amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin gülüm amiiiiiiiiiin canım dostum evet bende bugün ilk onu dedim sizinle olmk için herşey yapardım şöyle oturuup ağlamak gülmeeeeek vardııııı...ama ne yazıkki hep ayrı garyrı düştüüüüük...ben inanıyorumki bir gün bir araya geliceezz..nereye gitsem bir kapım var artık sizinde öyleeeeeeeee başımın üstündeeeee...
evet allah sağlık versin yapıcam valla ama karnımı saklıyacam elimden gelince olmayanı var olanı.ben çok üüzülüyodum görünce çünküüü:gitme:
yıldızcığım hoş geldin ..........evet yaaaaaaaaa ..ne güzel böyle sevindirici haberler almak...inşallah herzaman bu haberleri duyarızda burda hamile olmayan kalmaz..inşallahhhhhhhhhh
alkisalkisalkis lovesa tebrik ederim.Rabbim tamamina erdirsin.cok sevindim.heyecanla tum smsleri okudum.darisi bebek ozlemi cekenlerin basina hayirlisiyla.dualarini eksik etme.Rabbim her kesi sevindirsin.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canım tabikiii herzaman kapım hepinize açık beklerim hepiniziiii loveSA canım biz yazın tatile antalyaya gidicez herhaldee inşallah gelirsek sizede yakın olursak bir yerlerde buluşup tanışırız iinşallaaaahhhh olurmu kız o zmn karnında iyice şişer burdan hediyemide getiririm yiğenimeeeee
canım ben 26 yaşındayım ve 5 yıllık evliyim...bizimki sebepsiz infertilite...şimdiye kadar yaptırdığım tahlillerde vesayre şeyler de birşey çıkmadı...bilmiyorum...rabbimin takdiri diyorum...ona sığınıyorum...inşallah tez zamanda yüzümü güldürecek inanıyorum...2 tane aşılama 1 tüp bebek başarısızım var ...sabır diyorum.... amerikan has. tedavi gördüm tüp bebeği.... kısacası hikayem bu...ya senin...
canım ben 26 yaşındayım ve 5 yıllık evliyim...bizimki sebepsiz infertilite...şimdiye kadar yaptırdığım tahlillerde vesayre şeyler de birşey çıkmadı...bilmiyorum...rabbimin takdiri diyorum...ona sığınıyorum...inşallah tez zamanda yüzümü güldürecek inanıyorum...2 tane aşılama 1 tüp bebek başarısızım var ...sabır diyorum.... amerikan has. tedavi gördüm tüp bebeği.... kısacası hikayem bu...ya senin...
yıldız hoş geldin canım nasılsın?
sag ol canim.iyiyim.sen nasilsin.
hepimiz çok özledik arkadaşım...ama sabır sabır elden birşey gelmiyor...
sağolasın arkadaşım...hoş bulduk tuyaneda canım...inşallah...
kızlar bize 5 yıl oldu ama bana dün gibi geliyor..vakit çok çabuk geçiyor...
diğer arkadaşlar gibi bizlerde güzel haberler veririz kısa zamanda inşallahhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?