Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Eti_puf, iipekk34+, Kedersiz+, leydim84, nevbahar76+, s.tugba+, sevdanehri54+

sevdam ipeğim siz neden sessiz kaldınınız....

ya arkadaş iştir anlamadım ben geldim ya bri gidiyo biri yemek yiyo biri mola diye çığlık atıyo peki madem bende aç karnımı doyurayım

BEN BURAYA GELD,M DİYE MOLAAA DEDİM ÇATLAĞIM SABAHTAN BERİ İŞ GÜÇLE UĞRAŞIYORUM BİRAZDA SİZE BAKIYIM DEDİM :kahve:

NEVOM ZORLADA OLSA AĞZINA TIK BıŞEYLER MESELA KAHVALTI YAPAMIYORSAN AL ELıNE BıR ELMA YE CANIM BOL BOL YOĞURT YE SÜT ıÇ MEYVELERDEN ÇOK TÜKET VıTAMıNSıZ BIRAKMA YEĞENLERıMıZı :ecrin_bebek:

geldiim güzeller ee nasılsınız herşey yolundamı benim az anlatacakalarım var kafanızı karıştırmadan siz deyiverin ne var ne yok

canım inşallah inşallah...hepimiz tadarız...illaki rabbimden ümit kesilmez..yoksa yaşyamayız...hayallerin umutların olmasa....

ETİPUFUM...CANIM..İYİKİ VARSINIZ SİZLER...YOKSA BEN NE YAPARDIM..İNŞALLAH SİZLERİN DESTEĞİYLE BU GÜNLERİDE ATLATIP BEBEĞİME KAVUŞACAĞIM....

NEVOM ZORLADA OLSA AĞZINA TIK BİŞEYLER MESELA KAHVALTI YAPAMIYORSAN AL ELİNE BİR ELMA YE CANIM BOL BOL YOĞURT YE SÜT İÇ MEYVELERDEN ÇOK TÜKET VİTAMİNSİZ BIRAKMA YEĞENLERİMİZİ :ecrin_bebek:

hayrola ya niye zorlaki normal yolla yiyilmiyomu hee bide zorla yede mideni zınk diye kaldır sonra herşeyden ikrah et zorla morla yok anam Yİ YE CEK SİN macburmuyum de he valla mecbursun klava:

Kızlar birde minik meleğimi duymayan kimse kalmadı...hem geçmiş olsun diyorlar hemde hamile kalabiliyormuşum gözüm aydınmış...
Gerçi duymalarıda iyi oldu hiç olmazsa yokmu varmı niye olmuyor diye sorular azalır beni rahat bırakır çevremdekiler....ama istemezdim minik meleğim beni bıraksın gitsin..şimdi 2 aylık olacaktık 7 ay sonra birbirimize kavuşacaktık..rabbim sensin veren sensin alan sen bizlere hayırlı sağlıklı bebekler nasip et...aminnnnnnnnnnnnnnnn

hoşgeldin canımm

hoşbulduk caanımcım nasılsın bakalım nasıl gidiyo cinnet geçiriyodum her girişimde kimse yok bu günde kahvaltıyı beklemeden girdim inanmazsın alavaboya girmeden size geldim herkes burda şükür hihoyyyt

Baharım hadı gıt dınlen..Çok kalma buralarda sen bebeĞıne ıyı bak..bılıyorsun sende tatın kaybetme duygusunu..onun ıÇın bol bol dınlen..

kıs hani sen toparlanmıştın olmuyo ama böle ya ne kendini nede bizi üzmeye hakkın yok topla kendini anacım düxelcek herşey inanbuna

hayrola ya niye zorlaki normal yolla yiyilmiyomu hee bide zorla yede mideni zınk diye kaldır sonra herşeyden ikrah et zorla morla yok anam Yİ YE CEK SİN macburmuyum de he valla mecbursun klava:

kıs almıyo mide o yüsden zorla yiyom....yoksa ben boğazımı tutamazdım normal zamanda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…