Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hic umutsuz olma canim,ya umudumuz olmazsa biz tukeniriz.yapamayiz.aylar bize umut getiriyor istesekde istemesek de.ben umutsuz yapamam.biterim

ne bileyim ya geçen ay klomendi iğneydi falan uğraştık olmayınca ümidim gitti genede RABBİM çabalarımızı boşa çıkartmasın hakkımızda hayırlısı olsun...

hep birlikde canim.ben inaniyorum(nedenini bilmiyorum)ki burasi her kese iyi gelicek.duserli olucak,her hafta iyi haberler duyucaz insallah

hep birlikde canim.ben inaniyorum(nedenini bilmiyorum)ki burasi her kese iyi gelicek.duserli olucak,her hafta iyi haberler duyucaz insallah

inşallah canım ben çıkıyorum şimdi iyi akşamlar size eşim biraz rahatsız malum erkekler hasta olunca çocuk gibi ilgi istiyolar biraz ilgileneyim yarın görüşürüz...

hiç sorma benim dünür kocişi bırakıp gelemiyor...kızmaya başladım...gelsede biraz sohbet etsek amannnnnnnn dünürcüğüm........

kedersizim nerdesin.seni cok ozledim.

geldim geldim kulaklarımı çınlata çınlata bir hal oldum yaa lmaz:kesin dedim bu kızlar benden bahsediyor
valla dünürcüm ben hep buralardayımda sen yoksun güzelim zemuszemusbizi çok ihmal etme aksi takdirde benim kızımı unut kaydirigubbakcemile3

yıldızım ben buıralardayım canım akşamları pek giremiyorum genelde gündüz oluyorum bende seni seviyorummmopuyorumnanaktan

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
kedersiz56, arzu59, LoveSA+, naz74, xdreamflowerx
offf bu misafirler kim yaa kesin bizim kızlar saklanıyor cadılarr :1ninca: :1ninca: :1ninca:

arnavutum şu 100 mesajı doldurda kanıtını ortaya koy (test)

tatlım nerelerdeydiiiiiiin?seni merak ettik hep hele yıldız dünürüm dünürüm diye diye gitttiikaydirigubbakcemile3..
anam olmadımı daha şu 100 mesaj nerde anlayacam kii neyse boşver pazar günüde belli olsun ondan sonraaa tam koyarım allahın izniylee.ben geldiğimden seni bekledim şimdide benim eşim kızıyo hadi artık yoruldun.hakkatten ama sırtım mafoldu çaktırmıyorum belki gelirsin diye erkenden burdaydııım..
arzum eminiim geçmişi okuyoduur.öpüyoum senii teşekürler bugün içiiiiiiiin:1hug::1hug: canımsııın allah razı olsun .....:asigim:kaçtım ben jeli de kullanmam lazım öptüm iyi geceler yarın görüşürüüüüüüüüüz..:1hug::teytey:

tamam aşkım sen git dinlen yorma kendini yeğenlerime iyi bak:CüvCüv: kız valla içime doğuyor senin ikiz ikiz biri kız biri erkek içimdeki hislere güven sen :ecrin_bebek:

eti pufum yazışmalarınızı hep takıp edıyorum.allahım ınş sağlıklı bırşekılde kucağına almayı nasıp eder.hep du edıyorum.çok sevındım.

günaydın kızlarrrrrrrrrr....sizlere bu yağmurlu ve soğuk istanbul sabahından kucak dolusu sevgiler gönderiyorum....eeeeeeee artık yavaş yavaş bu yılıda bitiriyoruz....... kızlar ben bu seneyi hiç sevmedim ....bana hiç iyi gelmedi ....inşallah senenin bu son günlerinde güzel haberler alırımda bitişi güzel olur...aminnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…