- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
yok canım nerdeeeeeeeeeee tam 1 ay önce test yaptım negatifti. sonra da antibiyotik iğne kullandım canım. iltihap vardı. inş. bişey çıkmazda içim rahatlar çok sıkıntı yapıyo. dile kolay tam 3 ay olcak hala tık yok....bilmiyorumkismile
he walla aynen öyle oldu şuan karmakarığım kıslar 1- hastayım üşütmüşüm 2 çok mutluyum 3- sizlere kırgınımevet sıralıyorum hastayım çünkü üşütmüş boğazımı hasta etmişim:bbo: mutluyum çünkü NEVO İKİZ DOĞURACAK ANAAAAAAAAM MAŞALLAHONLARI KIYIPTA VERENE KURBAN OLURUM hihoyyyt kırgınım sizlere çünkü halayda ben yokum ya niye herşeyi en son ben duyuyorum ya alın işte yine tek başıma tepinecem iimi kaydirigubbakcemile3 :teytey::teytey::teytey::teytey: herşey bi yana nevom inan çok çok çok demek az olur tahmin edemeyeceğin kadar sevindim allah biliyo rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin yavrularını inşallah:Saruboceq: aman dikkat et herşeyine sen artık 3 canlısın ay ne güzel bişi bu ya bu arada kalbin temizmiş kıs nevo ben ist gideceğim zaman hatırlarmımsın bana 2 kişi gidin 4 kişi dönün demiştin ikilerinixz olsun demiştin al sana ikiz anam kaydirigubbakcemile3 inşallah bu müjdeli haberin dışında önemli başka bişi kaçırmamışımdır
NEVOM,CANIIIIIIIIIIIIIM ,tebrik ederim,INAN GOZ YASLARIMI TUTAMADIM SEVINCTEN.YARADANIM KUCAGINA DA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH.
EY YUCE ALLAHIM,EY YERIN GOK YUZUNUN SAHIBI ALLAHIM,EY YOKTAN VAR EDEN ALLAHIM BU MUTLULUGU BIZE DE YASAT NOLUR,BIZLERI CARESIZ BURAKMA
Günaydınn kızlarrr..........
Ben dün doktora gittim 3 lü test verdim... Ama sonucumu 10 gün sonra alacakmışım... Çünkü ankaraya gönderiyorlarmış... Cinsiyetinide gelince malesef öğrenemedik... çünkü göbek kordonu bacak arasındaydı.. 10 dk felan uğraştı doktor ama bizimki banamısın demedi... Benim kannaatime göre bu kız.. çünkü hem terbiyeli birtürlü göstermedi hemde çok nazlı....
Nevomm demekki ikizlerin oluyor haa.... Rabbimm sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.... çok sevindim çoookkkk..... İnşallah burdaki tüm arkadaşlarımız hatta arkdaştan öte olduk kardeşlerimizde en kısa zamanda böyle mutluluk yaşarlar.....
günaydın opuyorumnanaktan
sonunda bu hafta sevindirici haber aldık nevom tebrik ederim
canım allah tamamına erdirsin...........
etipufum senin bebişininde sağlıklı olmasına sevindim canım bencede bu senin miniğin
nazlı bir prenses baksana göstermemiş............
yıldızcım nazraca dostlar sağolsun teşekkür ederim
günaydınlarrr pro hanımlarrr
Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
sevdanehri54, iipekk34+, Kedersiz
nasılsınızzzz bakalımm
nevomm yazını bulmak için çebelleştim sabah sabahhh tebriklerrrr canımm demek ikizmişş ne güzelll yaaa Rabbim bizedeee verir inşallah tez zamandaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: sağlıkları iyiymiş Rabbim sağlık versin sana da güç versin canım benimmm..
esrammm bencede kızzz baksana göstermiyoo aferim ona :roflol: böylesi daha da merak konusu oluyo bekleyişnce değilmi.inşallahh testlerinde de sorun olmıcak canımm
kardeşlerim canlarım sağolun Allah hepinizden razı olsun...siz beni hiç yalnız bırakmadınız Rabbim de sizi bırakmasın....inşallah hepinizden güzel haberler alır burda paylaşırız....mevla sizin gibi kalbi temiz insanları darda bırakmaz ona inanıyorum...olumunekankayizsmile
balımmmmmmmm ikizlerin tatlı annesi hoşgeldin kuşummm :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
nevbahar76, bulut83+, iipekk34+, Kedersiz+, leydim84, sevdanehri54+, tlyvz
kızlar hepinize günaydınnnnn...
nurcanım fazla yorma kendini beline dikkat et...leydim sen de bi doktora git istersen canım söktürücü verir ne var ne yok içerde bi bakar...
hoşbulduk canııım bu arada avatarın da süper yakıştı...Monte cristo kontesi gibi haaaaa
hoşgeldin nevom nasılsın ikizlerimizin annesi ...
leydim sen doktora git bence
hoşgeldin nevom nasılsın ikizlerimizin annesi ...
leydim sen doktora git bence
kıs eşimi bekliyorum beraber gidicez diye oda bu hafta aksi gibi işleri yoğun.. yoksa çoktan gidip baktırıp tadeviye başlıycam ben anadolu yakasında oturuyorum doktorum ta nişantaşında düşün artık 3 vesaitle gidiliyo. gözüm kesmiyo hemde eşimin de yanımda olmasını istiyorum nede olsa 3 tedavinin ilk görüşmesi hayırlısı bakalım. eyvahedigeldismile
ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhh nazraca da olsaydı ekip tamamdıııııı :sinifsinif:
hoşgeldinn nevommm nasılmışş ikizlerin annesiii :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?