Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bu 3 ay boyunca hiç doktora gitmedinmi ?

hoşşşşşş bulduk canlarım kusura bakmayın eltimin ablası diyarbakır a gidiyodu da onu uğurladım............. uçak biletleri çok ucuzmuş kardeşimide kandır birlikte gelin diyo. tedavi öncesi moral olur diyo kıyamam yaaaaaaaaaa

vermez mi kızlar patlıycak gibi oluyorum bazen. tedaviye başlıycam diye ha bugün ha yarın bekledim 3 ay oldu. kızlar ilaç kullanmadan nasıl adet olabilirim acaba bi bilginiz var mı kafamçokkarıştı

kardeşlerim canlarım sağolun Allah hepinizden razı olsun...siz beni hiç yalnız bırakmadınız Rabbim de sizi bırakmasın....inşallah hepinizden güzel haberler alır burda paylaşırız....mevla sizin gibi kalbi temiz insanları darda bırakmaz ona inanıyorum...olumunekankayizsmile

esram demek göstermedi utangaç terbiyeli şeker şey heeee...inşallah testin sonuçlarını da hayırlısıyla alırsın tatlım...

balımmmmmmmm ikizlerin tatlı annesi hoşgeldin kuşummm :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
nevbahar76, bulut83+, iipekk34+, Kedersiz+, leydim84, sevdanehri54+, tlyvz

kızlar hepinize günaydınnnnn...
nurcanım fazla yorma kendini beline dikkat et...leydim sen de bi doktora git istersen canım söktürücü verir ne var ne yok içerde bi bakar...

kıs eşimi bekliyorum beraber gidicez diye oda bu hafta aksi gibi işleri yoğun.. yoksa çoktan gidip baktırıp tadeviye başlıycam ben anadolu yakasında oturuyorum doktorum ta nişantaşında düşün artık 3 vesaitle gidiliyo. gözüm kesmiyo hemde eşimin de yanımda olmasını istiyorum nede olsa 3 tedavinin ilk görüşmesi hayırlısı bakalım. eyvahedigeldismile

hoşgeldin nevom nasılsın ikizlerimizin annesi ...
leydim sen doktora git bence

canııım iyi diyelim iyi olalım...benim de iştahım yok haylaaa bişey yemedim canım hiç istemiyo...şimdi zorla tıkacam bişeyler artık..

nişantaşı haaa benim okulumun oralar...yoksa Amerikan hastanesi mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…