Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

mrb canım hoşgeldin, ayy bende bugün hiç içmedim sigara... onu bende bilmiyorum güzelim yaaa,, gittin mi doktora...

canim benim
hic uzulme
bizim bebeklerimiz ya gelecek ya gelecek
ohh be tatlım beynimi bi alıştırabilsem öyle düşünmeye

canım benim zaten 10 yıldır sabır diyorum belkide olur diyorum umudum kalmadı dediğim zamanlarda bile hep umudum vardı kimseye diyemesemde bugüne kadar öyle cok negatif sonuç aldımki hiçbiri canımı bu kadar acıtmadı çünkü öncekilerde yumurtamı çatlamadı yok sa döllenmedimi yok dr.o ilacı vermedi keşke falanca ilacı verseydi gibi şeyler düşünüyodum ama tüp bebekte öyle değil içine canlı konuluyo ve artık o bebek adını alıyo bazen kendimi suçluyorum acaba kendime iyi bakamadımmı diye sonra Allah nasip etmedi diyorum eskiden kadınlar kendilerinimi koruyolardı sanki tarlada çapa yaparken veren Allah nasip edince oluyo yapçak bişeyimiz yok elimiz mahkum sabretmeye canım

ya canim,gecmis olsun,beki sebebini soylediler mi?RABBIM bi daha yasatmasin,insallah bu sefer bebeyin sana siki tutunur,kucagina almayi nasip eder RABBIM.
insallah yakinda bebeyine kavusursun.
bende yumurtlama problemi vardi,yetisiyordu ama catlamiyordu,ama SUKURLER OLSUN KI simdi catliyor,esimde de sperm dusuklugu var,onu da cozersek ALLAHIN izniyle bebisimiz gelir
insallah bebisin annesine bu sefer coooooook siki tutunur insallah,RABBIM dualarimizi geri cevirmesin.AMIN
bos ver canim,ya bu anneler hep oglanlarini kiskaniyorlar,uzulmeye degmez
slm kizlar
napionuz

kilzar sperm testinin sonucunu pazartesi ogreniriz

insallah iyi cikar

eger iyi cikarsa presseed kullanacam
insallah guzewl sonuc alirsiniz,RABBIM yuzunuzu guldursun insallah
RABBIM hic kimsenin problemi olmasin nolur.
inşallah canım normal yolla olurmu bilmem ama tüp bebeği bu sene tekrar deneyemeyiz çünkü maddi olarak oldukça masraflı ancak bidahaki seneye denemeyi düşünüyoruz

insallah tup bebeye gerek kalmadan bebisin sana surpriz yapar insallah,canim bi bakarsin kendiliyinden hamilesin,RABBIM SANA ACILAN ELLERIMIZI GERI CEVIRME NOLUR

zaten bi adet göreyim biraz dikkat edicem çok uzun zamandır ne yumurtlama günü hesaplıyodum ne başka şey belkide körün taşı denk gelir

insallah canim,sana hayirli bir zamanda hayirli evlatlar versin RABBIM insallah.sen umutsuzluga kapilma,veren ALLAH bir gun bize de vericek

öyle olsa valla pek iyi olur canım yoksa başka bişey yapamıycaz tedaviye para vermekten

öyle olsa valla pek iyi olur canım yoksa başka bişey yapamıycaz tedaviye para vermekten

insallah bak olur ALLAHIN izniyle,sen guzel seyler dusun,guzel olsun,insallah bak icimden bi ses senin yakinda hamis olacagini soyluyor,insallah oyle olur inan guzel ablam senin adina o kadar sevinirim ki.......:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
RABBIM tum, isteyenlere versin insallah

ayy canım ne güzel böyle şeyler duymak Rabbim hepimize versin kurban olduğum başkalarına özenerek baktırmasın boynumuzu bükük bırakmasın hepimize nasip etsin

ayy canım ne güzel böyle şeyler duymak Rabbim hepimize versin kurban olduğum başkalarına özenerek baktırmasın boynumuzu bükük bırakmasın hepimize nasip etsin

amin insallah.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Amin güzelim sen şimdi tedavinin hangi aşamasındasın

canim ben simdilik ilaclara ara verdim,dr 2-3 ay ara verelim diyor,cunki simdilik bi sorun yok cok sukur,yumurtalarim da yetisiyor,catliyor,bi de gecen ay rahim de ilacla yikandi,stressten spazma vardi.
simdi bi tek esimde problem ,haraketlilik dusuk canim,o da ilac iciyor,bi de ona bal polen tarcin karisimi verdim sabah aksam,ben de bal tarcin polen corek otu kullandim.insallah ise yarar.RABBIM bebeyimize kavusturur yakinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…