teyzen adına çok sevindim canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinben geldimmmm herkese selamlar sevgilerrropuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
evet kızlar minik kuzen perşembe günü dünyaya geliyor hayırlısıyla :ecrin_bebek:
ayyy okadar çok heyecanlıyımki teyzemin yanında ben kalıcam
şimdiden bebişe nasıl bakacam diye düşünüyorum bilmiyorumkismile
altını falan değiştirirken umarım inciltmem minik kuzenimi :ecrin_bebek:
kızlar çarşambadan sonra sizden uzak kalacam bir kaç gün
teyzemle ilgilenecem çünkü şimdidien söyliyim dedim aklinialirimsmile
yada size yine bir veda mektubu bırakıp öylemi gitsem:roflol:
canım sanada çok geçmiş olsun ne ameliyatı oldun ben geçmişi çok okuyamadımşukur amleıyatı atlatıııım.....
canım benim nasıl olayım üzülsekte hayat devam ediyo bi şekilde yeni topladım kendimi şimdi en çok canımı sıkan fabrikada herkes sorcak ve ben bunalıcam insanın halinden anlamazlar ordakiler dahada üstüne gelirler daha önceleri öyle garip konuşanlar oluyoduki eşime bi gün birilerini dövüp gelcem eve diyodum düşünsene kadın işini yanlış yapıyo ben hatayı örtbas etmiyorum diye Allah sana biliyoda evlat vermiyo diyo böyle cahillerle uğraşıyorum dünde kayınvalidem canımı sıktı tutmadıya ben seneye tekrar deniycez nasipse dedim eee durmadan gene böyle paramı verceniz dedi bende ben kimseden 5 kuruş istemedim anlımın teriyle kazandım yaptırdım gerekirse ölene kadar da bunun için çalışırım dedim daha bişey deyemedi üstüne bende kafama takıyorum ister istemez makara sarıyo bidaha şöyle düşünenleri bi gün Rabbim utandırır inşallahzuhalim nasıl hisediyorsun bugün kendini
sana kısaca şunu demek istiy
mevlam neyler neylerse güzel eyler
tubiş ben geliyim sen gidisin sen gelisin ben gidiyim ama olmiyi öyleolumunekankayizsmile
azcık şu eltini çekiştireydik senle yahuukötükedihüso
kimse yok mu?CADIARZU
ayıptır sorması bu neee :uhm:
ıııı şey ben varım ama bende çıkmak üzereydimeyvahedigeldismile
kimse yok çılim bariiiiiiimirmirmirmir
sanada iyi geceler canımmmmmmmçık bari bacım bende çıkıyorum kimseler yokkk iyi geceler canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?