benim elimden ddikiş gelmezki canım :kedi:
bne birazdan çıkıcam iyi akşamlar
evet ipek yaa bende çok merak ediyorum... aslında sağlığınıda çok merak ediyorum... çünkü halen doğru dürüst bişeyler yiyemiyorum... hiç kiloda almadım... inşallah sağlığı iyidir... cinsiyetini öğrenir öğrenmez ilk burda siz teyzeleriyle paylaşacam... okadar dualar ettiğiniz her kötü ve iyi anımda yanımdaydınız.. ben sizleri çok seviyorum... Rabbim dostluğumuzu herzaman daim etsin....
aslında benim canım yoğurtlu çekiyor ama eşim akşam öğrencisine ders vereceği için yumurtalı yapacam yoğurtlu olunca sarmısakta giriyor çünkü ..bide ıspanakların birazınıda çorba için kullanıcam çok güzel oluor ekşili ekşili (ağzınızın sulandığını hisediyorum )kaydirigubbakcemile3
kızlar ben çıkıyorum.... 1 saat sonra hastanede olmam gerekiyor... az masamı toplamam lazım... kendinize iyi bakın... akşam inşallah burdayım....hepinizi öptüm... dualarınızı eksik etmeyin..
canım merhaba dilerim hayırlısıyla ve ikiz haberiyle gelirsincanım kontrolüm bu akşam...inşallah hayırlı haberlerle dönerim...benim de geçmişte yaşadığım acı tecrübelerimden dolayı şu an hiç sevinemiyorum zaten...korkuyorum ama pozitif düşünmeye çalışıyorum..her şey Allahtan...
ipekçim senin ve ailenin başı sağolsun dedeciğinin kabri nur olsun canımallah allah kedersiz senin mesajdan alıntı yaptım daha önceki mesajınıda almışım o nasıl oldu ki...
nevbaharım inşallah bugün güzel haberler alırsın bebişinden .... emoş dostlar sağolsun canım
slm kizlar
kusura bakmayin gecmisi okuyamadim
bugun moralim cok bozuktu
cunku esimin sonuclari sifir cikti
ama dr endiseenecek bir durum yok dedi tekrar test yapmamizi istedi kizlar dua edin duruumuz kritik
sağol canım sen nasılsın ben bugün karnım dayanılmaz bi şekilde ağrıdığı için izinliyim yarında öyle bi kaç saat çalışabildim ancaknazraca nasılsın canım
hoşbulduk canım iyiyim yani aslında iç güveyinden halliceyim karnım ağrıyo canımhoşgeldin nazracım,, nasılsın?
hoşbulduk canım iyiyim yani aslında iç güveyinden halliceyim karnım ağrıyo canım
geçmiş olsun canım, üşüttün mü ağrıyor kii,,,
nihayet başarabildim resim koymayı yani canım ben artık leyleklerden bekliyorum
nazraca samyeli nasılsınız....
nazraca samyeli nasılsınız....
yok canım üşütme değil tüp bebekten sonra ilk gördüğüm adet sanırım ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?