Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın herkese hayırlı haftalar
cuma günü apar topar çıkmak zorunda kaldım dedem vefat etti sonunda acılarından kurtuldu
son zamanlarda hastanede çok canı sıkılmaya başlamıştı kurtuldu allah hepimize dedeminki gibi
ölüm nasip etsin kızlar son gecesinde sürekli ezan okumuş namaz kılmış cuma günüde tam öğle saatinde ezan okunurken vefat etti

Başın sağolsun canım, ama acılarından kurtulmuş canım...

Günaydın kızlar....

Başınız sağolsun ipekcim.... Rabbim kalanlara sabır dedene rahmet eylesin....
Gerçekten son zamanlarda çok zor ünler geçirdi acılarından kurtulmuştur inşallah...
BEN DEDEN İÇİN BİR FATİHA OKUDUM... İNŞALLAH YASİNDE OKURUM...

günaydın hanımlar

ipeğim başın saolsun canım Allah rahmet eylesin
mekenı cennet olsun dedenin ..

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Eti_puf, iipekk34+, Kedersiz+, samyeli26

kızlar hepinize günaydın.... inşallah hayırlı bir hafta olur hepimiz için...

Kedersizim minik kuzenin perşembe günü geliyormuş... Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin... Rabbim Teyzenede kolay doğumlar nasip etsin....

hoşgeldiniz kızlar..

regl olmayı bekliyorum. doğum kontro hapım cuma günü bitti. 3 gün geçti ama hala gelmedi. kaç gün sonra gelir bilgisi olan var mı?

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
, Eti_puf+, iipekk34+, Melon, samyeli26

huuu hanımlar nasılsınız
melon kardeş sen nasılsın
ablanı temsilenmi buraya geldin.. ablan bugün işe başladı herhalde

Kedersizim minik kuzenin perşembe günü geliyormuş... Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin... Rabbim Teyzenede kolay doğumlar nasip etsin....
aminnn canım benim saol Allah sanada kolay doğumlar nasip etsin
hoşgeldiniz kızlar..

regl olmayı bekliyorum. doğum kontro hapım cuma günü bitti. 3 gün geçti ama hala gelmedi. kaç gün sonra gelir bilgisi olan var mı?

bugün yarın gelir canım

günaydın hanımlar

ipeğim başın saolsun canım Allah rahmet eylesin
mekenı cennet olsun dedenin ..

sağolun kızlar etipufum iyi kalpli pufidiğim allah razı olsun dedem çok iyi bir insandı
eli açık şakacı dinine bağlı bir adamdı cenazesindede bereket vardı gelen herkes eli kolu dolu geldi parktaki çocukları bile doyurduk gelen yemeklerle inşallah mekanı cennet olsun

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Eti_puf, iipekk34+, Kedersiz+, samyeli26

kızlar hepinize günaydın.... inşallah hayırlı bir hafta olur hepimiz için...

günaydın canım inşallah bu hafta daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…