Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kız iki kişi olunca insan ne yazacağını bilmiyo
şimdi biri çıksada çişli karbonatlı testini gösterse ne iyi olurdu
kız sen yarın yapsana bakalım senin ne kadar köpürecek

canııımm dualarını eksik etme
yarını hayırlısıyla atlatırız inşallah

her zaman dularaımdasınız ..bugün teyzeme dedimki arkadaşlarımın ismilerini yazıcam sana
doğum sırasında dua edersin onlar için dedim ...
bu arada teyzemi belden aşağı uyuşturcaklarmış bilmiyorumkismile

canım Allah yardımcısı olsun inşallah bi avazda kurtarır...hurma yesin doğumu kolaylaştırıyomuş muhtemel kanamaları önlüyomuş netten araştır...hem de ayetde (meryem suresi) hz. meryeme hurma yemesi söylenmiş...

kadıncağızın o an aklına gelirsek ne mutlu...kıyamam yaa Allah yardım etsin...

utanma gıı utanacak bişey yok hem diğer arkadaşlarda koydu onlar utandımı :hulya:

anacım geçen adamın biri topiğin birine mesaj atmış
sizin kürleriniz sayesinde çok şey öğrendim eşime uygulattım ve eşim şu an hamile diye
ben tırstım hele şu avukat eyvahedigeldismile

olsun canım yine de yesin sezeryandan sonra da kanama oluyo...

tamam canım söyliyecem zaten teyzem çok kansız ...ilk doğumunda kan vermişlerdi çok kanaması olduğu için ..hatta ölüm derecesine kadar gelmişti ambulansla apar topar izmire sevk etmişler... drlar bişey yapamamış o anda o yüzden biraz korkuyoruz Allah yardımcısı olsun teyzemin sizde onun için dua edin kızlar

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Kedersiz, bynkutluay+, yildiz_azeri+

hoşgeldiniz kızlar
nevo sen nire gittin ??

Allah yardımcısı olsun inşallah dualarımda canım...Rabbim hayırlı ve çok kolay bi doğum nasip etsin inşallaaaaaaaaaahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…