Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

uğurlu geldi hemde nasıl benim eski iki arkadaşımda seneler sonra hamile kaldı çok şükür darısı bizim gibi bekliyenlerinde başına :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canımın içiii canımm arkadaşım benim senin topic uğurlu uğurlu.. bakgör herkes sırayla hamile kalacak... çok yakın zamanda herkes tek tek haber verecek.. herhaftamız halaylarla kutlamalarla geçsin inşallahhh...

etipufum hem dopiğin uğuru ile hemde senin ve arnavutun duası ile sırayla bizde hamiş kalacaz allahın izni ile

(abowww tekerleme gibi oldu valla )kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

yeni listemizi de ekleyelim Şeniz
inşallah listemiz uzayıp gidecekk :CüvCüv:
herkese selamlarr bu arada

Eklentiler

• $seyhan.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 93
:CüvCüv::CüvCüv:kız çirkim bebeişlerin çirkin anneleri dogum fılan hesaplamalar var haaa ne güzeeelll ama önce hamileliğin tadını çıkarınnn :CüvCüv:

:1hug: opuyorumnanaktan YA SIKINTIDAN VALLAAA yoksa aklımda yoktu inan.hem doğum tarihi kardeşiminkiyle aynı güün aslan burcuuu..BEN ONUNLA HEP DALGA GEÇERDİM NOLUCAK ASLAN BURCU İŞTEE DERDİİM çocuklarda aslan olucak galiba teyzeleriiiiiiiiiii..:dance::Saruboceq:..

ben sürekli çalışıyorum tadını çıkaramıyomda arnavut inşallah tadını çıkarır... demek çirkin bebişlerin çirkin anneleri haa... süperdi bu söz....
:roflol: :roflol: :roflol:

valla bende yat yat nereye kadaaar..bugün biraz sancım vardı ayağa her kalkışımda ahanda hasta oluyorum dedim hep ama geçtiiii..çok ilgiiinç bir şeey nasıl korktum peçeteye sürekli baktım durduuum kan varmı diyee:1shok:kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu- allahım korusuuun...

:gitme:evereeeeeeeest canım gördünmüü ya yıllar sonra şaka gibiiiiii..canım benim sağol allah razı olsuuuuuuuun darısı evet isteyenee ve öncelikle kedersizime arzuma sevdama ipeğimee herkezeeee herkezeeeee inşallaaaah..güzel dualarına,güzel dileklerine AMİİİİİİİİİN AMİİİİİİİİİİİİN AMİİİİİİİİİİİİİN:Saruboceq:..
EVET SIRADAKİ KİM ÇOK MERAK EDİYORUM SON AYDA MUCİZELER OLSUN 2009 UĞRLU GEÇSİİİİİİİİİN..

CANIIIIIM ARKADAŞIIM valla sıkıntıdaaan napim merak ettim hangi aya denk gelicek diyeee..sende yaşayacaksın bu duyguyu emin ol ymin ederim içimden öyle geçiyoooo vallaaaa bak.
evet umutsuzduuk ve gördünmü bak hiç birşey imkansız değil kuzumaaa rabbim elbet herşeyi zamanla göndercektiiir hayırlısı ilee.dur bak ve gööör..hagi ara oldu diyeceksin ..AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

uğurlu geldi hemde nasıl benim eski iki arkadaşımda seneler sonra hamile kaldı çok şükür darısı bizim gibi bekliyenlerinde başına :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

aMİN CANIM ARKADAŞIM BENİM:1hug::1hug:

etipufum hem dopiğin uğuru ile hemde senin ve arnavutun duası ile sırayla bizde hamiş kalacaz allahın izni ile

(abowww tekerleme gibi oldu valla )kaydirigubbakcemile3

EVET TATLIM ÇOK AZ KALDIII..listede adınız sıralanacaaaak:1hug::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

renklerini ayarlayamamışımm kaydirigubbakcemile

sevdaam çok duygulandım ya süper olmuuş çok tuhaf hep hayalini kurduğum şeydiiiiii..keşke diğer topiktedee benim ismim yazsaydıı keşkeeee:sinifsinif: ama burası uğurlu geldi banaaa..LÜTFEN YANINA ARNAVUTGÜZELİ EKLE AMA BENDE ALIŞAMADIM BU CİNS İSMİMEE:dilcikar:fisfisfis

şimdi deprem oldu burdaaaaaaaa:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:

AAAAAAAA:1shok:ciddimisiin seeen?????*nasıl oldu nekadar sürdü varmı bişeeeey???????kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu- allahım korusuun siziiiiii....bizi merakta bırakmaaaa:1no2:

yok canım şükür bişey yok ev sarsıldı biraz işte ..bu aralar aydında deprem oluyor geçen gün sabah yine yatağımdan fırladım valla :bbo:

ohh çok sevindiiim aman dikkatli olun.sen her ihtimale karşı yatağın yanına bir çanta hazıralada gülüm..su koy özleikle çorap kazak toz şeker falan..inşalah gerek duymazsında koy işte.ben savaş çocuğu olduğum için aylarca kıyafetimle yattmışımdır..senağlama

Canım lovesam korkma hastalanmasın inşallah... bende son dakikaya kadar hep hasta olacakmışım gibi hissettim.. ama olmuyorsun hastalık seni teğet geçiyor... çünki bebişler içerde taht kurmuş oluyorlar...

canımm benimmm çok üzüldüm yaşadıkların için... ne zor günler geçirmişsindir şimdi.. ama çok şükirki hepsi geride kaldı...

Rabbim sizi korusun... Allaha emanet olun canımm...
saol canım allah hepimizi sevdiklerimze bağışlasın ve korusun :Saruboceq: :Saruboceq:

canım benim sen çok etkisinde kalmışsın o savaşların.. hepsi geride kaldı inşallah bundan sonra savaşlar olmaz ... ama işte gel görki kimse kimseyle gçinemiyor neyse yaa SAVAŞA HAYIR BARIŞA EVET DİYORUM ben turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

kızlar size bişey desem inanırmısınız saat gece 2 de uyandım daha uyuyamadım dişlerimin ağrısından 2 dişim birden ağrıyor ağrı kesicilerle biraz ağrısı dindi ama sanırım bu böyle olmayacak gidip çektirmem lazım bu korkumu nasıl yenecem :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…