Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşgeldin canım ....canım haddim olmayarak soracam ama eşin madem varikosel ameliyatı oldu yane sorun eşinde olmasına rağmen neden korundunuz .

eşimin ameliyatından sonra doktor herhangi bi sonun olmadığını söyledi tekrarlamasıda çok az bir ihtimal demişti ben çalışıyordum o dönem mecbur kaldık yani ama şimdi çok pişmanım:8

evet oldum canım malesef:sinifsinif:
canın saolsun .işide bulamadın daha dimi bilmiyorumkismile
eşimin ameliyatından sonra doktor herhangi bi sonun olmadığını söyledi tekrarlamasıda çok az bir ihtimal demişti ben çalışıyordum o dönem mecbur kaldık yani ama şimdi çok pişmanım:8
eşinin sperm sayısı nasıl canım en son ne zaman tahlil yapıldı ..eşin ihmal etmesin muhakkak dr a gitsin ..

kızlar ben çıkıyorum.... 1 saat sonra hastanede olmam gerekiyor... az masamı toplamam lazım... kendinize iyi bakın... akşam inşallah burdayım....hepinizi öptüm... dualarınızı eksik etmeyin..

kedersizimmm koptumm yaa karikatürler çok güzeldi ellerine sağlık canım

etipufum hastaneye gidiyomuşsun cinsiyet bellği olurda kızımızın müjdesini verirsin canım

nevomda gitcekti dimiii hadi hayırlı haberlerle dönün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…