Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hosbulduk arkadaslar :)

ay eti puff ne güzel havalar isiniyosaaaa ben cok severim sicak havayi biz üsüyos burdagamyoncuiremsu

kızlar kolay gelsin..nasılsınız...
bende kontrolden geldim..rahime baktı temiz dedi..inşallah rabbim çok bekletmeden hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder..bize korunma vermedi..ilk ve daha küçük olduğu için...sadece 1hafta yasak..bir dahada adet 1 ay sonra görürmüşüm..bir yerde okudum kürtaj olan birisi hiç adet olmadan hamile kalmış..ve bir çoçuğuda 2 ay 3ay sonra..bilmiyorum..halen canım acıyor..minik bebeğimi unutamıyorum..rabbime yalvarıyorum mucizesini inaşallah hayırlısıyla tekrar yaşatır....

hosbulduk arkadaslar :)

ay eti puff ne güzel havalar isiniyosaaaa ben cok severim sicak havayi biz üsüyos burdagamyoncuiremsu

evet gerçekten havalar ısınınca insanın içi bir güzel oluyo... ama ozamanda çalışmak istemiyorsun kendini dışarıya atmak istiyorsun....

bulutcum rahminin temiz çıkmasına sevindim.... inşallah bebişin seni daha fazla bekletmez 1-2 ay içinde tekrar sizinle olur ve bu kez annesine sıkı sıkı tutunur...

AMıN ETıPUFUM AMıN...
canım bugün eşime söz verdim artık ağlamayacağım dedim..bunu veren rabbim inşallah peşinden bir daha verir dedim..doktorumda eğer sen böyle yaparsan olacağı varsada olmaz diyor...rahat ol dedi..kızdı bana..onun yanındada göz yaşlarıma hakim olamadım...
eşimden ALLAH razı olsun çok iyi bir insan çok şanslıyım onun gibi biriyle evli olduğuma..rabbim herkesin karşısına onun gibi birisini çıkartsın diyorum...

rabbim onun bu iyiliğinin güzel yüreğinin karşılığını ona verir ...inşallah tez zamanda ona sağlıklı hayırlı bir evlat veririm..rabbimin izni ile inşallahhhhhhhhhhhhhhh

aminnnnn canımmmm.... Rabbim senide eşinide daha fazla üzülmeden meleğinize kavuştursun...

inşallah canım, bende 2 bebebğimi kaybettim. o an zannediyorsun o acıyı hiç unutamıyacaksınız,ama allah sabrını veriyor canım. tabiki unutmuyorsun ama dayanma sabrı veriyor...

bulutcum ne güzel bak, sana en güzel desteği eşin veriyor... Hep mutlu olun fıstığım ve Yüce Allahım en kısa zamanda meleğinizi size yollar...

bulut canım maşallah Allah sizi nazarlardan saklasın...sen kendini şimdi rahat bırak bak Allahın izniyle inşallah olacak, bekletmicek bebişin....:ecrin_bebek:

Mesneviden ıbretlik Hikaye))))))

Bir adamcagiz kötü yoldan para kazanip bununla kendisine bir inek alir.
neden sonra, yaptiklarindan pişman olur ve hiç olmazsa iyi birsey yapmis
olmak için bunu Haci Bektas Veli 'nin dergahina kurban olarak bagislamak
ister. o zamanlar dergahlar ayni zamanda asevi islevi görüyordu.

Durumu Haci Bektas Veli 'ye anlatir ve Haci Bektas Veli helal degildir diye
bu kurbani geri çevirir. bunun üzerine adam Mevlevi dergahina gider ve
ayni durumu Mevlana 'ya anlatir mevlana ise bu hediyeyi kabul eder. adam
ayni seyi Haci Bektas veli'ye de anlattigini ama onun bunu kabul etmemis
oldugunu söyler ve Mevlana 'ya bunun sebebini sorar

Mevlana söyle der:
Biz bir karga isek Haci Bektas veli bir sahin gibidir. öyle her lese
konmaz. o yüzden senin bu hediyeni biz kabul ederiz ama o kabul
etmeyebilir.

Adam üsenmez kalkar Haci Bektas dergahi'na gider ve Haci Bektas veli'ye,
Mevlana'nın kurbani kabul ettigini söyleyip bunun sebebini bir de Haci
Bektas veli'ye sorar.

Haci Bektas da söyle der:
Bizim gönlümüz bir su birikintisi ise Mevlana'nın gönlü okyanus gibidir.
bu yüzden, bir damlayla bizim gönlümüz kirlenebilir ama onun engin gönlü
kirlenmez. bu sebepten dolayi o senin hediyeni kabul etmistir.

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Eti_puf, bynkutluay+, samyeli26

melike yaptınmı kız çiş testini....
tatlım kusura bakma görmedim hemen çıkmak zorunda kaldım öğlen kocişim işten gelmiştii

ya kizlar su karbonat hani pastalara kopurmesi icin katiyoruz ya omu?ben de merak ettim simdi,sadece merak,adetime var,belki de yaparim denemekten ne cikar.

evet tatlım o karbonatt 2 kaşık
yene ne çıkarr

yok hayatım geç olmaz üzülme lütfen kıyamam Allah razı olsun eşinden de senden de bütün kıslardann

melikeeeee ne yaptın hani idrar resmin hani nirde janemmmmmmmmmm bilmiyorumkismile

maşşallah ablacım size. ne güzell inşallah sende en kısa zamanda meleğine kavuşacaksınn
ama önce buna kalptenn inann.
ben inanıyoruumm Rabbim meleklerimizi göndercekkkk
üzülme artıkkkk tüketme gözyaşlarını çook zor ama cennette şefaatçin var ne mutlu sizee
Rabbim yüzünüzü güldürecekk kendini yıpratmaaa
walla doktorlar haklı olacağı varsa da olmazzzz
öncelikleee inann

ayyyyy quzummm yaptımmmmm walla köpürdüüüüü gıı resmii koymasam olur muu
çişci topik dicekler bize
ama bana koy dediniz koydum sizleri kırmadım canım hem kimeneki zaten gören diyecekki bebiş özlemi insanı bu hale getirior diyecek hadi kızzz hem sevindim haaa köpürmesinede hadi inşallah uğur getirsin bize şu karbonat bende idrar testi aldım kafamda kalmasın sabah bi denicem orjinal test valla mucize olursa o çift çizgiyi görürsem onuda fotolayıp koycam canım inşallah yerimseniben

ayyy bebemm inşallah hamişsindirr inşallah oo çift çizgiyigörürüz nasıl yüklücem kuzumm
kıss seni kırcağıma kafamı kıorarımaklinialirimsmile
ayy bak heyecanlandımm walla sonuc inşallahhhh pozitif olurrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…