Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yildizcigim hosgeldin
napiorsun
canim sen tedaviye mi basladin

nasil geciyor

etipufum canim nasil oldun bebis seni hala yoruyor mu

yildizcigim hosgeldin
napiorsun

nasil geciyor

sag ol canim sen de hos geldin,iyiyim senden naber?
hayir benim tadavim bitti,simdi esim vitaminler kullaniyor,sperm haraketligi dusuk.bazan o kadar yoruluyorum ki problemlerden,dayanmaya gucum kalmiyor,AMA ALLAHTAN umut kesilmez,

sag ol canim sen de hos geldin,iyiyim senden naber?
hayir benim tadavim bitti,simdi esim vitaminler kullaniyor,sperm haraketligi dusuk.bazan o kadar yoruluyorum ki problemlerden,dayanmaya gucum kalmiyor,AMA ALLAHTAN umut kesilmez,

aynen caanim

bazen kendimi okadar yorgun hissediyorum ki anlatamam

ama dedigin gibi rabbimden umit kesilmez

slm kızlar sabahtan berı bakınıyorum

benım adetıme 5 gun kaldı bende asırı seffam akıntı var ne demek bu sızceeeeeee

slm kızlar sabahtan berı bakınıyorum

benım adetıme 5 gun kaldı bende asırı seffam akıntı var ne demek bu sızceeeeeee

salam canim.
adetlerin duzenli mi?duzenli digilse yumurtlaman olusmustur bence,duzenliyse bilemiyorum,cunki bende de 2 ay once akintim vardi ve 18 gun geciktim,ama sora adet oldum,
kizlar gelsin insallah sani dogru bilgilendirirler

salam canim.
adetlerin duzenli mi?duzenli digilse yumurtlaman olusmustur bence,duzenliyse bilemiyorum,cunki bende de 2 ay once akintim vardi ve 18 gun geciktim,ama sora adet oldum,
kizlar gelsin insallah sani dogru bilgilendirirler

cnm adetım ama yumurtla donemını ortalarında yasadım daha akıskan bole sımdı su gıbı gene akıskan ama yumurtlama donemındekı kadar degıl

eti -puf canim,hos geldin,nasilsin ,kendini nasil hissediyorsun?bulantilarin az da olsa gectimi?

canımm benimm mesajını şimdi gördüm... çok şükür eskiye nazaran daha iyiyim:.. sizin dualarınız sayesinde... inşallah Rabbim sizlerede en kısa zamanda bebiş versin...

etipuf hoşgeldin canım nasılsın

hoşbulduk canım ama şimdide ben geldim sen yoksun...

yildizcigim hosgeldin
napiorsun

nasil geciyor

canım benim çok şükür iyiyim... bulantılarım azaldı ama henüz devam ediyor... sana dua ediyorum inşallah eşinin sonucu istediğiniz gibi çıkar...

mrb kızlar,,, yemek yiyip geldim....nasılsınız,,,,

hoşgeldin canımm...afiyet olsunn...

offff yaa bugün ne kadr sessiz ve sıkıcı bir günn... havalar ısınmaya başladı gerçekten çalışmak zor geliyor yaa.... :umursamaz:

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Eti_puf, samyeli26

bugün ikimiz nöbetciyiz....heralde sende benim gibi cumartesileri çalışıyorsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…