Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Eti_puf, elg, Kedersiz+, leydim84, samyeli26

nasılsınız kızlar.......

slm kizlar
kusura bakmayin gecmisi okuyamadim
bugun moralim cok bozuktu

cunku esimin sonuclari sifir cikti

ama dr endiseenecek bir durum yok dedi tekrar test yapmamizi istedi kizlar dua edin duruumuz kritik

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Eti_puf, elg, Kedersiz+, leydim84, samyeli26

nasılsınız kızlar.......

iyi ne olsun çamaşırları makinaya attım ,akşam yemeği için ıspanak ayıkladım ..birazda size bakıyım dedim ne yazmışlar diye ama ben çıktıktan sonra herkes çil yavrusu gibi dağılmış:))

evet yaa hepimiz çıktık... bende işler yoğundu.. birde akşam doktora gidecem bakalım hayırlısı...

slm kizlar

ama dr endiseenecek bir durum yok dedi tekrar test yapmamizi istedi kizlar dua edin duruumuz kritik

canım benim morelini bozma... Allah büyük inşallah bidahaki vereceğiniz testte sonucunuz istediğiniz gibi çıkar...

slm kizlar

canım dr endişelenme dediğine göre bir bildiği vardır ..dur hemen ümitsiliğe kapılma canım ..eşin beslenmesine dikkat ettimi bu aralar ?keçi boynuzu kürü yapmışmıydın eşine ??

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Eti_puf, elg, iipekk34+, Kedersiz+

biz geldik bu kezde laydim84 yok....

hoşbulduk canlarım ... kedersizim kaşla göz arası bir sürü iş yapmışsın
ben perşembe akşamı ıspanak ayıkladım yıkadım buğday ıslattım aşure için ikisinide cuma günü
yapmak için hazırladım cenaze olunca kaldı koydum dolaba sanırım bir kilo buğday çöpe gidicek tabi ıspanakta zaman yok çünkü ............ etipufum inşallah bu akşam tıbbi olrakta onaylar doktorun kızımız olacağını ............... umudunukaybetme üzülme canım stres etkiliyo sperm sayısını eşin tahlil için sperm
veririken gerildiyse onun için olmuştur

evet ipek yaa bende çok merak ediyorum... aslında sağlığınıda çok merak ediyorum... çünkü halen doğru dürüst bişeyler yiyemiyorum... hiç kiloda almadım... inşallah sağlığı iyidir... cinsiyetini öğrenir öğrenmez ilk burda siz teyzeleriyle paylaşacam... okadar dualar ettiğiniz her kötü ve iyi anımda yanımdaydınız.. ben sizleri çok seviyorum... Rabbim dostluğumuzu herzaman daim etsin....

kedersizim akşama ıspanağı nasıl yapacaksın yumurtalımı yoğurtlumu

aslında benim canım yoğurtlu çekiyor ama eşim akşam öğrencisine ders vereceği için yumurtalı yapacam yoğurtlu olunca sarmısakta giriyor çünkü ..bide ıspanakların birazınıda çorba için kullanıcam çok güzel oluor ekşili ekşili (ağzınızın sulandığını hisediyorum )kaydirigubbakcemile3

canım dr endişelenme dediğine göre bir bildiği vardır ..dur hemen ümitsiliğe kapılma canım ..eşin beslenmesine dikkat ettimi bu aralar ?keçi boynuzu kürü yapmışmıydın eşine ??

yok canim ya
keci boynuzunun tozunu veriyordum ama bu bir aydir yemiyordu
garibimin midesi bozuldu
canim benim o da her yolu denedi
rabbim onu darda birakmasin onun boynu bukuk kalmasin

onu okadar cok seviyorum ki
bebegimin olmamasindan cok sorunun onda olmasina uzuluyorum

evet canim biraz da gergindi testi yaparken gorumcem de evdeydi

herşeyden önemlisi sağlıklı olması tabiki ama salıklıdır merak etme sen her ne kadar beslenemesende o bu ilk üç ayında senin depolarını kullandı (söylenenlere göre yazıyorum bunları bilmişlik gibi olmasın) zaten serum takviyesiyle yardımcı oldular sana bundan sonra daha önemli senin birşeyler yemen zaten eskiye göre daha iyisin sorun olmaz merak etme mümkün olduğunca faydalı şeyler yemeye çalış ........bende buradaki
dostluğumuzu çok seviyorum canım duana amin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…