Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet ipekcim bugün erkenciyim... dün belim çok ağrıyordu sabah erkenden uyandım... birde benin belimde omuriliğimde sorun var... sen nasılsın canım..

bide hamilelik belirtisi yok diyosun bak başlamış mercimek burdayım demeye bel ağrısıyla dikkat et kendine canım belinde sorun varsa ağırlığın arttıkça ağrın artar onun için fazla ağır iş yapma markete pazara tek başına gitme bende iyiyim geldim işe açtım kitabımı ders çalışıyorum işyerinin işlerini bekletiyorum şimdilik

günaydınlar.....canlarım çok tşk ediyorum bu güzel sözleri siz arkadaşlarımdan dostlarımdan duyuyorum doktorlar aynı şeyleri söylemiyo doktor görüşmelerinden sonra bunalım takılıyorum....

Çalış ipekcim çalış... inşallah tek seferde veririsin... sınav ne zaman...

günaydınlar.....canlarım çok tşk ediyorum bu güzel sözleri siz arkadaşlarımdan dostlarımdan duyuyorum doktorlar aynı şeyleri söylemiyo doktor görüşmelerinden sonra bunalım takılıyorum....

simalcım doktorlar bizede tüp bebek olmazsa başka yoldan hamile kalamazsın demişti... Allah büyük canım bak o istedimi hiçbişeye gerek kalmadan geliyor bebiş.. nolursun hiç bukadar söylenenleri kafana takıpta daha çok bunalıma sokma kendini... size sorun neydi canım..

doktorun söylediklerine takılmamak elde değil tabi üzülürsün ama unutma allahın mucizeleri bitmez ne hikayeler ne olaylar duyuyoruz imkansızların gerçek olduğu onun için kalbini bozma isyan etme allaha sığın sadece ondan iste inşallah gönlündeki
muradı versin rabbim sana

kızlar inş. en kısa zamanda hamile kalır bebeklerinizi kucaklarına alırsınız
belki ben anne olamayacam ama ianın hepiniz için dua ediyorum.

NEDEN ÖYLE DİYORSUN ?NELER DİYOR DOKTOR?BAK HEPİMİZ ÜMİTLERİMİZİN PEŞİNDEYİZ.YILMAMAK GEREKİYOR BAŞARI İÇİN.HEPİMİZİN BEBİŞİ OLACAK YUMUK YUMUK GÖZLERİYLE.delikafadulden

ağolasınn canım valla bak güç kuvvet verdiniz hemen tedaviyi tüpe çevirdim inşşallah hepimizinki pozitif olurda bebeişlerimizi kucağımıza alırız :Saruboceq: sakın stres yapma canımm kendini kasma desekte biliyorum ve hissediyorum durumunu.. Ozaman ben nasıl olurum düşünsenize kızlar transfer olduktan sonra hergün test mi yaparım acaba sırnaşık şey sakın sen kafana takma bunlar güzel heyecanlar unutma ve korkma :lepi:

evlendim pko olduğumu öğrendim hemen ilaca başladık 8 kutu gynelle içtim doktor değerlerin güzel bırak bebek olsun dedi bizde istiyoduk bıraktık 4/5 ay bekledik olmayınca doktora gittik benim sonuçlar süperdi jinekoloğ klomen kullanalım bu ay hızlandıralım dedi ama eşin urolağa sperm analizi versin dedi.eşimde 680bin sperm çıktı doktor varikosel dedi ramazan öcesiydi tavanik adflı antibiyotik verdi 1 ay kullandık peşine bayramdı eşim bi üşüttü kaç gün evde yattı doktor kontrülündeydi zatüreye çevirdi günlerce hastanede yattık çıktık 1 ay sonra eşim kendiliğinden tekrar semen vermiş bu defa hiç canlı yok 1-2 tane ölü var bolca lokosit varmış sonucunda doktor yüzümüze asla olmaz özele gitmeyin paranızı sömürürler felan dedi.yıkıldık......anlamadığım 680bin olan sperm 1-2 ölüye düşüyo ve asla olmaz deniyo iyide zatüre kolay bi hastalıkmı.....ümit yok anlayacağınız....

