tatlışlar bende gidiyom kociş yatalım diyo mirmirmirmir yarın iş malum kendinize ii bakın emi ALLAH a emanet olun görüşürüz öptm opuyorumnanaktan
slm tatlıslerrrrrrrrrrrr
olabilir cnm sen önce soğan kürünü yap.ben soğan kürünü yaptım bitti.incire başladığımın 3. günü hamile olduğumu öğrendim.Rabbim o sevinci hepinize yaşatsın
aminn canım inşallah yaa nasıl yaptın tatlım sen
ay bende sogan kuru yaptım gecen ay adetımı duzenledı bakalım bu adetıme ne etkı edecek ya gene duzgun zamanında gelecek gene sevıncem yada bebek gelcek cıfte sevıncem
slm tatlıımm hoşgeldinnnnnnnnn
bebişin gelsin inşallah canımmm
tatlışlar bende gidiyom kociş yatalım diyo mirmirmirmir yarın iş malum kendinize ii bakın emi ALLAH a emanet olun görüşürüz öptm opuyorumnanaktan
ben adetim bitti 7. günü soğana başladım 15 gün boyunca bi öğlen bide akşam yemeklerinden 15 dk önce soğan suyu içtim.kürün bitiminde hemen ertesi gün incire başladım 3 gün yapabidm zaten öğrendiğimde kestim.sen kaç gün iksini yaptın cnm
çok şükür canım sendennbr canımsositososito
ınsallah cnm ınsallah eger ole olursa dunyanın en mutlu ınsanı olurum ALLAHIM ınsallah nasıp eder hem bana hemde ısteyenlere ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:
nbr canımsositososito
korkma cnm ya bişey olmaz istersen biraz mola ver.adetin bitsin sonra başla benm yaptığım gibi.ama korkma yani bişey olmaz sadce işe yaramaz okadar
canıım zaten 7 gün yaptım bıraktım adetimden sonraa
ayy canıım çook sağooll
Allah razı olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?