Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

arnavutlum sen yoksa dünürlerimi karıştırdın ...........biliyorsunuz kedersizin kızı benim......kimseciklere vermem.......kendisi sanki vazmı geçecek öyle hissettirdi....olmaz asla...kız benim ÖMER EFEMıN...inşallah......arnavutum canım yarın inşallah herşey güzel olacak...sen bu seneyi güzel haberlerle bitireceksin...inşallah...darısı bizlerin başına....

günaydın bulutcum... inşallah senenin bitişinde güzel haberler alıp seneyi güzelliklerle bitirisin... bugün kızlar yok topic çok sessiz kalmış... cumartesi ya tatil olan arkadaşlar var...

evet...tatilden olsa gerek...hepsi kocişinin yanında uyuyor galiba...yada kahvaltıdalar...benim kociş bugünde çalışıyor...canım...gerçi canım ortada o kadar işsiz varki...çalışsınlar diyorum işleri olanlar...

bak benim dünür nerde bulur böyle çalışkan dünürleri...canım sen nasılsın...

ne güzel her sabah bebeğinle uyanmak..onun seninle olduğunu bilmek...rabbimde bana tattırırmı acaba o günleri.. canım eti pufum o kadar hayalim varki sabahları onun mırıltılarıyla uyanmak...onu yatağımın içine alıp koklamak...daha neler neler...anlatamam..

rabbim tez zamanda bizlerede yaşatsın ...inşallah..

Günaydıııııııııın kızlaaaar:1hug: kimsecikler uğramamış dünden beriii:sm_confused: hafta sonu diye heraldee.bende gözümü açar açmaz kızlar ordadır diye süt ve pekmezimi hazırladıııııım oturdum pc nin başınaa...
antalyanın havasını bir kaç gün önce görecektiniiiz vallaaa yıkılıyoduu şimdide güllük gülistanlık denize gitsen yeridiiirzemuszemus...

tamam aşkım sen git dinlen yorma kendini yeğenlerime iyi bak:CüvCüv: kız valla içime doğuyor senin ikiz ikiz biri kız biri erkek içimdeki hislere güven sen :ecrin_bebek:

anam benim inşallah ikiz olacaksaaa kız erkek olsuuun rabbim versin inşallaah tamam tatlım güveniorum sana vallaa baak..

bulutuuuum inşalah gülüm yaa bide pazar güzel haberlerini aldıımmı işte o gün hamile olduğum gündüüür.inan şu an bile içimdeler yok hamileyim gibi bir düşüncem yok..anam hiç dikkatta etmedim yattım ama öyle çok değil,hiç bişey yasak değildi zatenn birtek halılarımı çırpamıyorum ona çok sinirliyiiiiiiim... neysee arrtık bir bayan alrııız yardımcı olarak..

inşallaah en kısa zamanda darısı başınızaaaaaaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::1hug:

GÜNAYDINNN kızlar ben geldim ama kimsecikler yok....Neyse ben de 15 dk sonra çıkıyorum emsaim bitiyooo

günaydıııııın sevdalinkaaaaam canııım sen şimddi çıkmışsındıııır ama olsuuun..kendine iyi bak..
durumun daha haberi yok görünce şok olucaaaaak:1hug:

dularına kocaman bir ammmiiinnnnnn diyorumm...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Az kaldı bulutcum inşallah senin hamiş haberini almakta yakındır...

günaydıın eti_pufuum nasıl gidiyoooo??belirtilerin başladımııı?bacım kaç gün arayla bizimkiii.rabbimin işine bak yaaa bizde beraber gün sayıcaz..ya ağustosa yada eylüle denk geliceeek dimmii.nerden nasıl hesaplıycaaz..ben dün hatta bebek takvimini bile yapacaktııım,sonra durduum dedim kendi kendime yok artık daha dur bir belli olsuun..işte kafamda sürekli kurmuşumya yapıcaklarımıııı,robot gibi olmuşuuum:)))))

günaydın taze annecik... evet beraber gün sayacaz canım... doktora gidince büyük ihtimalle sana folic asit verecektir... bak sana bir link gönderiyorum.. ordan son adet tarihini gir bakalım tahmini doğum tarihi sana verecek... sonucu bizede söyle...

