Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

:)))))))
canım çişşşşş
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

çişmi nasıl yani ne olcak o çay bardağındaki çişşş kızlar daha neler görcez merak ettim kaydirigubbakcemile3

çişmi nasıl yani ne olcak o çay bardağındaki çişşş kızlar daha neler görcez merak ettim kaydirigubbakcemile3

kısss walla kedersiz ablanın dediği inşallah başka şeyler de girmez inşallah diyor.
tatlım bak şimdii şifaa nın arkadaşı bu yolla gebe olduğunu öğrenmişş
şifaa da yapmışş
bende denedimm ulen eczacılarr zengin oluyooo para vercezzz diyeee
ne kadar yanlış ne kadar doğru bilemiyorum ama yaptık valla
bakalım arkadaşının dediğine göre hamiş olabilirizzzz

aman eşin bişey demesinde gülüm kalk yap sen benim eşimde 9.30 da gitçek gececi rahat otururum o zaman şimdi uyuyo

nazracaaaaa beni duymuyomusuuun az önce sana bişi sormuştum bu arada bu çişten nasıl anlıcaksınız ya bayağı köpüklü çiş bu ııııı ne kötüüüü

aman eşin bişey demesinde gülüm kalk yap sen benim eşimde 9.30 da gitçek gececi rahat otururum o zaman şimdi uyuyo

yok datlum benimki bugün izinli de
yemek yok ortada
dün makarna yaptımm:))
bugün makarna yapma gibi şansım yokkkk
tühh beee
neyse yaaa bişiyler yapcamm artık
ben çıkıyoruumm kıslarrr çooookkk öpüldünüzz Rabbime emanetsinizzz hayırlı gecelerrrrr ben bugün giremem
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan baş başşşşş

kıs yap bi şehriye at yanına pilav bide salata yeter işte hem pratik hem leziz hadi ii akş.

nazracaaaaa beni duymuyomusuuun az önce sana bişi sormuştum bu arada bu çişten nasıl anlıcaksınız ya bayağı köpüklü çiş bu ııııı ne kötüüüü

bence de iiii
ama kıss işte umut
naparsıınn
içine karbonat koyduukkk köpürdüü köpürürse pozitiff
dipte kalırsaaaa negatiiff
ayy kıs utandııımmm walla

bence de iiii
ama kıss işte umut
naparsıınn

ay valla m ı işeyesim geldi afedersin ama benim hiç günüm geçmiyokiiiiiii mafoldumben inşallah alırsınız hayırlı bi sonuç ne diyim ama keşke bardağa koyulmasaymış kıs şimdi her çay içişimde aklıma gelir kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyy canııımmm yaaaa
:)))))))))))))))))))))
kısss o bardakk mazi olduuuuu
ayy çatlıcamm gülmektennnnnndelikafadulden

hakkaten walla yapıyım kıssss
mersii datlum valla çok yardımcıı oldun aklıma bişiy gelmiyorduuu
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

varsa malzemen yap anam 20 dk da pişiyo benimde aklıma en pratik yemek o geldi varsa tavuk bulyonun at içinede pilavın azcık tat versin otur ye peşinede sıcacık pi çay oohh sonra kocişle çalışmaya devam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

varrr çook şükürr tatlıımm benim sağoolll
çayaaa ohh daaaa kocişle çalışma yokk yeni duş aldıım ayooll :jeyyar:Şeniz

bence de iiii
ama kıss işte umut
naparsıınn
utanmana gerek yok tatlım biz seni anlıyoruz rahat ol bende eskiden ne duyarsam yapmaya kalkıyodum bi arkadaşım mısır yapsana dedi ama tarif etmedi bende pazardan mısır aldım haşladım bi güzel düdüklüde onu sonra tel.ettim arkadaşıma aklıma gavurluk geldi ben mısırı haşladım dedim sonrada koçanıyla kullandım yanlız püskülleri dışardamı kalcaktı onu anlayamadım dedim kız naptın haşlayıp buharına durcaktın dedi sonra şaka yaptığımı anlayınca çok gırgır yapmıştık takma canım sende kafana

canım benim iyi sayılırım bugün sen nasılsın benim tüp bebek tutmadı ona çok üzüldüm moralim bozuk olunca giremedim pek hevesimiz içimizde kaldı anlıyacağın

hiç bozma moralini vardır bundada bi hayır sabret bakalım bacım inşallah umulmadık bi andsa hayırlı haber alırız senden bende iyiyim şükür

bii güzell yeseydinnnnn :))))
öyle walla ablaa ne yapalım umut işteeeee
Rabbim hepimizin yardımcısı olsuuuunnnnn :Saruboceq::Saruboceq:

varrr çook şükürr tatlıımm benim sağoolll
çayaaa ohh daaaa kocişle çalışma yokk yeni duş aldıım ayooll :jeyyar:Şeniz

valla banada çok zor geliyor sürekli hergün duş almak ama bizimkide böyle bi umut belki bu sefer tutar diye hergün çalışmaktan yıkanmaktan daral geldi :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…