Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nevbaharım bulutum sağolun dostlar sağolsun
bulut canım benim hayat herşeye rağmen devam ediyo işte allah kuvvet veriyo
unutulmazki senini allah nasip ederse bir çocuğun olsun bu kaybettiğini genede hatırlarsın bende
öyleyim çünkü unutmuyosun alışıyosun bazen düşünüyorum eğer düşmeseydi mayısta doğum yapıcaktım şimdi hazırlıklara başlamış olucaktım ne kadar üzülüyorum böyle düşününce doğum hazırlıkları yapacağım yerde hala tedavi olmak çok ağır geliyo ama ne yapalım hakkımızda hayırlısı olsun biz koca bir çınarımızı kaybettik 87 yıllık bir ömür bitti ona rağmen dün bir ara eski günlerimizden bahsederken gülmekten gözümüzden yaş geldi hayat işte en acı anında bile gülüyosun

Nevbaharcım dünürüm bugün hastaneye gidiyorsun hadi hayırlı haberler dön inşallahh... Bakrsın bebişler ikiz olurdua bir dünürün ben diğer dünürün bynkutluay olur inş...

dünür bak dr lar her zaman düşen bebek sağlılı olmadığı için düşer diyo
demek sağlıklı değilki düşmüş canım birde öyle düşün

evet canım ilk haftalarda yaşana düşüklerin yarıdan fazlası bebekteki problem
nedeniyle olurmuş ve bu bebekler düşmeyip doğsada yaşamazmış zaten doktor
banada demişti

allah allah kedersiz senin mesajdan alıntı yaptım daha önceki mesajınıda almışım o nasıl oldu ki...
nevbaharım inşallah bugün güzel haberler alırsın bebişinden .... emoş dostlar sağolsun canım

herkeseee selamlarr nasılsınız bakalımm ilk iş günüüü

ipeğimm başınız sağolsun mekanı cennet olsun dedenin canım

geçmişi okuyamadım şimdide pek müsait değilim bir bakayım dedim güzellereeeee opuyorumnanaktan

bulutumm daha iyisinn inşallahh daha da iyi olucan yakın zamanda sağlıklı şekilde bebiş sahibi olucaksın inş. bak gör peşi tez zamanda gelecek inş.

nevmmmm tazee hamişimizzz sen nasılsın canımm

baharım ıNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE DÖNERSıN..GÜZEL DÜŞÜN...

evet ipeğim..rabbim inşallah bir bebk daha nasip eder..anneliği tadarım..dedğin gibi ilk göz ağrımı unutamam..hiç bir zaman...onun sevinci heycanı başkaydı bende...sendemi düşük yaptın ne zaman...

dünürüm işte insan o yönünü düşünemiyorsun o an sadece için yanıyor..bebeğini düşünüyorsun..birde uzun yıllar bekleyip kavuşursan dahada zor...

rabbime sığınıyorum..vardır bir bildiği diyorum...inşallah bunu bana nasip eden rabbim tekrar bana annelik duygusunu yaşatır..hayırlısıyla...sağlıkla..rabbime sığınıyorum...

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
sevdanehri54, bulut83, EMOS8935, Eti_puf+, iipekk34+, Kedersiz+, nevbahar76+, samyeli26

maşallah sizeeee

sevdam hoşgeldin nasılsın sen ne kadar marifetlisin öyle
ne güzel şeyler yapıyorsun tunik ve duvardaki resim çok güzeldi canım
çok var diyosun hepsini göster bize

ipeğim inşallah güzel haberler getiririm inşallah...

canım ben iyiyim de seni özlüyoz...şu işlerin hafifler inşallah...

canım sen hamilemisin?

evet tatlım ocak adetimle tüp bebek yaptırdık...bugün ilk kontrolüm var...

kedersizim demek teyzenin yanında sen kalıcaksınn sen halledersinn canım merak etme zaten hemşireler ilk önce herşeyi gösteriyo canım boshayallersmile
benim yeğende çok tatlı oldu yaa gülücükler saçıyo herkesee yaaa ayrılmak istemiyorumm ondan artık düşünün ne hale geldim
kedersizim sende böyle olcann

allah razı olsun sevdanehrim...evet çevremdekilerde hep hamile kaldınya bir kere bunun arkası çabuk gelir diyorlar...bebeğin seni çok bekletmez diyorlar...inşallah öyle olur..hayırlı sağlıklı bir bebeğim olur...işte ne yapsam içimde bir korku onsa sene olmadı..şimdi oldu..acaba yine kendiliğinden olurmıki diye bir endişe var...inşallah rabbim bu endişelerimi korkularımı içimden alır güç verir de bebeğime kavuşurum....

ramazan bayramının 3. günü canım 7 haftalıktı

canım çok sevindim,, Allah kucağına almayı nasip etsin. Bugün doktordan gelince biizide haberdar et canım.

ipeğimm boyamalardan genelde çok var boshayallersmile dikişlerim hep yarım kaldı yapamadımm tam daha dikiş dikmesini bilmiyodum anca işte kalıp falan zorr yaa ama sonuç güzel olunca insan seviniyo

nevomm bu haftadan sonra müsait olucam inş.opuyorumnanaktan bende doya doya kalmayı özledim bu şekilde franszı kalıyom herşeye bilmiyorumkismile

inşallahh canım inşallahhh :Saruboceq: stres yapma yeterkii :lepi:

canım çok sevindim,, Allah kucağına almayı nasip etsin. Bugün doktordan gelince biizide haberdar et canım.

Amin canım Rabbim burdaki bütün arkadaşlarıma kolay problemsiz hamilelikler nasip etsin...inşallah herkes hamile kalacak inşallaaaaaaaah...gelince haberdar edicem...insanın merak edenlerinin olması ne güzel....

hoşgeldin sevdam ...ya bu iş yoğunluğun bitsin artık ..doğru düzgün sohbet edmiyoruz seninle

tamam canım bu haftadan sonra bol bol kaynatırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…