simal hoşgeldin canım neden bu kadar karamsarsın allahtan ümit kesilmez vardır bir zamanı onu bekliyodur bebeğin umutsuzluğa kapılma............ suna canım korkma iki gün kaldı allahın izniyle hayırlı haberlerini alıcaz merak etme ............esra sende bugünün açılışını yapmışsın nasılsın canım
bide hamilelik belirtisi yok diyosun bak başlamış mercimek burdayım demeye bel ağrısıyla dikkat et kendine canım belinde sorun varsa ağırlığın arttıkça ağrın artar onun için fazla ağır iş yapma markete pazara tek başına gitme bende iyiyim geldim işe açtım kitabımı ders çalışıyorum işyerinin işlerini bekletiyorum şimdilik
günaydınlar.....canlarım çok tşk ediyorum bu güzel sözleri siz arkadaşlarımdan dostlarımdan duyuyorum doktorlar aynı şeyleri söylemiyo doktor görüşmelerinden sonra bunalım takılıyorum....
günaydınlar.....canlarım çok tşk ediyorum bu güzel sözleri siz arkadaşlarımdan dostlarımdan duyuyorum doktorlar aynı şeyleri söylemiyo doktor görüşmelerinden sonra bunalım takılıyorum....
Çalış ipekcim çalış... inşallah tek seferde veririsin... sınav ne zaman...
kızlar inş. en kısa zamanda hamile kalır bebeklerinizi kucaklarına alırsınız
belki ben anne olamayacam ama ianın hepiniz için dua ediyorum.
26 aralık canım onbeş gün kaldı
sevdaaaam hayırlı uğurlu olsun tedavin başlamısıııııın...hadi bakalım herşeyin kolay geçsinde rabbim emeğinin karşılığını yavrunla versiiiiiiin..öpüyorum seniiiii
kızlar fazla zamanım yok yarın görüşürüüüz öptüüm.iyim ben merak etmeyin dua edin nolur çok korkuyoruuuuuuuuuuuuum
günaydın bu mübarek cuma gününde bütün dualarınız kabul olsun
Allah yardımcın olsun canım... ya motor dersi biraz zor ona ağırlık verirsen daha iyi olur... ilk yardım ve trafik daha kolay...birde genelde kitaptaki sorulardan çıkıyor veya benzerleri 1 veya 2 şık değiştiriyorlar..
evlendim pko olduğumu öğrendim hemen ilaca başladık 8 kutu gynelle içtim doktor değerlerin güzel bırak bebek olsun dedi bizde istiyoduk bıraktık 4/5 ay bekledik olmayınca doktora gittik benim sonuçlar süperdi jinekoloğ klomen kullanalım bu ay hızlandıralım dedi ama eşin urolağa sperm analizi versin dedi.eşimde 680bin sperm çıktı doktor varikosel dedi ramazan öcesiydi tavanik adflı antibiyotik verdi 1 ay kullandık peşine bayramdı eşim bi üşüttü kaç gün evde yattı doktor kontrülündeydi zatüreye çevirdi günlerce hastanede yattık çıktık 1 ay sonra eşim kendiliğinden tekrar semen vermiş bu defa hiç canlı yok 1-2 tane ölü var bolca lokosit varmış sonucunda doktor yüzümüze asla olmaz özele gitmeyin paranızı sömürürler felan dedi.yıkıldık......anlamadığım 680bin olan sperm 1-2 ölüye düşüyo ve asla olmaz deniyo iyide zatüre kolay bi hastalıkmı.....ümit yok anlayacağınız....
evlendim pko olduğumu öğrendim hemen ilaca başladık 8 kutu gynelle içtim doktor değerlerin güzel bırak bebek olsun dedi bizde istiyoduk bıraktık 4/5 ay bekledik olmayınca doktora gittik benim sonuçlar süperdi jinekoloğ klomen kullanalım bu ay hızlandıralım dedi ama eşin urolağa sperm analizi versin dedi.eşimde 680bin sperm çıktı doktor varikosel dedi ramazan öcesiydi tavanik adflı antibiyotik verdi 1 ay kullandık peşine bayramdı eşim bi üşüttü kaç gün evde yattı doktor kontrülündeydi zatüreye çevirdi günlerce hastanede yattık çıktık 1 ay sonra eşim kendiliğinden tekrar semen vermiş bu defa hiç canlı yok 1-2 tane ölü var bolca lokosit varmış sonucunda doktor yüzümüze asla olmaz özele gitmeyin paranızı sömürürler felan dedi.yıkıldık......anlamadığım 680bin olan sperm 1-2 ölüye düşüyo ve asla olmaz deniyo iyide zatüre kolay bi hastalıkmı.....ümit yok anlayacağınız....
kurstaki dersleri takip etmiyorum cd verdiler evde o cdlere bakıyorum sonra kitaptaki
soruları çözüyorum çok zor değil bakalım sınavda ne yapıcam birde ben direksiyondan kalırım gibi geliyo
ipekcim mutlaka direksiyon eğitimine gir.. hocalar çok iyi öğretiyorlar... birde stres yapmazsan onuda kolaylıkla verebilirsin.. bakarsın sende kendini ehliyet sınavına vermişken bebişko sana süpriz yapar... sibelde kpss ye hazırlanırken bebişi gelmişti..
Herkese günaydınlarrr cumanız mübarek dualarınız kabul olsunn
ipeğimm demek ders çalışıyon sen verirsin korkma yalnız ben motordan korkardım ondan ve ilkyardımdan geçtim trafikten kaldım baya bir zordu trafik hatta herkes dalga geçmişti benle trafikten kalınca lülülülülülü
şimal eşin ağır hastalık geçirmiş eşini iyi besle ve zaman ver kendini toplaması için inşallah herşey düzelicek karamsarlık yok canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?