canım bende okurum senin için istersenn
dene bakalımm canım bende bu ay soğan ve incir denedimmm
amin tatlım istersen bende okurum hastalığım bitsin. nasıl toplandımı bayaainşallah cnm allah gönlümüze göre versin en yakın zamnda kucaklarımızı doldursun:Saruboceq:
slm kızlar az vaktim varrrrr net yoktu bugün şimdide uykucuğum varrrrr naber nasılsınız? Melike ciğim test yaptım canım tek çizgi çıktı ama 1 hafta sonra yine yapcam ama pek umudum yok :gitme:
slm kızlar az vaktim varrrrr net yoktu bugün şimdide uykucuğum varrrrr naber nasılsınız? Melike ciğim test yaptım canım tek çizgi çıktı ama 1 hafta sonra yine yapcam ama pek umudum yok :gitme:
güzelim ben ender saraçoglunun sitesinden baktım hem tv dede diyomuş önce soğan kürü arkasından incir öyle yazıyodu ama sen ikisinide yapmışın zararolmaz inşallahtatllıım akşam yemeğinden önce soğan içtimm yatmadan öncede incirrr
böle yaptımm
saol cnmm allah razı olsun valla 500 e tamamlanmasına 25 kişi felan kaldı valla okumak istyersen oku cnm ne diyim ihtiyacımız var birbirimizn dualarına sende ne problem vardı
amin tatlım istersen bende okurum hastalığım bitsin. nasıl toplandımı bayaa
güzelim ben ender saraçoglunun sitesinden baktım hem tv dede diyomuş önce soğan kürü arkasından incir öyle yazıyodu ama sen ikisinide yapmışın zararolmaz inşallah
sağol canım amin inşallah hepimizin yüzü gülerde dileklerimiz kabul olur inşallah Yüce Rabbimin izniyle kızlar çıktım hemen eşim homurdanmaya başladı kusura bakmayın direk çıkıyorum hadi hepiniz Rabbime emanetsiniz hayırlı geceler,tatlı rüyalar kalın sağlıcakla ,hoş sohbetler sizlere opuyorumnanaktanhoş geldinnn üzülme canm inşallah 1 hafta sonra allah yüzünü güldürür umudunu yitirme sen yinede:Saruboceq:
düşmesin canım ama bi araştır istersen yinedeayyy bilmiyorum kii tatlıım kocişş öle yaptırdıııı inşallahh olmazzzz ayyy kurt düştü karnımaaa
sağol canım amin inşallah hepimizin yüzü gülerde dileklerimiz kabul olur inşallah Yüce Rabbimin izniyle kızlar çıktım hemen eşim homurdanmaya başladı kusura bakmayın direk çıkıyorum hadi hepiniz Rabbime emanetsiniz hayırlı geceler,tatlı rüyalar kalın sağlıcakla ,hoş sohbetler sizlere opuyorumnanaktan
tamam tatlım okurummm
bende ne problem var bilmiyoruum önümüzdeki ay hastaneye gitcezz bi sorun çıkmazsaaa
tatllıım akşam yemeğinden önce soğan içtimm yatmadan öncede incirrr
böle yaptımm
düşmesin canım ama bi araştır istersen yinede
sağol canım amin inşallah hepimizin yüzü gülerde dileklerimiz kabul olur inşallah Yüce Rabbimin izniyle kızlar çıktım hemen eşim homurdanmaya başladı kusura bakmayın direk çıkıyorum hadi hepiniz Rabbime emanetsiniz hayırlı geceler,tatlı rüyalar kalın sağlıcakla ,hoş sohbetler sizlere opuyorumnanaktan
sağol canım Allah razı olsuunn inşallah bebişine kavuşursuunn tatlım sizde dualarımdasınızzinşallah bi problem çıkmaz cnm senin için dua edicem benim tüpler tıkalı o yüzden tek çarem tüp bebek diyo doktorlar ben ameliyatta oldum ama sonuç yok bende şimdilik bitkisel bişiler denicem allah elbet dualarımızı ve çabalarımızı görüyo canm inşallah yakın zamnda beblerimize kavuşcaz hepimiz inş
cnm iki kürü aynı anda uygulayamzsın pek bi sonuç alamzsın.saraçoğlunun sitesine baktığındada görürsün zaten iki kür aynı anda uygulanmaz diye.ama yinede sen bilirsin tabi.bende soğan kürü sayesinde bebişime kavuştum Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda.
sağol canım Allah razı olsuunn inşallah bebişine kavuşursuunn tatlım sizde dualarımdasınızz
cannım çook sağol yaa Rabbim bebişinize de sizede hayırlı ömürler versinn
canım bi daha kullanmam aynı andaa
maşallah sana soğan vesile olmuşş
ayyy bi zararı olmuşmudur sizceee?
kıslarr korktum ben yaa mide bulantılarım falan da ondan mı acaba
olabilir cnm sen önce soğan kürünü yap.ben soğan kürünü yaptım bitti.incire başladığımın 3. günü hamile olduğumu öğrendim.Rabbim o sevinci hepinize yaşatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?