Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım inşallah sağlığıda yerindedir kızının :)) ben neden okadar emin konuşuyorsam kız diye kaydirigubbakcemile3ben duruyada kızın olacak demiştim ama nur topu gibi oğlu oldu maşallah yane terside çıkabilir hislerim beni yanıltıyor artık :sinifsinif:
aman hayırlısı olsunda kız ,erkek ikiside evlat sonuçta
bizde seni çok seviyoruz canım burdaki DOSTLUK hiç bir topikte yok bana göre olumunekankayizsmile

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
KK Pro Üyeiipekk34, KK Pro ÜyeKedersiz+

kanki başbaşayız

inşallah dediğiniz gibidir... bende daha önceden düşük yaptığım için o korkularla yaşıyorum...hayırlısıyla bugünleri bir atlatsaydık... eskiden annelerimiz anneannelerimiz hiç bilemezlermiş böyle doktor felan... bir bakarlarmış günleri geçmiş hamileler bir bakarlarmış doğurmuşlar... birde derlermişki gözün aydın kızın oldu veya oğlun... yani cinsiyetini bile doğum anında bilirlermiş... maşallah nurtopu gibi sağlıklı bebekleri olurmuş... ama biz doktordan çıkmıyoz yok hormonlar dengesiz yok vitamin takviyesi yok o yok bu.... acaba bizden sonraki nesil nasıl olacak..boshayallersmile

bugün yine pek sessiz buralar.. ne misafir var nede arkadalar ..
tekerleme gibi oldu kaydirigubbakcemile3

bizden sonraki nesil çok daha şanssız allah yardımcıları olsun

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve bu yüzden pırograma daha alışamadım bende bebek özlemi çekiyorum arkadaşlar eşim 4 sene önce varikosel ameliyatı oldu o yıllar yeni evlendiğimiz için korunduk ama şimdi 1 seneye yakın korunmuyoruz bişey yok malesef ama her ay hüsrana uğramaktan yoruldum bende sizlerle paylaşmak istedim derdimi...

aramıza hoşgeldin canım....umarın özlemini duyduğun bebeğin en kısa zamanda seninle olur... eşine herangi bir kür felan uyguladınızmı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…