günaydın kızlarrrrrrrrrr....sizlere bu yağmurlu ve soğuk istanbul sabahından kucak dolusu sevgiler gönderiyorum....eeeeeeee artık yavaş yavaş bu yılıda bitiriyoruz....... kızlar ben bu seneyi hiç sevmedim ....bana hiç iyi gelmedi ....inşallah senenin bu son günlerinde güzel haberler alırımda bitişi güzel olur...aminnnnnnnnn
tamam aşkım sen git dinlen yorma kendini yeğenlerime iyi bak:CüvCüv: kız valla içime doğuyor senin ikiz ikiz biri kız biri erkek içimdeki hislere güven sen:ecrin_bebek:
arnavutlum sen yoksa dünürlerimi karıştırdın ...........biliyorsunuz kedersizin kızı benim......kimseciklere vermem.......kendisi sanki vazmı geçecek öyle hissettirdi....olmaz asla...kız benim ÖMER EFEMİN...inşallah......arnavutum canım yarın inşallah herşey güzel olacak...sen bu seneyi güzel haberlerle bitireceksin...inşallah...darısı bizlerin başına....
GÜNAYDINNN kızlar ben geldim ama kimsecikler yok....Neyse ben de 15 dk sonra çıkıyorum emsaim bitiyooo
evet...tatilden olsa gerek...hepsi kocişinin yanında uyuyor galiba...yada kahvaltıdalar...benim kociş bugünde çalışıyor...canım...gerçi canım ortada o kadar işsiz varki...çalışsınlar diyorum işleri olanlar...
bak benim dünür nerde bulur böyle çalışkan dünürleri...canım sen nasılsın...
ne güzel her sabah bebeğinle uyanmak..onun seninle olduğunu bilmek...rabbimde bana tattırırmı acaba o günleri.. canım eti pufum o kadar hayalim varki sabahları onun mırıltılarıyla uyanmak...onu yatağımın içine alıp koklamak...daha neler neler...anlatamam..
rabbim tez zamanda bizlerede yaşatsın ...inşallah..
günaydıın eti_pufuum nasıl gidiyoooo??belirtilerin başladımııı?bacım kaç gün arayla bizimkiii.rabbimin işine bak yaaa bizde beraber gün sayıcaz..ya ağustosa yada eylüle denk geliceeek dimmii.nerden nasıl hesaplıycaaz..ben dün hatta bebek takvimini bile yapacaktııım,sonra durduum dedim kendi kendime yok artık daha dur bir belli olsuun..işte kafamda sürekli kurmuşumya yapıcaklarımıııı,robot gibi olmuşuuum:)))))
günaydın taze annecik... evet beraber gün sayacaz canım... doktora gidince büyük ihtimalle sana folic asit verecektir... bak sana bir link gönderiyorum.. ordan son adet tarihini gir bakalım tahmini doğum tarihi sana verecek... sonucu bizede söyle...
yanlış gönderdim... az önce gönderdiğim linkte kaç haftalık olduğunu felan öğreniyorsun... tahmini doğum yapacağın tarihi burdan hesapla canım
dur buna daha bakmadııııım.dönüyorum sana..
kız sen facebookta kayıtlımısıııın ???
[]..:BAŞAK KADIN SAĞLIĞI MERKEZİ:..[/url]
3 hafta 4 günlük hamileymişiiiiim..ağustosun 24 dü:)))))))))) ay çok tuhaaaf gerçekmi aceba esraaaaam içimde varmı yoksaaa nee şimdi
ooyyyy maşallaaahhh maşalllaaahhhhhh
evet canım gerçekk Rabbim kucağına almayıd nasip etsin inşallahh.....:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
:CüvCüv::CüvCüv:kız çirkim bebeişlerin çirkin anneleri dogum fılan hesaplamalar var haaa ne güzeeelll ama önce hamileliğin tadını çıkarınnn :CüvCüv:
bende hiç sevmedim bu seneyi inşallah yeni yıl hepimize sağlık mutluluk ve hayırlı bebişler getirir..dünür seninde haberlerin yakındır :hulya:günaydın kızlarrrrrrrrrr....sizlere bu yağmurlu ve soğuk istanbul sabahından kucak dolusu sevgiler gönderiyorum....eeeeeeee artık yavaş yavaş bu yılıda bitiriyoruz....... kızlar ben bu seneyi hiç sevmedim ....bana hiç iyi gelmedi ....inşallah senenin bu son günlerinde güzel haberler alırımda bitişi güzel olur...aminnnnnnnnn
arnavutlum sen yoksa dünürlerimi karıştırdın ...........biliyorsunuz kedersizin kızı benim......kimseciklere vermem.......kendisi sanki vazmı geçecek öyle hissettirdi....olmaz asla...kız benim ÖMER EFEMİN...inşallah......arnavutum canım yarın inşallah herşey güzel olacak...sen bu seneyi güzel haberlerle bitireceksin...inşallah...darısı bizlerin başına....
günaydıın eti_pufuum nasıl gidiyoooo??belirtilerin başladımııı?bacım kaç gün arayla bizimkiii.rabbimin işine bak yaaa bizde beraber gün sayıcaz..ya ağustosa yada eylüle denk geliceeek dimmii.nerden nasıl hesaplıycaaz..ben dün hatta bebek takvimini bile yapacaktııım,sonra durduum dedim kendi kendime yok artık daha dur bir belli olsuun..işte kafamda sürekli kurmuşumya yapıcaklarımıııı,robot gibi olmuşuuum:)))))
günaydın taze annecik... evet beraber gün sayacaz canım... doktora gidince büyük ihtimalle sana folic asit verecektir... bak sana bir link gönderiyorum.. ordan son adet tarihini gir bakalım tahmini doğum tarihi sana verecek... sonucu bizede söyle...
aman Allahım neler duyuyorum arnavut hamilemi ayyyy içim kıpır kıpır oldu ne güzel bir haber bu yaaaaa:teytey: :teytey: :CüvCüv: Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inş. darısı burdaki herkesin başına eee sırada kedersiz var hadi bakalım, kaydirigubbakcemile kedersiz toğin uğurlu geldi önce esra şimdi arnavut sıradaki gelsinnnn çok bekletmesin a.s. a.s. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?