kızlar size bişey desem inanırmısınız saat gece 2 de uyandım daha uyuyamadım dişlerimin ağrısından 2 dişim birden ağrıyor ağrı kesicilerle biraz ağrısı dindi ama sanırım bu böyle olmayacak gidip çektirmem lazım bu korkumu nasıl yenecem :1no2:
canım dolgu olmuyormu...eğer dişini doktor kurtarabilirse dolgu yaptır derim... hem zorda değil...sadece iğne vurunca birazcık acıyor ondan sonrası kolay...
Canım lovesam korkma hastalanmasın inşallah... bende son dakikaya kadar hep hasta olacakmışım gibi hissettim.. ama olmuyorsun hastalık seni teğet geçiyor... çünki bebişler içerde taht kurmuş oluyorlar...
canımm benimmm çok üzüldüm yaşadıkların için... ne zor günler geçirmişsindir şimdi.. ama çok şükirki hepsi geride kaldı...
saol canım allah hepimizi sevdiklerimze bağışlasın ve korusun :Saruboceq: :Saruboceq:
amin canım benim amiiiiiiiiiiiiin tatlı dillim..
canım benim sen çok etkisinde kalmışsın o savaşların.. hepsi geride kaldı inşallah bundan sonra savaşlar olmaz ... ama işte gel görki kimse kimseyle gçinemiyor neyse yaa SAVAŞA HAYIR BARIŞA EVET DİYORUM ben turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
kızlar size bişey desem inanırmısınız saat gece 2 de uyandım daha uyuyamadım dişlerimin ağrısından 2 dişim birden ağrıyor ağrı kesicilerle biraz ağrısı dindi ama sanırım bu böyle olmayacak gidip çektirmem lazım bu korkumu nasıl yenecem :1no2:
dişim çürük değil yane kararmamış hiç neden bukadar çok ağrı yapıyor bilmiyorum diğer dişimde 20lik diş çıkamadığı için çok acıyorrrrr
MONA ROSA sendemi başlıyacaksın tedaviye canım ??
evet başlayacağız ama para durumunu ayarlamalıyız .ev aldık onun borçlarını da toparlıyoruz bir taraftan.antalyaya gideceğiz .antalya tüp bebek ve gelecek tüp bebekle görüşeceğiz önümüzdeki günlerde.ama antalya tüp bebek daha memnun kalınan merkez bizim araştırmalarımıza göre.parayı denkleştiremezsek yazın 3 yılımız doluyor evlilikte.tüp bebek raporuyla yaptıracağız yine antalyada.ben izmirliyim ama burada yaptıralım diyoruz.görev nedeniyle buradayız.
amiin.canım eğer 3. senenizin dolmasına çok kalmadıysa bekle derim raporla yapmak varken neden kendi cebinde yapasınki ..loveSA nın gittiği merkez çok iyimiş orayala görüşün önce hakkında hayırlısı canım allah daha fazla bekletmeden göndersin bebişinizi
amiin.
6 ay kaldı 3 yılın dolmasına.o sanırım antalya tüp bebeğe gitti.sende durum nedir?neler yapıldı sizin için ?sorun ne sizde?yaşın kaç?benim 33.
şşşşşşşttttttttt kedersiz naber
günaydın arkadaşlar.güzel bir pazar geçirmemiz dileğiyle...
kedersiz arkadaşım bizim de sorunumuz aynı morfoloji ve sayı...allahım tez zamanda nasip etsin ...
nevom bu mesjını görmeden çıkmışım kusura bakma tatlım a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?