AMİN CANIM BENİM SAOL DARISI BİZ İSTEYENLERİNDE BAŞINA OLSUN
TEYZEMİN YANINDA BEN KALICAM MİNİK KUZANA BAKABİLİRMİYİM DERSİN bilmiyorumkismile DAHA ÖNCE YENİ DOĞAN BEBEKLERİN BAKIMINA ÜSTLENMEDİM O YÜZDEN BİRAZ TEREDÜTLÜYÜM ALTINI FALAN DEĞİŞTİRİRKEN MİNİK KUZENİMİ İNCİLTMEM UMARIM bilmiyorumkismile
dünür bak dr lar her zaman düşen bebek sağlılı olmadığı için düşer diyo
demek sağlıklı değilki düşmüş canım birde öyle düşün
canım kontrolüm bu akşam...inşallah hayırlı haberlerle dönerim...benim de geçmişte yaşadığım acı tecrübelerimden dolayı şu an hiç sevinemiyorum zaten...korkuyorum ama pozitif düşünmeye çalışıyorum..her şey Allahtan...
Nevbaharcım dünürüm bugün hastaneye gidiyorsun hadi hayırlı haberler dön inşallahh... Bakrsın bebişler ikiz olurdua bir dünürün ben diğer dünürün bynkutluay olur inş...
allah allah kedersiz senin mesajdan alıntı yaptım daha önceki mesajınıda almışım o nasıl oldu ki...
nevbaharım inşallah bugün güzel haberler alırsın bebişinden .... emoş dostlar sağolsun canım
herkeseee selamlarr nasılsınız bakalımm ilk iş günüüü
ipeğimm başınız sağolsun mekanı cennet olsun dedenin canım
geçmişi okuyamadım şimdide pek müsait değilim bir bakayım dedim güzellereeeee opuyorumnanaktan
bulutumm daha iyisinn inşallahh daha da iyi olucan yakın zamanda sağlıklı şekilde bebiş sahibi olucaksın inş. bak gör peşi tez zamanda gelecek inş.
nevmmmm tazee hamişimizzz sen nasılsın canımm
canım sen hamilemisin?
baharım İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE DÖNERSİN..GÜZEL DÜŞÜN...
evet ipeğim..rabbim inşallah bir bebk daha nasip eder..anneliği tadarım..dedğin gibi ilk göz ağrımı unutamam..hiç bir zaman...onun sevinci heycanı başkaydı bende...sendemi düşük yaptın ne zaman...
dünürüm işte insan o yönünü düşünemiyorsun o an sadece için yanıyor..bebeğini düşünüyorsun..birde uzun yıllar bekleyip kavuşursan dahada zor...
rabbime sığınıyorum..vardır bir bildiği diyorum...inşallah bunu bana nasip eden rabbim tekrar bana annelik duygusunu yaşatır..hayırlısıyla...sağlıkla..rabbime sığınıyorum...
ipeğim inşallah güzel haberler getiririm inşallah...
canım ben iyiyim de seni özlüyoz...şu işlerin hafifler inşallah...
evet tatlım ocak adetimle tüp bebek yaptırdık...bugün ilk kontrolüm var...
allah razı olsun sevdanehrim...evet çevremdekilerde hep hamile kaldınya bir kere bunun arkası çabuk gelir diyorlar...bebeğin seni çok bekletmez diyorlar...inşallah öyle olur..hayırlı sağlıklı bir bebeğim olur...işte ne yapsam içimde bir korku onsa sene olmadı..şimdi oldu..acaba yine kendiliğinden olurmıki diye bir endişe var...inşallah rabbim bu endişelerimi korkularımı içimden alır güç verir de bebeğime kavuşurum....
canım çok sevindim,, Allah kucağına almayı nasip etsin. Bugün doktordan gelince biizide haberdar et canım.
ipeğimm boyamalardan genelde çok var boshayallersmile dikişlerim hep yarım kaldı yapamadımm tam daha dikiş dikmesini bilmiyodum anca işte kalıp falan zorr yaa ama sonuç güzel olunca insan seviniyo
nevomm bu haftadan sonra müsait olucam inş.opuyorumnanaktan bende doya doya kalmayı özledim bu şekilde franszı kalıyom herşeye bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?