nası çiş kısssbilmiyorumkismile
yaa hele bu tedaviler maddi manevi zaman hep kayıp ALLAH kararlamıştır herşeyi vakti saati gelince hhiç bişey mana değilevet canım maleseff olmadı tutmadı.
öyle canıımm hayırlısı bakemm
Rabbim yardımcımız olsuunn zorr walla
düşünsene binbir umutla yapıyosuunn sonuçç insanı maf ediyorr
selam arkadaşlar ii geceler herkese
opuyorumnanaktan
yaa hele bu tedaviler maddi manevi zaman hep kayıp ALLAH kararlamıştır herşeyi vakti saati gelince hhiç bişey mana değil
heee duymuştum daha önce ama denemedim hiç ama yorumlar inanmayın ağırlıkta senin köpürdümükıss çiş testi yaptım içine 2 kaşık karbonat attım köpürdüü
şifaanınn arkadaşı bu yolla gebe olduğunu öğrenmişş
bende yaptıım şifaa da yaptıı
o bugün test yapacaktı çook merak ediyorum girmedi hiç
köpürürse pozitiff dipt kalırsa negatif anlamına geliyormuşş
iyi geceler naber canımselam arkadaşlar ii geceler herkese
opuyorumnanaktan
A.s canım hoşgeldinn opuyorumnanaktan
heee duymuştum daha önce ama denemedim hiç ama yorumlar inanmayın ağırlıkta senin köpürdümü
hoş buldum cnm nasılsınız neler yapıosunuzz bu çiş testi doğrumu gerçektenCADIARZU
iyidir cnm ya senden naberiyi geceler naber canım
iyiyim sağol canım tedaviye devam yineiyidir cnm ya senden naber
kiminin köpürmüş rengi değişmiş çıkmamış deneyip yanlış sonuç alan var hatta hamile kadına yaptırmışlar negatif çıkmış ama bilemem kişiye göre değişirmisen nasıl duydun ki tatlımmmmm
iyiyim sağol canım tedaviye devam yine
kızlar ya ben bitkisel kürler denicem bu ay bakalım duyduma göre benimle aynı problemi oln bi arkadaş sonuç almış bende denicem bide500 yasin okutuyorum allah kabul ederse allahım her isteyene nasip etsin yaa artık kavuşmak istiyorum bebişime
inşallah ALLAHisteyen herkeze hayırlısını sağlıklısını versin incir kürünü denedinmi çok iyi anlatıyorlarkızlar ya ben bitkisel kürler denicem bu ay bakalım duyduma göre benimle aynı problemi oln bi arkadaş sonuç almış bende denicem bide500 yasin okutuyorum allah kabul ederse allahım her isteyene nasip etsin yaa artık kavuşmak istiyorum bebişime
kiminin köpürmüş rengi değişmiş çıkmamış deneyip yanlış sonuç alan var hatta hamile kadına yaptırmışlar negatif çıkmış ama bilemem kişiye göre değişirmi
kıss ikisinide aynı anda mı yaptın allasen:1shok:canım bende okurum senin için istersenn
dene bakalımm canım bende bu ay soğan ve incir denedimmm
kıss ikisinide aynı anda mı yaptın allasen:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?