valla banada çok zor geliyor sürekli hergün duş almak ama bizimkide böyle bi umut belki bu sefer tutar diye hergün çalışmaktan yıkanmaktan daral geldi :kedi:
anammm çıktıımm ben canlarııımm saate bak 9 a gellddiiii abooooooooo
kusura bakmayıınn lütfennnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
walla hakkatennnn anammmm yıkana yıkana eskidikkkkk yawwwww
yaa canım pilav istedi ama yemeğim var yarına yapayım artık kızlar ben pilava pilav baharı kullanıyorum mis gibi kokuyo tavsiye ederim
hadi git hadi herif açlıktan bayılcak koş kolay gelsin
ayyy kıyamam ablama
tamam tatlım hemen alıp denicemmmmmmm
kıssssss kocişe mi yaptırsam yameğiiii
heeee erkenden giderimmm öbür dünyaya[/
bir an önce yemeği yapmazsan zaten gidişin yakındır öbür dünyaya koş kız mutfağa
inşallah canım inşallahhiç bozma moralini vardır bundada bi hayır sabret bakalım bacım inşallah umulmadık bi andsa hayırlı haber alırız senden bende iyiyim şükür
bii güzell yeseydinnnnn :))))
öyle walla ablaa ne yapalım umut işteeeee
Rabbim hepimizin yardımcısı olsuuuunnnnn :Saruboceq::Saruboceq:
3-2-1 çıktımmmmmmmmmmmmmmmmm
öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzz
yaa canım pilav istedi ama yemeğim var yarına yapayım artık kızlar ben pilava pilav baharı kullanıyorum mis gibi kokuyo tavsiye ederim
yooo kocalarımızı ihmal etmeden girelimki laf işitmeyelim herkesin görevi ayrı hanım hanım yap yemeğini bakıyim hııııııııayyy kıyamam ablama
tamam tatlım hemen alıp denicemmmmmmm
kıssssss kocişe mi yaptırsam yameğiiii
heeee erkenden giderimmm öbür dünyaya
evet canım küçük paketlerde oluyo marketlerde bulunuyo aktarlardada olur inan yemeye doyulmuyo bi tane knor biraz karabiber bide pilav baharı koy karıştırıp kapat ağzını mis gibi oluyopilav baharımı ilk kez duydum denemek lazım ismi öylemi anılıyo nazraca sultan
şukur amleıyatı atlatıııım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?