden
peki senden nbr ?
insallah bebisin annesine bu sefer coooooook siki tutunur insallah,RABBIM dualarimizi geri cevirmesin.AMINbende ilk bebeğimi 5 aylık hamileyken erken doğumla kaybettim. sonra 1,5 sene bekledik olmadı, klomen verdi 2. ye hamile kaldım ama onuda 5 aylıkken kaybettim. şimdi tekrar hamile kalmaya çalışıyorum, busefer dikiş atılacak...
bos ver canim,ya bu anneler hep oglanlarini kiskaniyorlar,uzulmeye degmezdün akşam kayınvaldeme gidecektik, kendileri yorgunmuş bizi kabul etmedi,, eşim çok kızdı yaa. Biz işten geliyoruz yorgun yorgun gitmek istiyoruz onlar kabul etmiyor dedi. cumatesi sabahları annesine kahvaltıya giderdi ama bu sabah için gitmicem dedi...
insallah guzewl sonuc alirsiniz,RABBIM yuzunuzu guldursun insallahslm kizlar
napionuz
kilzar sperm testinin sonucunu pazartesi ogreniriz
insallah iyi cikar
eger iyi cikarsa presseed kullanacam
inşallah canım normal yolla olurmu bilmem ama tüp bebeği bu sene tekrar deneyemeyiz çünkü maddi olarak oldukça masraflı ancak bidahaki seneye denemeyi düşünüyoruz
zaten bi adet göreyim biraz dikkat edicem çok uzun zamandır ne yumurtlama günü hesaplıyodum ne başka şey belkide körün taşı denk gelircanım bakarsın kendiliğinden olur, allah büyüktür...
zaten bi adet göreyim biraz dikkat edicem çok uzun zamandır ne yumurtlama günü hesaplıyodum ne başka şey belkide körün taşı denk gelir
HAMİŞLERİMİZ
1....DURU81 O ARTIK ANNE
2.....SİSİ07
3.....ETİ_PUF
4.....SANAL
5.....NAGİHAN
6.....BULUT83
7.....NEVBAHAR76
öyle olsa valla pek iyi olur canım yoksa başka bişey yapamıycaz tedaviye para vermektenya canim,gecmis olsun,beki sebebini soylediler mi?RABBIM bi daha yasatmasin,insallah bu sefer bebeyin sana siki tutunur,kucagina almayi nasip eder RABBIM.
insallah yakinda bebeyine kavusursun.
bende yumurtlama problemi vardi,yetisiyordu ama catlamiyordu,ama SUKURLER OLSUN KI simdi catliyor,esimde de sperm dusuklugu var,onu da cozersek ALLAHIN izniyle bebisimiz gelir
insallah bebisin annesine bu sefer coooooook siki tutunur insallah,RABBIM dualarimizi geri cevirmesin.AMIN
bos ver canim,ya bu anneler hep oglanlarini kiskaniyorlar,uzulmeye degmez
insallah guzewl sonuc alirsiniz,RABBIM yuzunuzu guldursun insallah
RABBIM hic kimsenin problemi olmasin nolur.
insallah tup bebeye gerek kalmadan bebisin sana surpriz yapar insallah,canim bi bakarsin kendiliyinden hamilesin,RABBIM SANA ACILAN ELLERIMIZI GERI CEVIRME NOLUR
HAMİŞLERİMİZ
1....DURU81 O ARTIK ANNE
2.....SİSİ07
3.....ETİ_PUF
4.....SANAL
5.....NAGİHAN
6.....BULUT83
7.....NEVBAHAR76
öyle olsa valla pek iyi olur canım yoksa başka bişey yapamıycaz tedaviye para vermekten
o gün bi gelse hayırlısıyla kurban kesicem vallainsallah canim,sana hayirli bir zamanda hayirli evlatlar versin RABBIM insallah.sen umutsuzluga kapilma,veren ALLAH bir gun bize de vericek
ayy canım ne güzel böyle şeyler duymak Rabbim hepimize versin kurban olduğum başkalarına özenerek baktırmasın boynumuzu bükük bırakmasın hepimize nasip etsininsallah bak olur ALLAHIN izniyle,sen guzel seyler dusun,guzel olsun,insallah bak icimden bi ses senin yakinda hamis olacagini soyluyor,insallah oyle olur inan guzel ablam senin adina o kadar sevinirim ki.......:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
RABBIM tum, isteyenlere versin insallah
o gün bi gelse hayırlısıyla kurban kesicem valla
ayy canım ne güzel böyle şeyler duymak Rabbim hepimize versin kurban olduğum başkalarına özenerek baktırmasın boynumuzu bükük bırakmasın hepimize nasip etsin
Amin güzelim sen şimdi tedavinin hangi aşamasındasıngelir bitanem benimcin de annemler,kayinvalidemler de adak adadi,insallah RABBIM dualarimiz kabul eder .biz de minik civ-civlerimize kavusuruz yakinda
Amin güzelim sen şimdi tedavinin hangi aşamasındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?