Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım bende okurum senin için istersenn
dene bakalımm canım bende bu ay soğan ve incir denedimmm

saol cnmm allah razı olsun valla 500 e tamamlanmasına 25 kişi felan kaldı valla okumak istyersen oku cnm ne diyim ihtiyacımız var birbirimizn dualarına sende ne problem vardı

slm kızlar az vaktim varrrrr net yoktu bugün şimdide uykucuğum varrrrr naber nasılsınız? Melike ciğim test yaptım canım tek çizgi çıktı ama 1 hafta sonra yine yapcam ama pek umudum yok :gitme:

hoş geldinnn üzülme canm inşallah 1 hafta sonra allah yüzünü güldürür umudunu yitirme sen yinede:Saruboceq:

slm kızlar az vaktim varrrrr net yoktu bugün şimdide uykucuğum varrrrr naber nasılsınız? Melike ciğim test yaptım canım tek çizgi çıktı ama 1 hafta sonra yine yapcam ama pek umudum yok :gitme:

kısss sen anlatınca ben baya umutlandiydimmmm
bide benim haftalardır da mide bulantım vardııı buda tuzbiberi oldu yanii
napalım tatlım hayırlısıkasıklarımda ağrı vardı karnım ağarı giriyorduu memişlerimde acı vardı
bekle bakalım hayatım sende Rabbim inşallah çift çizgiyi görmeyi nasib etsinn

tatllıım akşam yemeğinden önce soğan içtimm yatmadan öncede incirrr
böle yaptımm
güzelim ben ender saraçoglunun sitesinden baktım hem tv dede diyomuş önce soğan kürü arkasından incir öyle yazıyodu ama sen ikisinide yapmışın zararolmaz inşallah

saol cnmm allah razı olsun valla 500 e tamamlanmasına 25 kişi felan kaldı valla okumak istyersen oku cnm ne diyim ihtiyacımız var birbirimizn dualarına sende ne problem vardı

tamam tatlım okurummm
bende ne problem var bilmiyoruum önümüzdeki ay hastaneye gitcezz bi sorun çıkmazsaaa

güzelim ben ender saraçoglunun sitesinden baktım hem tv dede diyomuş önce soğan kürü arkasından incir öyle yazıyodu ama sen ikisinide yapmışın zararolmaz inşallah

ayyy bilmiyorum kii tatlıım kocişş öle yaptırdıııı inşallahh olmazzzz ayyy kurt düştü karnımaaa

hoş geldinnn üzülme canm inşallah 1 hafta sonra allah yüzünü güldürür umudunu yitirme sen yinede:Saruboceq:
sağol canım amin inşallah hepimizin yüzü gülerde dileklerimiz kabul olur inşallah Yüce Rabbimin izniyle kızlar çıktım hemen eşim homurdanmaya başladı kusura bakmayın direk çıkıyorum hadi hepiniz Rabbime emanetsiniz hayırlı geceler,tatlı rüyalar kalın sağlıcakla ,hoş sohbetler sizlere opuyorumnanaktan

TAMAM TATLIM hayırlı gecelerr öpüldünn Allah a emanet olll tatlı uykularropuyorumnanaktan

tamam tatlım okurummm
bende ne problem var bilmiyoruum önümüzdeki ay hastaneye gitcezz bi sorun çıkmazsaaa

inşallah bi problem çıkmaz cnm senin için dua edicem benim tüpler tıkalı o yüzden tek çarem tüp bebek diyo doktorlar ben ameliyatta oldum ama sonuç yok bende şimdilik bitkisel bişiler denicem allah elbet dualarımızı ve çabalarımızı görüyo canm inşallah yakın zamnda beblerimize kavuşcaz hepimiz inş

tatllıım akşam yemeğinden önce soğan içtimm yatmadan öncede incirrr
böle yaptımm

cnm iki kürü aynı anda uygulayamzsın pek bi sonuç alamzsın.saraçoğlunun sitesine baktığındada görürsün zaten iki kür aynı anda uygulanmaz diye.ama yinede sen bilirsin tabi.bende soğan kürü sayesinde bebişime kavuştum Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda.

ii geceler cnmmm kib

sağol canım Allah razı olsuunn inşallah bebişine kavuşursuunn tatlım sizde dualarımdasınızz

cannım çook sağol yaa Rabbim bebişinize de sizede hayırlı ömürler versinn
canım bi daha kullanmam aynı andaa
maşallah sana soğan vesile olmuşş
ayyy bi zararı olmuşmudur sizceee?
kıslarr korktum ben yaa mide bulantılarım falan da ondan mı acaba

olabilir cnm sen önce soğan kürünü yap.ben soğan kürünü yaptım bitti.incire başladığımın 3. günü hamile olduğumu öğrendim.Rabbim o sevinci hepinize yaşatsın

tatlışlar bende gidiyom kociş yatalım diyo mirmirmirmir yarın iş malum kendinize ii bakın emi ALLAH a emanet olun görüşürüz öptm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…