Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bunlarda biz ...arnavutla eşini kutlama halayı

başı çeken eşimkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
merhaba bende yeni katıldım aranıza benide alırsınız işşallah aranıza ben 9 yıllık evliyim 5 aylık düşük yaptım 7 senedir çocugum olmadımafoldumben yumurtalarım çatlamıyo bu arada biraz kiloluyum evlat hasretiyle yanıp tutuşuyorum banada dua edin lütfen eşimin yüzünü güldürüyüm bu arada hamile olanları tebrik ederim dilerim cenabı allahtan hayırlısıyla kucaklarına alırlar şimdiden teşekkür ederim
cevaplarınız içinopuyorumnanaktan

canım benim ne demenk dopiğimizin kapısı herkese açık hoşgeldin sefalar getirdin buyrunnnnnnnnn canım düşük ne zaman yaptın?? tedaviylemi hamile kalmıştın??yumurtaların iğne ile çatlıyormu peki?? çok soru sordum kusura bakma canım ,bende 7. seneme girdim şuana kadar hiç hamile kalamadım

sevtuncum daha önce soğan kürü denedinmi canım bence soğan kürü uygula hem rahmini temizliyor hemde iltihaplanmayı rahimden söküp atıyor , sonrasında incir kürü bu da yumurtalık geliştirici tabi son günlerinde ise incir kürüne havuçta ekleyeceksin . havuç yumurtalık çatlatıyor tam olarak nasıl ve hangi gün başlandığını bilmiyorum ama netten ibrahim saraçoğlunun sitesinde yazıyordur araştır derim ben

sevtun evet incir kürü ve soğan kürü dene bence de .bu arada topiğimize hoş geldin.
kedersiz ayvaz kim ?lovesa mı başka biri mi ?onu anlayamadım da.
değerinin 250 olması çoklu gebelik anlamına geliyor sanırım.allahım kucağına almayı da nasip etsin,tabii ki bize de...

ben 1 buçuk sene kendiliginden hamile kaldım sıcak sulara gittim annem dedi sıcak iyi gelirmiş o ay hamile kaldım 2003 de düşük yaptım rahim agzım açıkmış oglum onun yüzünden düştü bide doktor hatası diyelim klava: 3 kere kanamam oldu bir kere jinekolojik muayene etmedi kadın :gitme: 7 senedir olmuyo 2 kere çatlatma ignesi yaptım olmadı eşimde sorun yok ondan kilo vermeye başladım15 kilo verdimkaydirigubbakcemile2 çok mutluyum yumurtalarım çatlamıyo iltiabım çok varmış sogan kürüne nezaman başlanıcagını bilmiyorum yaptım bırakmak zorunda kaldım unuttum nasıl yapılacagınıfisfisfis cevap verdigin için sagol işşallah iyi arkadaş oluruzŞeniz

teşekkür derim arkadasım cevap verdigin için nasıl yapılacagını bilsenm yapcam galıba adet tarihi zamanında yapılıyodu kesin bilsem yapcamda iltiabım çok varmış doktor dedi kurutman lazımlmaz: bebek olmazmış

canım ayvaz değil arnavut kaydirigubbakcemile3yane loveSA eskş nicki arnavutgüzeliydi biz onun bu yeni ismine alışmadığımız için eski nicki ile hitap ediyoruz ona

canım ayvaz değil arnavut kaydirigubbakcemile3yane loveSA eskş nicki arnavutgüzeliydi biz onun bu yeni ismine alışmadığımız için eski nicki ile hitap ediyoruz ona

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay evet arnavutmuş, allah onun yüzünü güldürdü.sıra bizde...kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
canım bak bide sütbuharına oturmakta iyi adetinin 2. günü falan başla 1 kilo süte 1 demet baydanoz doğra iyice kaynasın ocaktan indir buharına otur tabi kendini yakmıyacak şekildekaydirigubbakcemile3 iltihapa sökemeye birebir 3_5 gün bunu yap ..bide bir koca karıya gidiyordum o bana dedi iltihabı çok olan bir kadın geldi yanıma 5 senelik evliymiş o kadın ..koca karı ona karabaş otu önerdi sabah akşam onu kaynatıp içmiş 1 ay sonra hamile kalmış darısı başımızada : :CüvCüv: :CüvCüv:

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay evet arnavutmuş, allah onun yüzünü güldürdü.sıra bizde...kaydirigubbakcemile5

kedersiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim CANIM DOSTTUUUUUUUUUUUUM HARİKASIN YAA ÇOK DUYGULANDIRDIIN BENİİİİİİİİİİİİİİİİİİ..:gitme: BİTANEM HAYRAN KALDIIIIM HALAYLARAAAAA HAVAİ FİŞEKLERİNE DANSLARAAA.SÜPERDİİİİİİİİİİ.ÇOK ÇOK TEŞEKÜREDERİİİİİİİİİİİİİM HARİKA BİR KUTLAMA OLMUŞ KEŞKE BURDA OLSAYDIM DA YAZIŞSAYDIIIK GÜLÜM BENİİİİİİİİİİM.RABBİM SANADAAA İNŞALLAAH HEPİNİZEDE AYNI DUYGUYU TATTIRSIIN EN KISA ZAMANDAA HALAYLAR ÇEKELİİİİİİİİİİİİİM..
SİZİ SEVİYORUUUUUUUUUUM İYİKİ VARSINIIIIIZZZ.TEKRAR TEŞEKÜRLEEER TEBRİKLERİNİZİ İÇİN.ŞİMDİ EŞİM BAŞIMI BEKLİYO ODA SOĞUK DİYE YARIN YAZARIM ARTIIIK.ÖPTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜM ERKENDEN GELİRİİİİİİİİİM:1hug::1hug::dance::teytey::dance::teytey::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…