Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım dolgu olmuyormu...eğer dişini doktor kurtarabilirse dolgu yaptır derim... hem zorda değil...sadece iğne vurunca birazcık acıyor ondan sonrası kolay...

canım dolgu olmuyormu...eğer dişini doktor kurtarabilirse dolgu yaptır derim... hem zorda değil...sadece iğne vurunca birazcık acıyor ondan sonrası kolay...

dişim çürük değil yane kararmamış hiç neden bukadar çok ağrı yapıyor bilmiyorum diğer dişimde 20lik diş çıkamadığı için çok acıyorrrrr

Canım lovesam korkma hastalanmasın inşallah... bende son dakikaya kadar hep hasta olacakmışım gibi hissettim.. ama olmuyorsun hastalık seni teğet geçiyor... çünki bebişler içerde taht kurmuş oluyorlar...

inşallah öylediiiir.ne biliiiiim ayağa kalkınca sanki dökülüvericekmiş gibi ucunda duruyo sankii..
TAHTLARINA KURBAAN KEYİFLERİ YERİNDE OLSUNDAA..

canımm benimmm çok üzüldüm yaşadıkların için... ne zor günler geçirmişsindir şimdi.. ama çok şükirki hepsi geride kaldı...

YAA eti pufuum böyle iştee ben daha neler neler gördüüüüüüüüüüm..boşver allah sağlık versin ..sülalemin çoğu hala ordaa malesefkiii..

e heralde kedersiziim kolaymıı..hiç unutabilirmiyiiiiiim aslaaaaaaaa.
inşallah olmaz zaten neyi paylaşamıyolar şu 3 günlük dünyadaaa..olan çocuklara oluyo yetim kalıyolar..

dişim çürük değil yane kararmamış hiç neden bukadar çok ağrı yapıyor bilmiyorum diğer dişimde 20lik diş çıkamadığı için çok acıyorrrrr

canım belki senin görebileceğin yerde değildeee kökünde bir sorun vardır doktora git yoksa dişini kaybedersin.bencede etipufun dediği gibi belkide dolguyla kurtarırsın tatlım..geçmiş olsuuuun diş ağrısınıda çektim hiç birşeye benzemeeeeezz:1no2:

lovesa canım çoook sevindim canım çift çizgiye.kalp atışı haberlerini, doğum haberlerini de bekliyoruz artık.seninle bir ara görüşmek isterim biz de antalyada deneyeceğiz demiştim hatırlarsan.sen antalya merkezde misin?ben burdurdayım.
allahım çok güzel bir haber bu.çok sevindim...

lovasam şu korkularını at artık üstünden merak etme bebişlerinin yeri gayet güvenli onlar sıcacık yerlerinden gayet menunlar

lovesa canım cok tebrık edıyorum allah saglıkla kucagına almayı nasıp eder ınsallah.
ıdrarda cok erken cıktıgına gore sen kesın üçüz doguırcan bak dedıydı dersın yoksa ıdrarda bu kadar erken cıkmaz kan degerınde cok yuksek cıkacaktır mutlaka

MONA ROSA sendemi başlıyacaksın tedaviye canım ??

evet başlayacağız ama para durumunu ayarlamalıyız .ev aldık onun borçlarını da toparlıyoruz bir taraftan.antalyaya gideceğiz .antalya tüp bebek ve gelecek tüp bebekle görüşeceğiz önümüzdeki günlerde.ama antalya tüp bebek daha memnun kalınan merkez bizim araştırmalarımıza göre.parayı denkleştiremezsek yazın 3 yılımız doluyor evlilikte.tüp bebek raporuyla yaptıracağız yine antalyada.ben izmirliyim ama burada yaptıralım diyoruz.görev nedeniyle buradayız.

canım eğer 3. senenizin dolmasına çok kalmadıysa bekle derim raporla yapmak varken neden kendi cebinde yapasınki ..loveSA nın gittiği merkez çok iyimiş orayala görüşün önce hakkında hayırlısı canım allah daha fazla bekletmeden göndersin bebişinizi

amiin.

6 ay kaldı 3 yılın dolmasına.o sanırım antalya tüp bebeğe gitti.sende durum nedir?neler yapıldı sizin için ?sorun ne sizde?yaşın kaç?benim 33.

amiin.

6 ay kaldı 3 yılın dolmasına.o sanırım antalya tüp bebeğe gitti.sende durum nedir?neler yapıldı sizin için ?sorun ne sizde?yaşın kaç?benim 33.

eğerki beklemeye sabrınız varsa bekleyin bence hem belli olmaz böyle beklerken doğal yolda hamile kalan çok duydum ben ALLAH büyük canım...canım benim eşimde sperm sayısında ve hareketliliğinde problem var..bizde daha önce izmir irenbede 2 defa tüpbebek tedavisi gördük ne yazıki sonuç alamadık elimiz boş döndük ...benim yaşım 24 eşimin 27 ..6 senemiz bitti bu zamana kadar hiç hamile kalamadım maalesef

günaydın arkadaşlar.güzel bir pazar geçirmemiz dileğiyle...
kedersiz arkadaşım bizim de sorunumuz aynı morfoloji ve sayı...allahım tez zamanda nasip etsin ...

HAYDI ARNAVUT HAYDI ARNAVUT HAYDİİİİİİİ TAM ZAMANI TAM ZAMANI ŞİMDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

HAYDI ARNAVUT HAYDI ARNAVUT HAYDİİİİİİİ TAM ZAMANI TAM ZAMANI ŞİMDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ARNAVUT BURAYA ELLER HAVAYAAA :lepi: :lepi: :lepi:

ARNAVUT BURAYA ELLER HAVAYAAA :lepi: :lepi: :lepi:

OLEYYYYYYYYYYYYYYYY hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

OLEYYYYYYYYYYYYYYYYhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

OLEYYYYYYYYYYYYYYYY hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
selam kedersizim.nasilsin.lovesanin haberini duydum cok sevindim.Allah tamamina erdirsin insalllah.darisi bizlerin basina .lovesadan baska yeni haber yokmu kimsede.bence aramizda dunu bekliyen vardi.ama unutdum kimmis.afedersin
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

selam yıldızım evet lovesa hamıle bugÜn kanda baktıracak onun gÜzel haberını beklıyorum...canım o unuttuĞun kıŞı adet oldu test yapmaya bıle gerek kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…