canıııııııııııııııım çok çok sağoool amiiiiiiiiin inşallaaaah darsı isteyen herekzee inşallaaaaaaaah...
kız çirkin olamaazzz anne güzel baba güzeeeeelyerimsenibenzemuszemus
AMANDA AMANNNNNNNNNN BİR HAMİŞ DAHA...........CANIM ARNAVUTUM BİTANEM NASIL SEVİNDİM ANLATAMAM ...HALEN ŞOKTAYIM....SAYFAYI BİR AÇTIM......HER YEWR DÜĞÜN YERİ GİBİ........OY OY OY...VALLA KIZLAR HEP BERABER ÇEKELİM HALAYLARI..........
RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN DARISI BİZİM BAŞIMIZA.......... HADİN KIZLAR HALAYA......YAAAAAAAAAAA BEN GEÇ KALMIŞIM HERKES ÇEKMİŞ HALAYI.........OLSUN BİRDE BENİMLE KUTLAYALIM...:teytey::teytey::dance:
CANIM ARKADAŞIMDA HAMİLE...BİR DÜNÜR DAHA....KIZLAR.........ARNAVUTLA KİM DÜNÜR OLMAK İSTER........SANKİ KIZI OLACAKMIŞ GİBİ GEÇTİ İÇİMDEN VALLA...BİLMEM AMA...ALLLAH KIZ ANASI BİZİM ARNAVUT NAZ ANASI ......OLEYYYYYYYYYY
herhalde bebişimiz güzel olacak bn nazar değmesin diye şirkin olsun dedim hemde oyle güzel olacak inşallah yüzüne bakaya kıymayacaksınız:CüvCüv:
Kızlar benİm kedersİz dÜnÜr valla Çok tembel galİba ...kızıda bÖyle olursa bİlmem artık...kaynanası tembellİĞİ sevmez......
ArkadaŞlar İnŞallah bu topİk uĞurlu gelİrde bİzlere sırayla hamİŞ haberlerİmİzİ verİrİz........
Kızlar allah hayırlara yazsın...bu gece rÜyamda bİr yerde toplu halde kuzular var ...bİr tanesİ kaldırıyor baŞını bana bakıyor...nasıl sevİnİyorum....Çok gÜzellerdİ...bembeyaz pamuk gİbİlerdİ..rabbİm hayra gÜzellİklere yorsun...İnŞallah.......
demekki ayağımı iyi sürtmüşüm birazda sen sürt arnavutum... hemen beklemeden arkandan gelsin hamişler...
allahım inşallah her hafta bir hamiş çıksın... nolur allahım sen burdaki arkadaşlarımızın ve evlat isteyen herkesin yüzünü güldür....:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Kızlar benİm kedersİz dÜnÜr valla Çok tembel galİba ...kızıda bÖyle olursa bİlmem artık...kaynanası tembellİĞİ sevmez......
ArkadaŞlar İnŞallah bu topİk uĞurlu gelİrde bİzlere sırayla hamİŞ haberlerİmİzİ verİrİz........
Kızlar allah hayırlara yazsın...bu gece rÜyamda bİr yerde toplu halde kuzular var ...bİr tanesİ kaldırıyor baŞını bana bakıyor...nasıl sevİnİyorum....Çok gÜzellerdİ...bembeyaz pamuk gİbİlerdİ..rabbİm hayra gÜzellİklere yorsun...İnŞallah.......
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenooooooooy beni ağlattııııııııııııııııııııııııııııııııııın...anam benim kıyamaaam nolur rabbim bu sevincinizin sonunu hayır etsiiiiiiin dilerim sağlıklı bir gebeliktiiiiiiiiiiiir dileriiim o yüzüne kurban oluruum ben mis kokullularımaaa kıyamaaaaaam ben onlara ölürüüüüm ölürüüüüümmafoldumbenmafoldumben:gitme: oy gözümün önünde canlandı pembe suratı sen öyle yazınca nedenseeeeeeeee:gitme::gitme:
canım arnavutum hep güzel düşünki güzel olsun..rabbim gönlüne göre versin ..evet önemli olan sağlık..ama şimdiye kadar kime dediysem hemen hemen çıktı..sendede biran öyle oldu...
eti pufum canım inşallah...rabbim evlat isteyen herkese hayırlı evlatlar versin..çok zor çok zor...çeken bilir ancak...
şimdi hamile arkadaşlarımıza düşen görev bizlere bol bol dua etmek..allah rızası için..onlar çift veya daha fazla kişiler..hamileler...
ayyyyyy canım şimdide sen beni ağlattın vallahii biz ağladık ALLAH'ım herkezi güldürsün ooooooyy şimdi hepimiz yanayana olup sarııp sarılıp aglasak ne güzel olur inşallah böyle güzelll şeyler için ağlarız hep ALLAH ım inşallah çok güzel bi hamilelik yaşattsın bütün hamilelerimizii kızlarrrr bakın bu günler bi daha elinize geçmez nazınızıııııııııııı iyi yapın hhhhhhhhaaaaaaaaaaaa
zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito
canım arnavutum hep güzel düşünki güzel olsun..rabbim gönlüne göre versin ..evet önemli olan sağlık..ama şimdiye kadar kime dediysem hemen hemen çıktı..sendede biran öyle oldu...
eti pufum canım inşallah...rabbim evlat isteyen herkese hayırlı evlatlar versin..çok zor çok zor...çeken bilir ancak...
şimdi hamile arkadaşlarımıza düşen görev bizlere bol bol dua etmek..allah rızası için..onlar çift veya daha fazla kişiler..hamileler...
öncelikle beeeeen ediyodum yine edicem allahın izniyleee..beni hiç bir zaman geri çevirmedi çok şüküür herşeyi zamanla verdi.hep diyodum marketi devredelim öylede olduuuuuuuu kurban olduğuum..
sağol sendende allah razı olsuuuuun rabbim ne muradın varsa versiiiiiiiiiiiiin..
herzaman dualarımızdasınız... Allahın izniyle çok yakın bir zamanda topic tamemen yıkılacak çünkü hamile olmayan kalmayacak... inşallahh.... herkes sırasıyla sırasıyla müjdeler verecek...15 gün sonra felanda sevdadan güzel haber alacaz inşallahh...
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?