Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

zuhalim nasıl hisediyorsun bugün kendini
sana kısaca şunu demek istiyorum

mevlam neyler neylerse güzel eyler

offf kızlar kimsecikler yok bugün boshayallersmile
dün akşamdan eser yok yaaa mafoldumben

neyse bende çıkıyım bari kendi kendime konuşuyor gibi oluyor öyle sempatiksalakcinni

teyzen adına çok sevindim canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

şukur amleıyatı atlatıııım.....
canım sanada çok geçmiş olsun ne ameliyatı oldun ben geçmişi çok okuyamadım

zuhalim nasıl hisediyorsun bugün kendini
sana kısaca şunu demek istiy

mevlam neyler neylerse güzel eyler
canım benim nasıl olayım üzülsekte hayat devam ediyo bi şekilde yeni topladım kendimi şimdi en çok canımı sıkan fabrikada herkes sorcak ve ben bunalıcam insanın halinden anlamazlar ordakiler dahada üstüne gelirler daha önceleri öyle garip konuşanlar oluyoduki eşime bi gün birilerini dövüp gelcem eve diyodum düşünsene kadın işini yanlış yapıyo ben hatayı örtbas etmiyorum diye Allah sana biliyoda evlat vermiyo diyo böyle cahillerle uğraşıyorum dünde kayınvalidem canımı sıktı tutmadıya ben seneye tekrar deniycez nasipse dedim eee durmadan gene böyle paramı verceniz dedi bende ben kimseden 5 kuruş istemedim anlımın teriyle kazandım yaptırdım gerekirse ölene kadar da bunun için çalışırım dedim daha bişey deyemedi üstüne bende kafama takıyorum ister istemez makara sarıyo bidaha şöyle düşünenleri bi gün Rabbim utandırır inşallah

tubiş ben geliyim sen gidisin sen gelisin ben gidiyim ama olmiyi öyleolumunekankayizsmile
azcık şu eltini çekiştireydik senle yahuukötükedihüso

valla aynen öyle oliyi kedersizim denk gelemiyoruz bu ne iletişim kopukluğudur anlamadım randevulaşsakmı acaba:roflol: eltiyi sorma anam ya valla bunlar aile boyu bi tuhaf çöplük içinde bir gül varmış (eşim) onuda ben almışım hamdolsun rabbime kaydirigubbakcemile3 en kısa zamanda pslaşmak üzre canişim öpüyorum bizim hatunlar kocişlerin yanında galiba bende çıkayım gerçi benimki nöbette ama örgüye başladım hayatımda b,r ilki yaptım ona devam edeyim madem iyi geceler sultanlar

ayıptır sorması bu neee :uhm:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
BU KİMİN GIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ıııı şey ben varım ama bende çıkmak üzereydimeyvahedigeldismile

valla bende tam anlayamadım kimin olduğunu biri işemiş ama kim kutluaydı galiba ama çok şaşırdım hele bardağa işemesine iyice şaşırdım şeffaf olsun daha net olsun diye bardağı tercih etmiş anaşılan bizim kızlar alem valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…