- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
hosbulduk arkadaslar :)
ay eti puff ne güzel havalar isiniyosaaaa ben cok severim sicak havayi biz üsüyos burdagamyoncuiremsu
kızlar kolay gelsin..nasılsınız...
bende kontrolden geldim..rahime baktı temiz dedi..inşallah rabbim çok bekletmeden hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder..bize korunma vermedi..ilk ve daha küçük olduğu için...sadece 1hafta yasak..bir dahada adet 1 ay sonra görürmüşüm..bir yerde okudum kürtaj olan birisi hiç adet olmadan hamile kalmış..ve bir çoçuğuda 2 ay 3ay sonra..bilmiyorum..halen canım acıyor..minik bebeğimi unutamıyorum..rabbime yalvarıyorum mucizesini inaşallah hayırlısıyla tekrar yaşatır....
AMİN ETİPUFUM AMİN...
canım bugün eşime söz verdim artık ağlamayacağım dedim..bunu veren rabbim inşallah peşinden bir daha verir dedim..doktorumda eğer sen böyle yaparsan olacağı varsada olmaz diyor...rahat ol dedi..kızdı bana..onun yanındada göz yaşlarıma hakim olamadım...
eşimden ALLAH razı olsun çok iyi bir insan çok şanslıyım onun gibi biriyle evli olduğuma..rabbim herkesin karşısına onun gibi birisini çıkartsın diyorum...
rabbim onun bu iyiliğinin güzel yüreğinin karşılığını ona verir ...inşallah tez zamanda ona sağlıklı hayırlı bir evlat veririm..rabbimin izni ile inşallahhhhhhhhhhhhhhh
kızlar kolay gelsin..nasılsınız...
bende kontrolden geldim..rahime baktı temiz dedi..inşallah rabbim çok bekletmeden hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder..bize korunma vermedi..ilk ve daha küçük olduğu için...sadece 1hafta yasak..bir dahada adet 1 ay sonra görürmüşüm..bir yerde okudum kürtaj olan birisi hiç adet olmadan hamile kalmış..ve bir çoçuğuda 2 ay 3ay sonra..bilmiyorum..halen canım acıyor..minik bebeğimi unutamıyorum..rabbime yalvarıyorum mucizesini inaşallah hayırlısıyla tekrar yaşatır....
AMİN ETİPUFUM AMİN...
canım bugün eşime söz verdim artık ağlamayacağım dedim..bunu veren rabbim inşallah peşinden bir daha verir dedim..doktorumda eğer sen böyle yaparsan olacağı varsada olmaz diyor...rahat ol dedi..kızdı bana..onun yanındada göz yaşlarıma hakim olamadım...
eşimden ALLAH razı olsun çok iyi bir insan çok şanslıyım onun gibi biriyle evli olduğuma..rabbim herkesin karşısına onun gibi birisini çıkartsın diyorum...
rabbim onun bu iyiliğinin güzel yüreğinin karşılığını ona verir ...inşallah tez zamanda ona sağlıklı hayırlı bir evlat veririm..rabbimin izni ile inşallahhhhhhhhhhhhhhh
AMİN ETİPUFUM AMİN...
tatlım kusura bakma görmedim hemen çıkmak zorunda kaldım öğlen kocişim işten gelmiştiiKonuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Eti_puf, bynkutluay+, samyeli26
melike yaptınmı kız çiş testini....
ya kizlar su karbonat hani pastalara kopurmesi icin katiyoruz ya omu?ben de merak ettim simdi,sadece merak,adetime var,belki de yaparim denemekten ne cikar.
gunaydin guzellerim,nasilsiniz?masallah gece baya kaynatmissiniz,oku-oku zor bitti.
bynkutluay ve sifa arkadasim siz de cisleri kaynatmisiniz,insallah hamilesiniz.
nazraca canim benim,nolur uzulme,insallah cok yakinda yuzun gulur bebeyine kavusursun,RABBIM TUM ISTEYENLERE HAYIRLI EVLATLAR VERSIN.AMIN.
bynkutluay ,enisten nasil oldum,sana yasin soz verdim,ama esim pazar anca okuya biliyor,gec olmaz dimi?ozur dilerim canim.
AMİN ETİPUFUM AMİN...
melikeeeee ne yaptın hani idrar resmin hani nirde janemmmmmmmmmm bilmiyorumkismile
ama bana koy dediniz koydum sizleri kırmadım canım hem kimeneki zaten gören diyecekki bebiş özlemi insanı bu hale getirior diyecek hadi kızzz hem sevindim haaa köpürmesinede hadi inşallah uğur getirsin bize şu karbonat bende idrar testi aldım kafamda kalmasın sabah bi denicem orjinal test valla mucize olursa o çift çizgiyi görürsem onuda fotolayıp koycam canım inşallah yerimsenibenayyyyy quzummm yaptımmmmm walla köpürdüüüüü gıı resmii koymasam olur muu
çişci topik dicekler bize
ama bana koy dediniz koydum sizleri kırmadım canım hem kimeneki zaten gören diyecekki bebiş özlemi insanı bu hale getirior diyecek hadi kızzz hem sevindim haaa köpürmesinede hadi inşallah uğur getirsin bize şu karbonat bende idrar testi aldım kafamda kalmasın sabah bi denicem orjinal test valla mucize olursa o çift çizgiyi görürsem onuda fotolayıp koycam canım inşallah yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?