kurstaki dersleri takip etmiyorum cd verdiler evde o cdlere bakıyorum sonra kitaptaki
soruları çözüyorum çok zor değil bakalım sınavda ne yapıcam birde ben direksiyondan kalırım gibi geliyo

eşin çok ağır bir hastalık geçirmiş canım öncelikle geçmiş olsun bana kalırsa bu hastalığa bağlı olarak spermler etkilenmiştir onun için bence sen sakın yılma eşine e vitamininden zengin şeyler yedir fındık ceviz badem kabak çekirdeği havuç suyu muzlu süt sebze yemekleri yedir eşine keçiboynuzu kürü uygulayın ve moral sperm sayısını çok etkiliyo eşinin moralini yüksek tut evicap vitamin al içir bunalrın hepsini yap sabırlı ol inan bebeğin gelecek ama sakin moralli ve sabırlı olman lazım birde esra eşine çakşır otu yedirmişti dene istersen

ya canımm sakın ama sakın umudunu yitirme... bak işinde çok prof. olan bir doktorlar görüştüm... hani eşin zatirre geçirmişya... ateşli hastalıklarda 1-2 ay spermler ölürmüş ama ondan sonra kendiliğinden tekrar toparlanırmış... bak göreceksin eşin 1-2 ay sonra tekrar test versin inan değerleri çok güzel çıkacak... eşine bol bol kabak çekirdeği, fınfık, ceviz yedir.. sütlaç yap yedir.. aktarlarda çakşır kökü macunu var al yedir... bak göreceksin 2 ay sonra sonuç süper olacak allahın izniyle... inan olmayacak diye bişey yok birada düşen spermler biranda yükselirde...

kurstaki dersleri takip etmiyorum cd verdiler evde o cdlere bakıyorum sonra kitaptaki
soruları çözüyorum çok zor değil bakalım sınavda ne yapıcam birde ben direksiyondan kalırım gibi geliyo

ipekcim mutlaka direksiyon eğitimine gir.. hocalar çok iyi öğretiyorlar... birde stres yapmazsan onuda kolaylıkla verebilirsin.. bakarsın sende kendini ehliyet sınavına vermişken bebişko sana süpriz yapar... sibelde kpss ye hazırlanırken bebişi gelmişti..

Herkese günaydınlarrr cumanız mübarek dualarınız kabul olsunn
ipeğimm demek ders çalışıyon sen verirsin korkma yalnız ben motordan korkardım ondan ve ilkyardımdan geçtim trafikten kaldım baya bir zordu trafik hatta herkes dalga geçmişti benle trafikten kalınca lülülülülülü
şimal eşin ağır hastalık geçirmiş eşini iyi besle ve zaman ver kendini toplaması için inşallah herşey düzelicek karamsarlık yok canım.

inşallah canım dedğin gibi olur direksiyon derslerine katılmak zorundayım çünkü
araba kullanmayı hiç bilmiyorum

inşallah kızlar ben çok inanıyorum olacak ama erkekler bizler gibi değil dün bi arkadaşa gittik oğlu var anne baba ayrı çocuk 3,5 yaşında eşimin koltuğunun altına sıkıştı bana soy dedi eşim soydu o meyva yedi eşimin mutluğununu götrdükçe gözlerim doldu misafirlikte olmasam oturur ağlardım tamam bede çocukları çok seviyorum ama akşamki hali baba olmayı okadar çok istiyoki resmen o çocuğun babasıymış gibiydi bi özlem giderdiki RABBıM yalvarıyorum ALLAHIM dileyen isteyen herkese hayırlı evlat ver........

günaydın canım inşallah hiç birinden kalmadan veririm önümüzdeki dönem ehliyet alma şartları zorlaşacakmış avrupa birliği kriterlerine göre düzenlenecekmiş şimdi alamazsam bi daha hiç alamam sen nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…