Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aaa kedersizim teyzenin bebişi perşembemi geliyo hayırlı olsun
kolay doğumlar olsun inşallah

AMİN CANIM BENİM SAOL DARISI BİZ İSTEYENLERİNDE BAŞINA OLSUN
TEYZEMİN YANINDA BEN KALICAM MİNİK KUZANA BAKABİLİRMİYİM DERSİN bilmiyorumkismile DAHA ÖNCE YENİ DOĞAN BEBEKLERİN BAKIMINA ÜSTLENMEDİM O YÜZDEN BİRAZ TEREDÜTLÜYÜM ALTINI FALAN DEĞİŞTİRİRKEN MİNİK KUZENİMİ İNCİLTMEM UMARIM bilmiyorumkismile

amin canım inşallah bizede nasip olur ... merak etme canım çok rahat bakarsın
sandığın kadar zor olmuyo alıştırma yapmış olursun hem

canım başınız sağolsun mevla mekanını cennet etsin...gerçekten tam cuma vakti ölüm herkese nasip olmaz...Rabbim kabrini cennet bahçalerinden bahçe yapsın....

herkeslere hayırlı haftalar...rabbim bütün hayırlı güzellikleri nasip etsin...

İPEKK canım başın sağolsun..rabbim geride kalanlara sabırlar versin....mekanını cennet eylesin dedenin...

bende yavaş yavaş kendimi toparlamaya çalışıyorum...birdaha anladımki insan acılara zamanla alışıyormuş...unutamıyorsun ama işte alışmaya çalışıyorsun...

geçenlerdede yazmıştım eşimin sayesinde daha iyi olmaya çalışıyorum..rabbim ondan razı olsun...gönlündeki tüm hayırlı muradlarını ona versin...bu mutluluğumuzu daim eylesin..hep yanımda bana destek oldu..hakkını ödeyemem..kalbi yüreği çok iyi bir insan..şükürler olsunki onunla evlenmişim...inşallah tez zamanda canım eşime hayırlı sağlıklı bir evlat veririm...

sizler nasılsınız......

DÜNÜRÜM bebişiniz inşallah hayırlısıyla sağlıkla doğar kucağınıza alırsınız...inşallah bir gün herkes o mutluluğu tadar...

ben iyiyim canım ama seninde kendini toparlamana çok sevindim. Yüce Allahım herşeyin sabrını veriyor,buna inan canım... Eşinle allah mutluluğunu bozmasın...

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Eti_puf, bulut83+, iipekk34+, Melon, nevbahar76+, samyeli26

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bulutum evet acılar unutulmuyo hiç bir zaman ama ilk günkü gibi de kalmıyo..alışıyo insan, kabulleniyo...zaten biz inananların başka şansı var mı...haşa ötesi isyan olur...

toparlanmana çok sevindim canım benimmm :1hug:

SAMYELı canım sağolasın inşallah..içindeki acın bitmiyor ama toparlanmak zorunda olduğunu hissediyorsun...doktorum kızdı bana cumartesi kontrolde..sen böyle ağlamaya devam edersen.. hamile kalmayı zorlaştırırsın dedi..rahat ol ki kolay hamile kalabilesin bebeğine çabuk kavuşursun diye konuştu...onun için göz yaşlarımı durdurum kendime iyi bakmalıyım eşim ve bebeğim için...

ama unutamıyorum cennet kokulumu...minik meleğimi....

DÜNÜRÜM ıYı OLMANA SEViNDıM CANIM ..ZAMANLA DAHADA ıYı OLACKSIN ıNŞ ..EŞıNıN KIYMETıNı BıL CANIM BAK BU KONUDA ÇOK ŞANSLISIN .ALLAH MUTLULUĞUNUZU HıÇ BOZMASIN EN YAKIN ZAMANDA ÇEKıRDEK BıR AıLE OLURSUNUZ ıNŞ

Baharım...sen nasılsın...kontrolÜn bu haftaydı ...ınŞallah herŞey yolunda gıder...bırde herŞey hamıle kalmayla bıtmıyormuŞ onu ÖĞrendım...ınsan her duruma karŞı hazırlıklı olmalıymıŞ..sonrası..Çok zor...kımse kÖtÜ durumlarla karŞılaŞmasın hayırlı muradlarını hayırlısıyla kavuŞsun....

ınŞallah dÜnÜrÜm ..rabbım Çok bekletmeden hayırlı saĞlıklı bır bebek daha verır..bu sefer kucaĞıma alıp koklamayı nasıp eder..sade bana deĞıl tÜm ısteyen arkadaŞlarıma....

dünür bak dr lar her zaman düşen bebek sağlılı olmadığı için düşer diyo
demek sağlıklı değilki düşmüş canım birde öyle düşün

canım unutulmuyor, ben iki meleğimide hiç unutmadım. Hep aklımda ama acın ilk günkü gibi kalmıyor. Allahın takdiri işte sabır veriyor. Sen kendini toparlanki meleğin daha rahat gelsin canım benim...

:Saruboceq:aşınız saolsun dedin gibi böle ölüm herkese nasip olmaz allah herkese böle ölüm nasip etsin

canım kontrolüm bu akşam...inşallah hayırlı haberlerle dönerim...benim de geçmişte yaşadığım acı tecrübelerimden dolayı şu an hiç sevinemiyorum zaten...korkuyorum ama pozitif düşünmeye çalışıyorum..her şey Allahtan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…