Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyiyiz .buğün büyük gündü.ANTALYALI ARKADAŞIMIZ LOVESA HAMıLEEEEEEEEEEEEEE.
ÇOK MUTLUYUZ.BENCE ıKıııııııııııııııııZ BELKı DE ÜÇÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜZ.
YAŞASIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

evet canim okudum.kendisine de dileklerimi iletdim.bence buyuk mutluluk olmali.Allah hayirlisiyla bize de tatdirir insallah.senden naber?ne durumdasin?insallah her kesin guzel haberlerini aliriz insalllah.

herşeyyyyyyyyyy yeğenlerim içinnnn sen neden hevesleniyorsunki sana yapmadımm o kutlamalarızemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

bence seninde ikizlerin olacakyerimseniben içime doğdu yine

hani bana teşekkür ben de havaifişek atmıştım:çok üzgünüm: de halay çekmiştim:çok üzgünüm:

selamlarrrr herkese kedersizim sen varsın sadece sanırım nasılsın canım benim
arnavutumm hemen girip çıkmışsın galiba kan testin ne durumda herşey yolunda sanırım ikizlermi geliyo acaba hihoyyyt
kedersizim valla nerden buluyon bu resimleri bayıldımm hepsineee
neyse ben çıkıyomm görüşürüz kızlar yarın sabah ben yine doktordayım öğleden sonra girerim siteye inşallah.. iyi akşamlar

merhaba sevdam ..evet sadece ben varım canım ,zaten bugün hep yanlız kaldım dopikte ..arnavutun kutlamasını bile yanlız başıma yaptım gerçi vevbahar bir kaç defa bana eşlik etti onun dışında hep tek başımaydım :çok üzgünüm:...sende yarın dr a gidiyormuşsun canım umarım herşey yolunda gider tombiş tombiş yumoşların olur kaydirigubbakcemile3 20 güne kalmaz senin içinde havai fişekler patlatırım:lepi: :lepi: :lepi:

sevdam canımmmm bundan sonraki dualarımda ilk sıradasın. hadi hayırlısı senin haberinde kolbastı oynicam sööözzzz

günaydın kızlar...
arnavutun testi yüksek çıkmış maşallah...inşallah darısı daha güzel haberlerine...
sevdacım inşallah herşey mükemmel sonuçlanır.. 20 gün sonrada senin için kutlamalar yaparız...
kedersizim diş ağrın nasıl oldu... devam ediyormu.. bugün doktora git bence...

canım dişimin ağrısı devam ediyor ağrı kesicilerle biraz hafifletiyorum ağrıyı ..bugün öğleden sonra gidecem ama çok korkuyorum ya çekerlerse :1no2:..ben daha önce bir tane çektirmiştim çok fazlasıyla korkmuştum dr çekene kadar canını çıkarmıştım kaydirigubbakcemile3

günaydın haftaya çok güzel başladık inşallah böyle devam eder lovesacım tekrar tebrik ederim inşallah
sağlıkla tamamına erdirir rabbim bizim için ettiğin dualar içinde allah razı olsun senden bence şimdi ilk sırada sevda var sonra sıra kedersizim sana ve bana gelicek

sevdadan sonra benmi varım dersin hiç sanmambenneyaptımki bu zamana kadar gelmediyse benim bebiş bundan sonrada biraz zor gelirmirmirmirmir

ipekcim bugün sabah hafif bir bulantım vardı.. ve canım bişey yemek istemiyor.. heralde yavaş yavaş kendini belli etmeye başladı...
sen nasılsın ipekcim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…