ya arkadaş iştir anlamadım ben geldim ya bri gidiyo biri yemek yiyo biri mola diye çığlık atıyo peki madem bende aç karnımı doyurayım
slm millet sonunda yakaladım sizi demekki kahvaltıdan önce açmak gerekiyomuşsempatiksalakcinni byrayı şimdi bırakıp kahvaltı yapsam döndüğümde kimse olmıcak
ya arkadaş iştir anlamadım ben geldim ya bri gidiyo biri yemek yiyo biri mola diye çığlık atıyo peki madem bende aç karnımı doyurayım
NEVOM ZORLADA OLSA AĞZINA TIK BİŞEYLER MESELA KAHVALTI YAPAMIYORSAN AL ELİNE BİR ELMA YE CANIM BOL BOL YOĞURT YE SÜT İÇ MEYVELERDEN ÇOK TÜKET VİTAMİNSİZ BIRAKMA YEĞENLERİMİZİ :ecrin_bebek:
eeeee tuğba anlat bakalım nabiyonnnn
ipeğim benim vakıalar çok ağırlaştı...adamdan yardım istedim...sen naptın...
nevo kaÇ gÜn oldu okumaya baŞladıĞın
dünürüm bak hepimizi kendinle üzüyorsun böyle yazarak ..ne olur iyi şeyler düşünmeye çalış zor biliyorum ama kendini bu kadar hırpalamakla haksızlık yapıyorsun kendine ...ne sende nede eşin bir sorun yok neden olmasın bir kere veren rabbim yine veriri elbet ..sen yeterki sabırlı ve güçlü ol eminim tekrar yaşayacaksın o güzel duyguyu bu sefer oğlun seni 9 ay boyunca bırakmıyacak sımsıkı tutunacak annesine
NEVOM ZORLADA OLSA AĞZINA TIK BİŞEYLER MESELA KAHVALTI YAPAMIYORSAN AL ELİNE BİR ELMA YE CANIM BOL BOL YOĞURT YE SÜT İÇ MEYVELERDEN ÇOK TÜKET VİTAMİNSİZ BIRAKMA YEĞENLERİMİZİ :ecrin_bebek:
hoşgeldin canımm
Kızlar birde minik meleğimi duymayan kimse kalmadı...hem geçmiş olsun diyorlar hemde hamile kalabiliyormuşum gözüm aydınmış...
Gerçi duymalarıda iyi oldu hiç olmazsa yokmu varmı niye olmuyor diye sorular azalır beni rahat bırakır çevremdekiler....ama istemezdim minik meleğim beni bıraksın gitsin..şimdi 2 aylık olacaktık 7 ay sonra birbirimize kavuşacaktık..rabbim sensin veren sensin alan sen bizlere hayırlı sağlıklı bebekler nasip et...aminnnnnnnnnnnnnnnn
hayrola ya niye zorlaki normal yolla yiyilmiyomu hee bide zorla yede mideni zınk diye kaldır sonra herşeyden ikrah et zorla morla yok anam Yİ YE CEK SİN macburmuyum de he valla mecbursunklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?