taze annecikler bakıyorum başladınız günleri, ayları saymaya ne güzel ya bu mesajlarınızı okurken çok duygulandım :gitme:düne kadar çok umutsuzdunuz bizim çocuğumuz olmaz diyordunuz ama rabbimin büyüklüğü şuanda ikinizde hamilesiniz allahım tamamınada erdirsin sağlıkla kucağınıza aldığınız günleride göstersin inşallah :gitme:
uğurlu geldi hemde nasıl benim eski iki arkadaşımda seneler sonra hamile kaldı çok şükür darısı bizim gibi bekliyenlerinde başına :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
etipufum hem dopiğin uğuru ile hemde senin ve arnavutun duası ile sırayla bizde hamiş kalacaz allahın izni ile
(abowww tekerleme gibi oldu valla )kaydirigubbakcemile3
akannehirciddimisin... akannehir
:CüvCüv::CüvCüv:kız çirkim bebeişlerin çirkin anneleri dogum fılan hesaplamalar var haaa ne güzeeelll ama önce hamileliğin tadını çıkarınnn :CüvCüv:
ben sürekli çalışıyorum tadını çıkaramıyomda arnavut inşallah tadını çıkarır... demek çirkin bebişlerin çirkin anneleri haa... süperdi bu söz....:roflol: :roflol: :roflol:
aman Allahım neler duyuyorum arnavut hamilemi ayyyy içim kıpır kıpır oldu ne güzel bir haber bu yaaaaa:teytey: :teytey: :CüvCüv: Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inş. darısı burdaki herkesin başına eee sırada kedersiz var hadi bakalım, kaydirigubbakcemile kedersiz toğin uğurlu geldi önce esra şimdi arnavut sıradaki gelsinnnn çok bekletmesin a.s. a.s. a.s.
taze annecikler bakıyorum başladınız günleri, ayları saymaya ne güzel ya bu mesajlarınızı okurken çok duygulandım :gitme:düne kadar çok umutsuzdunuz bizim çocuğumuz olmaz diyordunuz ama rabbimin büyüklüğü şuanda ikinizde hamilesiniz allahım tamamınada erdirsin sağlıkla kucağınıza aldığınız günleride göstersin inşallah :gitme:
uğurlu geldi hemde nasıl benim eski iki arkadaşımda seneler sonra hamile kaldı çok şükür darısı bizim gibi bekliyenlerinde başına :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
etipufum hem dopiğin uğuru ile hemde senin ve arnavutun duası ile sırayla bizde hamiş kalacaz allahın izni ile
(abowww tekerleme gibi oldu valla )kaydirigubbakcemile3
renklerini ayarlayamamışımm kaydirigubbakcemile
şimdi deprem oldu burdaaaaaaaa:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
kısa sürdü ama biraz şidetliydibenneyaptımki
Geçmiş olsuuuuuuuuuuuuuun:1hug:şüküüüür bişey yok dimmiiii:sm_confused:
kısa sürdü ama biraz şidetliydibenneyaptımki
yok canım şükür bişey yok ev sarsıldı biraz işte ..bu aralar aydında deprem oluyor geçen gün sabah yine yatağımdan fırladım valla :bbo:
yok canım şükür bişey yok ev sarsıldı biraz işte ..bu aralar aydında deprem oluyor geçen gün sabah yine yatağımdan fırladım valla :bbo:
ohh çok sevindiiim aman dikkatli olun.sen her ihtimale karşı yatağın yanına bir çanta hazıralada gülüm..su koy özleikle çorap kazak toz şeker falan..inşalah gerek duymazsında koy işte.ben savaş çocuğu olduğum için aylarca kıyafetimle yattmışımdır..senağlama
saol canım allah hepimizi sevdiklerimze bağışlasın ve korusun :Saruboceq: :Saruboceq:Rabbim sizi korusun... Allaha emanet olun canımm...
ohh çok sevindiiim aman dikkatli olun.sen her ihtimale karşı yatağın yanına bir çanta hazıralada gülüm..su koy özleikle çorap kazak toz şeker falan..inşalah gerek duymazsında koy işte.ben savaş çocuğu olduğum için aylarca kıyafetimle yattmışımdır..senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?