Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yıldızım eşinle tartışmışsınız ,boşver canım erkek milleti değilmi hepsi aynı kendini üzmeye değmez bile

ayyy canım yoruldun demek...senin gibi akrabayı Allah herkese versin....benim adam bugün bi yere çıkmadı ben de buraya bakamadım...maç seyrederken sitem ediyorum da kalkıyorum biraz ancak öyle kaçabiliyorum...

melikem bu arada aklıma gelmişken yazayım o kalpler mesajla ilgili mesaj sayıs
arttıkça kalplerde çoğalıyor :))

ayyy canım yoruldun demek...senin gibi akrabayı Allah herkese versin....benim adam bugün bi yere çıkmadı ben de buraya bakamadım...maç seyrederken sitem ediyorum da kalkıyorum biraz ancak öyle kaçabiliyorum...

benimkide ben evde yoktum diye gün boyu pc de o oturdu bugün şimdi sıra bende sempatiksalakcinni

ben iyiyim hamdolsun...evet yarın büyük gün randevum akşam beşte...gelir gelmez yazarım...:1hug:

ayyy hade bakalım heyecan varmı ..acaba ikizmi sositosositoyaaa ben çok merak ediyorum hayırlısı olsunda tek çift farketemez ..senin içine ne doğuyor kızz

bugün tv seyrediyodum...fas marakeşi gösteriyodu....adam demlikten bardağa bişi boşalttı....ayyy aynı neye benziyodu biliyo musun....bizim kızların testlerine....adam o kadar yukardan boşalttıki iyicene köpürdü üstü de....yemin ediyorum görüntü aynıydı ama demediler o neydi diye...kaydirigubbakcemile3
bizimki de diyo bunda gülünecek ne var ben de dedim hiiiççç aklıma bişi geldi deee...

ayyy hade bakalım heyecan varmı ..acaba ikizmi sositosositoyaaa ben çok merak ediyorum hayırlısı olsunda tek çift farketemez ..senin içine ne doğuyor kızz

canım tabi hayırlısı olsun inan içime hiç bişey doğmuyo....sağlıklı hayırlı olsun da....mevla buldurup kaybettirmesin inşallah...bi de mevla şaşırtmasın geçmişi unutturup BULDUMCUK olanlar gibi komik duruma düşürmesin....annadın sen onii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…