Kedersizim minik kuzenin perşembe günü geliyormuş... Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin... Rabbim Teyzenede kolay doğumlar nasip etsin....
[sıze="2"]sağol canım, geldinde 2. Gün doktora gitcem. 3. Gün hormon testi yapacak..
aaa kedersizim teyzenin bebişi perşembemi geliyo hayırlı olsun
kolay doğumlar olsun inşallah
AMİN CANIM BENİM SAOL DARISI BİZ İSTEYENLERİNDE BAŞINA OLSUN
TEYZEMİN YANINDA BEN KALICAM MİNİK KUZANA BAKABİLİRMİYİM DERSİN bilmiyorumkismile DAHA ÖNCE YENİ DOĞAN BEBEKLERİN BAKIMINA ÜSTLENMEDİM O YÜZDEN BİRAZ TEREDÜTLÜYÜM ALTINI FALAN DEĞİŞTİRİRKEN MİNİK KUZENİMİ İNCİLTMEM UMARIM bilmiyorumkismile
günaydın herkese hayırlı haftalar
cuma günü apar topar çıkmak zorunda kaldım dedem vefat etti sonunda acılarından kurtuldu
son zamanlarda hastanede çok canı sıkılmaya başlamıştı kurtuldu allah hepimize dedeminki gibi
ölüm nasip etsin kızlar son gecesinde sürekli ezan okumuş namaz kılmış cuma günüde tam öğle saatinde ezan okunurken vefat etti
herkeslere hayırlı haftalar...rabbim bütün hayırlı güzellikleri nasip etsin...
İPEKK canım başın sağolsun..rabbim geride kalanlara sabırlar versin....mekanını cennet eylesin dedenin...
bende yavaş yavaş kendimi toparlamaya çalışıyorum...birdaha anladımki insan acılara zamanla alışıyormuş...unutamıyorsun ama işte alışmaya çalışıyorsun...
geçenlerdede yazmıştım eşimin sayesinde daha iyi olmaya çalışıyorum..rabbim ondan razı olsun...gönlündeki tüm hayırlı muradlarını ona versin...bu mutluluğumuzu daim eylesin..hep yanımda bana destek oldu..hakkını ödeyemem..kalbi yüreği çok iyi bir insan..şükürler olsunki onunla evlenmişim...inşallah tez zamanda canım eşime hayırlı sağlıklı bir evlat veririm...
sizler nasılsınız......
SAMYELİ canım sağolasın inşallah..içindeki acın bitmiyor ama toparlanmak zorunda olduğunu hissediyorsun...doktorum kızdı bana cumartesi kontrolde..sen böyle ağlamaya devam edersen.. hamile kalmayı zorlaştırırsın dedi..rahat ol ki kolay hamile kalabilesin bebeğine çabuk kavuşursun diye konuştu...onun için göz yaşlarımı durdurum kendime iyi bakmalıyım eşim ve bebeğim için...
ama unutamıyorum cennet kokulumu...minik meleğimi....
günaydın herkese hayırlı haftalar
cuma günü apar topar çıkmak zorunda kaldım dedem vefat etti sonunda acılarından kurtuldu
son zamanlarda hastanede çok canı sıkılmaya başlamıştı kurtuldu allah hepimize dedeminki gibi
ölüm nasip etsin kızlar son gecesinde sürekli ezan okumuş namaz kılmış cuma günüde tam öğle saatinde ezan okunurken vefat etti
Baharım...sen nasılsın...kontrolÜn bu haftaydı ...İnŞallah herŞey yolunda gİder...bİrde herŞey hamİle kalmayla bİtmİyormuŞ onu ÖĞrendİm...İnsan her duruma karŞı hazırlıklı olmalıymıŞ..sonrası..Çok zor...kİmse kÖtÜ durumlarla karŞılaŞmasın hayırlı muradlarını hayırlısıyla kavuŞsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?