gül gül ablamm Allahım bundan sonra ağlatmasıınn
yüzünüz hep gülsün inşalllah
hoşbulduk güzel yaptınmı yemeğini
:)))))))
canım çişşşşş
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
çişmi nasıl yani ne olcak o çay bardağındaki çişşş kızlar daha neler görcez merak ettim kaydirigubbakcemile3
aman eşin bişey demesinde gülüm kalk yap sen benim eşimde 9.30 da gitçek gececi rahat otururum o zaman şimdi uyuyoyokkk quzum nerde yapmadıımm kocişle uyuduummm ne yapacam bilmiyorum daa
aman eşin bişey demesinde gülüm kalk yap sen benim eşimde 9.30 da gitçek gececi rahat otururum o zaman şimdi uyuyo
aman eşin bişey demesinde gülüm kalk yap sen benim eşimde 9.30 da gitçek gececi rahat otururum o zaman şimdi uyuyo
yok datlum benimki bugün izinli de
yemek yok ortada
dün makarna yaptımm:))
bugün makarna yapma gibi şansım yokkkk
tühh beee
neyse yaaa bişiyler yapcamm artık
ben çıkıyoruumm kıslarrr çooookkk öpüldünüzz Rabbime emanetsinizzz hayırlı gecelerrrrr ben bugün giremem
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan baş başşşşş
nazracaaaaa beni duymuyomusuuun az önce sana bişi sormuştum bu arada bu çişten nasıl anlıcaksınız ya bayağı köpüklü çiş bu ııııı ne kötüüüü
bence de iiii
ama kıss işte umut
naparsıınn
içine karbonat koyduukkk köpürdüü köpürürse pozitiff
dipte kalırsaaaa negatiiff
ayy kıs utandııımmm walla
kıs yap bi şehriye at yanına pilav bide salata yeter işte hem pratik hem leziz hadi ii akş.
nazraca sultan sen nasılsın ne oldu ben bugün giremedim sende herhangi bi gelişme varmı hayatım
ay valla m ı işeyesim geldi afedersin ama benim hiç günüm geçmiyokiiiiiii mafoldumben inşallah alırsınız hayırlı bi sonuç ne diyim ama keşke bardağa koyulmasaymış kıs şimdi her çay içişimde aklıma gelir kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hakkaten walla yapıyım kıssss
mersii datlum valla çok yardımcıı oldun aklıma bişiy gelmiyorduuu
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
varsa malzemen yap anam 20 dk da pişiyo benimde aklıma en pratik yemek o geldi varsa tavuk bulyonun at içinede pilavın azcık tat versin otur ye peşinede sıcacık pi çay oohh sonra kocişle çalışmaya devam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
utanmana gerek yok tatlım biz seni anlıyoruz rahat ol bende eskiden ne duyarsam yapmaya kalkıyodum bi arkadaşım mısır yapsana dedi ama tarif etmedi bende pazardan mısır aldım haşladım bi güzel düdüklüde onu sonra tel.ettim arkadaşıma aklıma gavurluk geldi ben mısırı haşladım dedim sonrada koçanıyla kullandım yanlız püskülleri dışardamı kalcaktı onu anlayamadım dedim kız naptın haşlayıp buharına durcaktın dedi sonra şaka yaptığımı anlayınca çok gırgır yapmıştık takma canım sende kafanabence de iiii
ama kıss işte umut
naparsıınn
içine karbonat koyduukkk köpürdüü köpürürse pozitiff
dipte kalırsaaaa negatiiff
ayy kıs utandııımmm walla
canım benim iyi sayılırım bugün sen nasılsın benim tüp bebek tutmadı ona çok üzüldüm moralim bozuk olunca giremedim pek hevesimiz içimizde kaldı anlıyacağın
utanmana gerek yok tatlım biz seni anlıyoruz rahat ol bende eskiden ne duyarsam yapmaya kalkıyodum bi arkadaşım mısır yapsana dedi ama tarif etmedi bende pazardan mısır aldım haşladım bi güzel düdüklüde onu sonra tel.ettim arkadaşıma aklıma gavurluk geldi ben mısırı haşladım dedim sonrada koçanıyla kullandım yanlız püskülleri dışardamı kalcaktı onu anlayamadım dedim kız naptın haşlayıp buharına durcaktın dedi sonra şaka yaptığımı anlayınca çok gırgır yapmıştık takma canım sende kafana
varrr çook şükürr tatlıımm benim sağoolll
çayaaa ohh daaaa kocişle çalışma yokk yeni duş aldıım ayooll :jeyyar:Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?