kedersiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim CANIM DOSTTUUUUUUUUUUUUM HARİKASIN YAA ÇOK DUYGULANDIRDIIN BENİİİİİİİİİİİİİİİİİİ..:gitme: BİTANEM HAYRAN KALDIIIIM HALAYLARAAAAA HAVAİ FİŞEKLERİNE DANSLARAAA.SÜPERDİİİİİİİİİİ.ÇOK ÇOK TEŞEKÜREDERİİİİİİİİİİİİİM HARİKA BİR KUTLAMA OLMUŞ KEŞKE BURDA OLSAYDIM DA YAZIŞSAYDIIIK GÜLÜM BENİİİİİİİİİİM.RABBİM SANADAAA İNŞALLAAH HEPİNİZEDE AYNI DUYGUYU TATTIRSIIN EN KISA ZAMANDAA HALAYLAR ÇEKELİİİİİİİİİİİİİM..
SİZİ SEVİYORUUUUUUUUUUM İYİKİ VARSINIIIIIZZZ.TEKRAR TEŞEKÜRLEEER TEBRİKLERİNİZİ İÇİN.ŞİMDİ EŞİM BAŞIMI BEKLİYO ODA SOĞUK DİYE YARIN YAZARIM ARTIIIK.ÖPTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜM ERKENDEN GELİRİİİİİİİİİM:1hug::1hug::dance::teytey::dance::teytey::dance:
iyiyiz .buğün büyük gündü.ANTALYALI ARKADAŞIMIZ LOVESA HAMİLEEEEEEEEEEEEEE.
ÇOK MUTLUYUZ.BENCE İKİİİİİİİİİİİİİİİİİZ BELKİ DE ÜÇÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜZ.
YAŞASIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
kedersiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim CANIM DOSTTUUUUUUUUUUUUM HARİKASIN YAA ÇOK DUYGULANDIRDIIN BENİİİİİİİİİİİİİİİİİİ..:gitme: BİTANEM HAYRAN KALDIIIIM HALAYLARAAAAA HAVAİ FİŞEKLERİNE DANSLARAAA.SÜPERDİİİİİİİİİİ.ÇOK ÇOK TEŞEKÜREDERİİİİİİİİİİİİİM HARİKA BİR KUTLAMA OLMUŞ KEŞKE BURDA OLSAYDIM DA YAZIŞSAYDIIIK GÜLÜM BENİİİİİİİİİİM.RABBİM SANADAAA İNŞALLAAH HEPİNİZEDE AYNI DUYGUYU TATTIRSIIN EN KISA ZAMANDAA HALAYLAR ÇEKELİİİİİİİİİİİİİM..
SİZİ SEVİYORUUUUUUUUUUM İYİKİ VARSINIIIIIZZZ.TEKRAR TEŞEKÜRLEEER TEBRİKLERİNİZİ İÇİN.ŞİMDİ EŞİM BAŞIMI BEKLİYO ODA SOĞUK DİYE YARIN YAZARIM ARTIIIK.ÖPTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜM ERKENDEN GELİRİİİİİİİİİM:1hug::1hug::dance::teytey::dance::teytey::dance:
günaydın kızlar...
arnavutun testi yüksek çıkmış maşallah...inşallah darısı daha güzel haberlerine...
sevdacım inşallah herşey mükemmel sonuçlanır.. 20 gün sonrada senin için kutlamalar yaparız...
kedersizim diş ağrın nasıl oldu... devam ediyormu.. bugün doktora git bence...
günaydın haftaya çok güzel başladık inşallah böyle devam eder lovesacım tekrar tebrik ederim inşallah
sağlıkla tamamına erdirir rabbim bizim için ettiğin dualar içinde allah razı olsun senden bence şimdi ilk sırada sevda var sonra sıra kedersizim sana ve bana gelicek
[sıze="2"]sevdadan sonra benmi varım dersin hiç sanmambenneyaptımki bu zamana kadar gelmediyse benim bebiş bundan sonrada biraz zor gelirmirmirmirmir[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?