şimdi tubiş burda olacaktı ah ulan ah
o zaman dahada bir keyifli olacaktı burası
s.tugba nbr cnm
canım benim günaydın ben bi yazıda Peygamber efendimizin ahir zamanda çocuğu olmayan dua edip şükür namazı kılsın dediğini okumuştum bazen bunu düşünüp teselli olmaya çalışıyorum ve bu dünyada evlat hasreti çeken öbür dünyada bir günde evlat sahibi olcakmış inşallah Rabbim sabrımızın mükafatını verir ben bugün adet gördüm tüp bebekte umudum bitti yani ama içimden bi ses ümidini yitirme veren Allah diyorumgunaydin kizlar,nasilsiniz?
bulut canim rahminin tezim cikmasina sevindim.insallah yine hamis kalicaksin ve sag salim kucagina da almayi nasip eder RABBIM.
kedersizim,gozun aydin,teyzen dogum yapiyor ha,RABBIM tum isteyenlere de nasip etsin ve tayzene de hayirli dogumlar.
nazraca,canim,sen hic kimseyi kafani takma,zaten onlar insan halinden anlamayanlar.kaynanam hep ''her kesin oldu,senden sora gelenlerin de,siz ALLAH yolunda olanlarsiniz,neden bu kadar cekiyorsunuz ki''diyor.ben de hep ALLAHIN sevdiyi kullari-paygamberlerinin hepsi aci cekmis,hepsi cile gormus,sinanmis,ama isyan etmemisler,biz onlarin yaninda ne careyiz ki,biz de isyan etmiycez,RABBIM hayirli payimizi vericek insallah diyorum.
melikem sidik kopurmus ha?insallah dogru cikar hamis olursun.
canım çok üzüldüm gurbet zor değilmi anadan babadan ayrı eşinin tavrı elbette doğru değil sana küçük bi formül söyliyeyim canım 61 defa besmele çek ve yüzüne üfle çaktırmadan çok faydası oluyo inankizlar,ben cok kotuyum simdi ,esimle kavga ettik.28 subat annemin dogum gunu,3 yil oldu evleneli hic bi sey alamadim,yanina gidemedim dogum gununde(onlar memleketteler).bu sene pazara dusuyor,diyorum ki gidelim,bakariz diyor bu gun diyorum gidip hediyye secelim,ben bi kosmetik firmasinda calisiyorum,arada bi ugruyorum,diyor ki bi etir alip gidelim.benim de agrima gidiyor,ben onun annesine hic oyle yapmadim ki,hem de bu gune kadar annemler ona bi kotu laf etmedi,cok severler onu hep diyorlar ki evleneli 3 sene oldu dogru durust yuzunu goremedik damatimizin.ama kendi annesi bana o kadar kotuluk yapti ki,hepsine ragmen ben evime geldiyimde hep guler yuz gosterdim,her seyi icime attim ama o.................o kadar agladim ki cok zoruma gidiyor,cok kotuyumkizlar,napsam?
3-2-1 çıktımmmmmmmmmmmmmmmmm
öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzz
kizlar,ben cok kotuyum simdi ,esimle kavga ettik.28 subat annemin dogum gunu,3 yil oldu evleneli hic bi sey alamadim,yanina gidemedim dogum gununde(onlar memleketteler).bu sene pazara dusuyor,diyorum ki gidelim,bakariz diyor bu gun diyorum gidip hediyye secelim,ben bi kosmetik firmasinda calisiyorum,arada bi ugruyorum,diyor ki bi etir alip gidelim.benim de agrima gidiyor,ben onun annesine hic oyle yapmadim ki,hem de bu gune kadar annemler ona bi kotu laf etmedi,cok severler onu hep diyorlar ki evleneli 3 sene oldu dogru durust yuzunu goremedik damatimizin.ama kendi annesi bana o kadar kotuluk yapti ki,hepsine ragmen ben evime geldiyimde hep guler yuz gosterdim,her seyi icime attim ama o.................o kadar agladim ki cok zoruma gidiyor,cok kotuyumkizlar,napsam?
yine döktürmüşsünüz kızlar aklinialirimsmile
melikeminde dediği gibi topikin adı çıkacak, sidikli kızlar diye kaydirigubbakcemile3
melikem valla seninde baya bir köpürmüş ama şifanın hakını yemememk lazım
onun daha bir köpürmüştü sankim CADIARZU
üzlme canım sadece senin çiş onunki kadar asitli değil sempatiksalakcinni
gunaydin kizlar,nasilsiniz?
bulut canim rahminin tezim cikmasina sevindim.insallah yine hamis kalicaksin ve sag salim kucagina da almayi nasip eder RABBIM.
kedersizim,gozun aydin,teyzen dogum yapiyor ha,RABBIM tum isteyenlere de nasip etsin ve tayzene de hayirli dogumlar.
nazraca,canim,sen hic kimseyi kafani takma,zaten onlar insan halinden anlamayanlar.kaynanam hep ''her kesin oldu,senden sora gelenlerin de,siz ALLAH yolunda olanlarsiniz,neden bu kadar cekiyorsunuz ki''diyor.ben de hep ALLAHIN sevdiyi kullari-paygamberlerinin hepsi aci cekmis,hepsi cile gormus,sinanmis,ama isyan etmemisler,biz onlarin yaninda ne careyiz ki,biz de isyan etmiycez,RABBIM hayirli payimizi vericek insallah diyorum.
melikem sidik kopurmus ha?insallah dogru cikar hamis olursun.
kizlar,ben cok kotuyum simdi ,esimle kavga ettik.28 subat annemin dogum gunu,3 yil oldu evleneli hic bi sey alamadim,yanina gidemedim dogum gununde(onlar memleketteler).bu sene pazara dusuyor,diyorum ki gidelim,bakariz diyor bu gun diyorum gidip hediyye secelim,ben bi kosmetik firmasinda calisiyorum,arada bi ugruyorum,diyor ki bi etir alip gidelim.benim de agrima gidiyor,ben onun annesine hic oyle yapmadim ki,hem de bu gune kadar annemler ona bi kotu laf etmedi,cok severler onu hep diyorlar ki evleneli 3 sene oldu dogru durust yuzunu goremedik damatimizin.ama kendi annesi bana o kadar kotuluk yapti ki,hepsine ragmen ben evime geldiyimde hep guler yuz gosterdim,her seyi icime attim ama o.................o kadar agladim ki cok zoruma gidiyor,cok kotuyumkizlar,napsam?
mrb adasss nber nasılsınnnnnnopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
merhaba arkadaşlar ben de aranıza bugün katıldım benim derdim de aynı eşim varikoselden ameliyat oldu bebiş istiyoruz ama malesef henüz bişey yok elimde olmadan kafama çok takıyorum sizlerle paylaşmak istedim bende...
arkadaşlar merhaba bende aranıza bugün katıldım benim derdimde aynı eşim varikoselden ameliyatoldu bebiş istiyoruz ama malesef şuanlık bişey yok işstemesemde kafama fazla takıyorum sizinle paylaşma istedim bendehihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
4sene oldu ama ozamanlar yeni evlendiğimiz için korunmuştuk 1 yıldır korunmuyorum ama malesef tekrarlamış olmasından korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?