evet ipek yaa bende çok merak ediyorum... aslında sağlığınıda çok merak ediyorum... çünkü halen doğru dürüst bişeyler yiyemiyorum... hiç kiloda almadım... inşallah sağlığı iyidir... cinsiyetini öğrenir öğrenmez ilk burda siz teyzeleriyle paylaşacam... okadar dualar ettiğiniz her kötü ve iyi anımda yanımdaydınız.. ben sizleri çok seviyorum... Rabbim dostluğumuzu herzaman daim etsin....
Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
KK Pro Üyeiipekk34, KK Pro ÜyeKedersiz+
kanki başbaşayız
herşeyden önemlisi sağlıklı olması tabiki ama salıklıdır merak etme sen her ne kadar beslenemesende o bu ilk üç ayında senin depolarını kullandı (söylenenlere göre yazıyorum bunları bilmişlik gibi olmasın) zaten serum takviyesiyle yardımcı oldular sana bundan sonra daha önemli senin birşeyler yemen zaten eskiye göre daha iyisin sorun olmaz merak etme mümkün olduğunca faydalı şeyler yemeye çalış ........bende buradaki
dostluğumuzu çok seviyorum canım duana amin diyorum
canım inşallah sağlığıda yerindedir kızının :)) ben neden okadar emin konuşuyorsam kız diye kaydirigubbakcemile3ben duruyada kızın olacak demiştim ama nur topu gibi oğlu oldu maşallah yane terside çıkabilir hislerim beni yanıltıyor artık :sinifsinif:
aman hayırlısı olsunda kız ,erkek ikiside evlat sonuçta
bizde seni çok seviyoruz canım burdaki DOSTLUK hiç bir topikte yok bana göre olumunekankayizsmile
kizlar cikmam lazim
dualariniza ihtiyacim var
inşallah dediğiniz gibidir... bende daha önceden düşük yaptığım için o korkularla yaşıyorum...hayırlısıyla bugünleri bir atlatsaydık... eskiden annelerimiz anneannelerimiz hiç bilemezlermiş böyle doktor felan... bir bakarlarmış günleri geçmiş hamileler bir bakarlarmış doğurmuşlar... birde derlermişki gözün aydın kızın oldu veya oğlun... yani cinsiyetini bile doğum anında bilirlermiş... maşallah nurtopu gibi sağlıklı bebekleri olurmuş... ama biz doktordan çıkmıyoz yok hormonlar dengesiz yok vitamin takviyesi yok o yok bu.... acaba bizden sonraki nesil nasıl olacak..boshayallersmile
bizden sonraki nesil çok daha şanssız allah yardımcıları olsun
HAMİŞLERİMİZ
1....DURU81 O ARTIK ANNE
2.....SİSİ07
3.....ETİ_PUF
4.....SANAL
5.....NAGİHAN
6.....BULUT83
7.....NEVBAHAR76
bizden sonraki nesil çok daha şanssız allah yardımcıları olsun
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve bu yüzden pırograma daha alışamadım bende bebek özlemi çekiyorum arkadaşlar eşim 4 sene önce varikosel ameliyatı oldu o yıllar yeni evlendiğimiz için korunduk ama şimdi 1 seneye yakın korunmuyoruz bişey yok malesef ama her ay hüsrana uğramaktan yoruldum bende sizlerle paylaşmak istedim derdimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?