Son düzenleme:
yanlış gönderdim... az önce gönderdiğim linkte kaç haftalık olduğunu felan öğreniyorsun... tahmini doğum yapacağın tarihi burdan hesapla canım

Son düzenleme:

günaydııııııııııııııııın taptazee anneciiiiiiiik ayağını artık nasıl sürttüysen ilk ben varım peşindee...kaydirigubbakcemile5 ilkini yaptım sadeceee 24 ağustos çıktıııı ..varyaa ağustos olması bile yeter pişicez antalyada pişicez.garibiim klimalarda büyücek doğar doğmaaaz..
ben zaten şu an megadin vitamini kullanıyoruuum.aceba değiştirirlermikiiii..coraspirinde alıyorum her güüün..

3 hafta 4 günlük hamileymişiiiiim..ağustosun 24 dü:)))))))))) ay çok tuhaaaf gerçekmi aceba esraaaaam içimde varmı yoksaaa nee şimdi

3 hafta 4 günlük hamileymişiiiiim..ağustosun 24 dü:)))))))))) ay çok tuhaaaf gerçekmi aceba esraaaaam içimde varmı yoksaaa nee şimdi

ooyyyy maşallaaahhh maşalllaaahhhhhh

evet canım gerçekk Rabbim kucağına almayıd nasip etsin inşallahh.....:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

ooyyyy maşallaaahhh maşalllaaahhhhhh

evet canım gerçekk Rabbim kucağına almayıd nasip etsin inşallahh.....:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

amin esram amiiiiin inşallaaaaah sanada rabbim eli ayağı düzgün evladını kollarına versiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:Saruboceq::1hug::1hug:

:CüvCüv::CüvCüv:kız çirkim bebeişlerin çirkin anneleri dogum fılan hesaplamalar var haaa ne güzeeelll ama önce hamileliğin tadını çıkarınnn :CüvCüv:

:CüvCüv::CüvCüv:kız çirkim bebeişlerin çirkin anneleri dogum fılan hesaplamalar var haaa ne güzeeelll ama önce hamileliğin tadını çıkarınnn :CüvCüv:

ben sürekli çalışıyorum tadını çıkaramıyomda arnavut inşallah tadını çıkarır... demek çirkin bebişlerin çirkin anneleri haa... süperdi bu söz....
:roflol: :roflol: :roflol:

aman Allahım neler duyuyorum arnavut hamilemi ayyyy içim kıpır kıpır oldu ne güzel bir haber bu yaaaaa:teytey: :teytey: :CüvCüv: Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inş. darısı burdaki herkesin başına eee sırada kedersiz var hadi bakalım, kaydirigubbakcemile kedersiz toğin uğurlu geldi önce esra şimdi arnavut sıradaki gelsinnnn çok bekletmesin a.s. a.s. a.s.

bende hiç sevmedim bu seneyi inşallah yeni yıl hepimize sağlık mutluluk ve hayırlı bebişler getirir..dünür seninde haberlerin yakındır :hulya:

valla bir kere senin oğlanla benim kız kertme oldular bunun dönüşü yok anacımkaydirigubbakcemile3 bu arada kızıma yeni bir isim buldum RAVZA nasıl güzelmi :hulya:

taze annecikler bakıyorum başladınız günleri, ayları saymaya ne güzel ya bu mesajlarınızı okurken çok duygulandım :gitme:düne kadar çok umutsuzdunuz bizim çocuğumuz olmaz diyordunuz ama rabbimin büyüklüğü şuanda ikinizde hamilesiniz allahım tamamınada erdirsin sağlıkla kucağınıza aldığınız günleride göstersin inşallah :gitme:

uğurlu geldi hemde nasıl benim eski iki arkadaşımda seneler sonra hamile kaldı çok şükür darısı bizim gibi bekliyenlerinde başına :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…