Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yıldızcığım hoş geldin ..........evet yaaaaaaaaa ..ne güzel böyle sevindirici haberler almak...inşallah herzaman bu haberleri duyarızda burda hamile olmayan kalmaz..inşallahhhhhhhhhh

canım tabikiii herzaman kapım hepinize açık beklerim hepiniziiii loveSA canım biz yazın tatile antalyaya gidicez herhaldee inşallah gelirsek sizede yakın olursak bir yerlerde buluşup tanışırız iinşallaaaahhhh olurmu kız o zmn karnında iyice şişer burdan hediyemide getiririm yiğenimeeeee

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
yildiz_azeri, bulut83, Eti_puf, ftsedp, LoveSA

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

alkisalkisalkis lovesa tebrik ederim.Rabbim tamamina erdirsin.cok sevindim.heyecanla tum smsleri okudum.darisi bebek ozlemi cekenlerin basina hayirlisiyla.dualarini eksik etme.Rabbim her kesi sevindirsin.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

teşekürederiiiiiiiiiiiiim yildiiiz çok sağol canııııım.amiiiiiiiiiiiiin ..
amin inşallaaaaaah inşalaaaaaah herkez yaşamalı bu yüce duyguyuuu...

tabikiii zevklee burdaa bir arkadaşınız daha var unutmayıın sakın görüşmeden döneyim deme sakıııııııııııın küserimlmaz:..
abuu sen gel en büyük hediye banaa.evet olursa ağustosta doğum olur allah nasib ederseee.ozamana gelirsiin artık:Saruboceq::dance:hihoyyyt:dance:hihoyyyt

kızlar be biraz dinleneyim kedersiz gelirse bana çağrı atsın hemen damlarım ok affediiin.öpüyoruum hepiniziii kocamanındaaaan. ya bazen adet olucakmışım gibi geliyo ödüm kopuyooo

canım ben 26 yaşındayım ve 5 yıllık evliyim...bizimki sebepsiz infertilite...şimdiye kadar yaptırdığım tahlillerde vesayre şeyler de birşey çıkmadı...bilmiyorum...rabbimin takdiri diyorum...ona sığınıyorum...inşallah tez zamanda yüzümü güldürecek inanıyorum...2 tane aşılama 1 tüp bebek başarısızım var ...sabır diyorum.... amerikan has. tedavi gördüm tüp bebeği.... kısacası hikayem bu...ya senin...

annelrin nazlısı tamam gide bilirsin......oooooooooooo bizim annemiz biraz nazlı mı olacak......amannnnnnnnnnnnnnn boş ver arkadaşım şimdi yap sonra fırsat bulamazsın...9 ay boyunca sen çünkü herşeyin iyisini hak ediyorsun...tüm annelerimiz.......

hiç sorma benim dünür kocişi bırakıp gelemiyor...kızmaya başladım...gelsede biraz sohbet etsek amannnnnnnn dünürcüğüm........

hoş geldin aramıza rabbim bir an önce bebişlerimize kavuştursun bizi

ben 24 yasindayim.2.8senelik evliyim.hic cocugum olmadi.bende yumurtlama sorunu vardi.ilac kullaniyorum.hala bir sonuc alamadik.gecen ay rahim filmi de cekdirdim.tikaniklik vardi.dr onu da cozdu.dedi 1-2 ay bekliyelim.insallah olur.bakalim hayirlisi.
yaaaaaaaa ben bebisimi cok ozleddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm.

hepimiz çok özledik arkadaşım...ama sabır sabır elden birşey gelmiyor...

sağolasın arkadaşım...hoş bulduk tuyaneda canım...inşallah...

kızlar bize 5 yıl oldu ama bana dün gibi geliyor..vakit çok çabuk geçiyor...

diğer arkadaşlar gibi bizlerde güzel haberler veririz kısa zamanda inşallahhhhhhhh

inşallah ama dedim ya ben pek ümitli değilim bu ay genede kısmet

hic umutsuz olma canim,ya umudumuz olmazsa biz tukeniriz.yapamayiz.aylar bize umut getiriyor istesekde istemesek de.ben umutsuz yapamam.biterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…