kıslar ne zaman gelceksiniz sempatiksalakcinni
ben geldim
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Eti_puf, elg, Kedersiz+, leydim84, samyeli26
nasılsınız kızlar.......
iyi ne olsun çamaşırları makinaya attım ,akşam yemeği için ıspanak ayıkladım ..birazda size bakıyım dedim ne yazmışlar diye ama ben çıktıktan sonra herkes çil yavrusu gibi dağılmış:))
slm kizlar
kusura bakmayin gecmisi okuyamadim
bugun moralim cok bozuktu
cunku esimin sonuclari sifir cikti
ama dr endiseenecek bir durum yok dedi tekrar test yapmamizi istedi kizlar dua edin duruumuz kritik
slm kizlar
kusura bakmayin gecmisi okuyamadim
bugun moralim cok bozuktu
cunku esimin sonuclari sifir cikti
ama dr endiseenecek bir durum yok dedi tekrar test yapmamizi istedi kizlar dua edin duruumuz kritik
hoşbulduk canlarım ... kedersizim kaşla göz arası bir sürü iş yapmışsın
ben perşembe akşamı ıspanak ayıkladım yıkadım buğday ıslattım aşure için ikisinide cuma günü
yapmak için hazırladım cenaze olunca kaldı koydum dolaba sanırım bir kilo buğday çöpe gidicek tabi ıspanakta zaman yok çünkü ............ etipufum inşallah bu akşam tıbbi olrakta onaylar doktorun kızımız olacağını ............... umudunukaybetme üzülme canım stres etkiliyo sperm sayısını eşin tahlil için sperm
veririken gerildiyse onun için olmuştur
canım benim morelini bozma... Allah büyük inşallah bidahaki vereceğiniz testte sonucunuz istediğiniz gibi çıkar...
kedersizim akşama ıspanağı nasıl yapacaksın yumurtalımı yoğurtlumu
canım dr endişelenme dediğine göre bir bildiği vardır ..dur hemen ümitsiliğe kapılma canım ..eşin beslenmesine dikkat ettimi bu aralar ?keçi boynuzu kürü yapmışmıydın eşine ??
hoşbulduk canlarım ... kedersizim kaşla göz arası bir sürü iş yapmışsın
ben perşembe akşamı ıspanak ayıkladım yıkadım buğday ıslattım aşure için ikisinide cuma günü
yapmak için hazırladım cenaze olunca kaldı koydum dolaba sanırım bir kilo buğday çöpe gidicek tabi ıspanakta zaman yok çünkü ............ etipufum inşallah bu akşam tıbbi olrakta onaylar doktorun kızımız olacağını ............... umudunukaybetme üzülme canım stres etkiliyo sperm sayısını eşin tahlil için sperm
veririken gerildiyse onun için olmuştur
evet ipek yaa bende çok merak ediyorum... aslında sağlığınıda çok merak ediyorum... çünkü halen doğru dürüst bişeyler yiyemiyorum... hiç kiloda almadım... inşallah sağlığı iyidir... cinsiyetini öğrenir öğrenmez ilk burda siz teyzeleriyle paylaşacam... okadar dualar ettiğiniz her kötü ve iyi anımda yanımdaydınız.. ben sizleri çok seviyorum... Rabbim dostluğumuzu herzaman daim etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?