bunlarda biz arnavutla eşini kutlama halayı
başı çeken eşimkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
eşim diyo ki ne kendi kendine gülüyosun ben yine gelirim
sanal alem halay ekibi mor saçlı ben
merhaba bende yeni katıldım aranıza benide alırsınız işşallah aranıza ben 9 yıllık evliyim 5 aylık düşük yaptım 7 senedir çocugum olmadımafoldumben yumurtalarım çatlamıyo bu arada biraz kiloluyum evlat hasretiyle yanıp tutuşuyorum banada dua edin lütfen eşimin yüzünü güldürüyüm bu arada hamile olanları tebrik ederim dilerim cenabı allahtan hayırlısıyla kucaklarına alırlar şimdiden teşekkür ederim
cevaplarınız içinopuyorumnanaktan
merhaba bende yeni katıldım aranıza benide alırsınız işşallah aranıza ben 9 yıllık evliyim 5 aylık düşük yaptım 7 senedir çocugum olmadımafoldumben yumurtalarım çatlamıyo bu arada biraz kiloluyum evlat hasretiyle yanıp tutuşuyorum banada dua edin lütfen eşimin yüzünü güldürüyüm bu arada hamile olanları tebrik ederim dilerim cenabı allahtan hayırlısıyla kucaklarına alırlar şimdiden teşekkür ederim
cevaplarınız içinopuyorumnanaktan
sevtuncum daha önce soğan kürü denedinmi canım bence soğan kürü uygula hem rahmini temizliyor hemde iltihaplanmayı rahimden söküp atıyor , sonrasında incir kürü bu da yumurtalık geliştirici tabi son günlerinde ise incir kürüne havuçta ekleyeceksin . havuç yumurtalık çatlatıyor tam olarak nasıl ve hangi gün başlandığını bilmiyorum ama netten ibrahim saraçoğlunun sitesinde yazıyordur araştır derim ben
sevtun evet incir kürü ve soğan kürü dene bence de .bu arada topiğimize hoş geldin.
kedersiz ayvaz kim ?lovesa mı başka biri mi ?onu anlayamadım da.
değerinin 250 olması çoklu gebelik anlamına geliyor sanırım.allahım kucağına almayı da nasip etsin,tabii ki bize de...
sevtun evet incir kürü ve soğan kürü dene bence de .bu arada topiğimize hoş geldin.
değerinin 250 olması çoklu gebelik anlamına geliyor sanırım.allahım kucağına almayı da nasip etsin,tabii ki bize de...
canım ayvaz değil arnavut kaydirigubbakcemile3yane loveSA eskş nicki arnavutgüzeliydi biz onun bu yeni ismine alışmadığımız için eski nicki ile hitap ediyoruz ona
canım bak bide sütbuharına oturmakta iyi adetinin 2. günü falan başla 1 kilo süte 1 demet baydanoz doğra iyice kaynasın ocaktan indir buharına otur tabi kendini yakmıyacak şekildekaydirigubbakcemile3 iltihapa sökemeye birebir 3_5 gün bunu yap ..bide bir koca karıya gidiyordum o bana dedi iltihabı çok olan bir kadın geldi yanıma 5 senelik evliymiş o kadın ..koca karı ona karabaş otu önerdi sabah akşam onu kaynatıp içmiş 1 ay sonra hamile kalmış darısı başımızada : :CüvCüv: :CüvCüv:ben 1 buçuk sene kendiliginden hamile kaldım sıcak sulara gittim annem dedi sıcak iyi gelirmiş o ay hamile kaldım 2003 de düşük yaptım rahim agzım açıkmış oglum onun yüzünden düştü bide doktor hatası diyelimklava: 3 kere kanamam oldu bir kere jinekolojik muayene etmedi kadın :gitme: 7 senedir olmuyo 2 kere çatlatma ignesi yaptım olmadı eşimde sorun yok ondan kilo vermeye başladım15 kilo verdimkaydirigubbakcemile2 çok mutluyum yumurtalarım çatlamıyo iltiabım çok varmış sogan kürüne nezaman başlanıcagını bilmiyorum yaptım bırakmak zorunda kaldım unuttum nasıl yapılacagınıfisfisfis cevap verdigin için sagol işşallah iyi arkadaş oluruzŞeniz
HAYDI ARNAVUT HAYDI ARNAVUT HAYDİİİİİİİ TAM ZAMANI TAM ZAMANI ŞİMDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
HAYDI ARNAVUT HAYDI ARNAVUT HAYDİİİİİİİ TAM ZAMANI TAM ZAMANI ŞİMDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ARNAVUT BURAYA ELLER HAVAYAAA :
ARNAVUT BURAYA ELLER HAVAYAAA
OLEYYYYYYYYYYYYYYYY
OLEYYYYYYYYYYYYYYYY
OLEYYYYYYYYYYYYYYYY hihoyyyt
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
selam kedersizim.nasilsin.lovesanin haberini duydum cok sevindim.Allah tamamina erdirsin insalllah.darisi bizlerin basina .lovesadan baska yeni haber yokmu kimsede.bence aramizda dunu bekliyen vardi.ama unutdum kimmis.afedersin
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr arnavuttttttttttttttttt hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hemde değeri 250 çıkmışşşşşşşşşşhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt sesi o kadar mutlu geliyorduki canım arkadaşımın çok şükür rabbime bugünleride gösterdi ona şuanda kayınvalidesinde sabah çok yorulmuş orda uzanıp dinleniyor hepinize selamları varrr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
gözün aydın arnavutummm gözün aydın birtanem allahım tamamınada erdirsin inşallahhhhh sorunsuz 9 ay bir hamilelik geçirmen dileğim ileee :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay evet arnavutmuş, allah onun yüzünü güldürdü.sıra bizde...kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?