sen kullan presedleri bak nasıl geliyo bu konuda umutsuz olman iyi aslında etipufta umutsuzdu bak nasıl geldi
ipekcim bugün sabah hafif bir bulantım vardı.. ve canım bişey yemek istemiyor.. heralde yavaş yavaş kendini belli etmeye başladı...
sen nasılsın ipekcim...
sen kullan presedleri bak nasıl geliyo bu konuda umutsuz olman iyi aslında etipufta umutsuzdu bak nasıl geldi
umutsuzluk değilde ne bileyim inanasım gelmiyor artık tedavilerle olmadıysa doğal yoldan zor olur diye düşünüyorum ...bana bir mucize lazım :hulya:
İYİYİM CANIM AMA ÇOK YOĞUNUM FATURALARI İŞLEMEM LAZIM ARTIK SİZLE SOHBET EDİYORUM Bİ YANDAN SINAVA ÇALIŞIYORUM :roflol:
hemde ne umutsuzdum... Hatta okadar umutsuzdumki hamile olduğumu bilmeden dünya kadar fitil vajinal krem kullandım... Bence en kısa zamanda sizin haberlerini alacaz... Hemde çok az arayla..
hamarat arkadaşımız bizim... bir yandan bizle konuşuyo.. biryandan faturalar.. bir yandanda ehliyet sınavına çalıyon.. maşallaahhhh
kızlar ben görümcemle dişçiye gidecektim öğleden sonraya kalma şimdi gidelim diyor:a015:
iyiyiz .buğün büyük gündü.ANTALYALI ARKADAŞIMIZ LOVESA HAMİLEEEEEEEEEEEEEE.
ÇOK MUTLUYUZ.BENCE İKİİİİİİİİİİİİİİİİİZ BELKİ DE ÜÇÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜZ.
YAŞASIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
herşeyyyyyyyyyy yeğenlerim içinnnn sen neden hevesleniyorsunki sana yapmadımm o kutlamalarızemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
hani bana teşekkür ben de havaifişek atmıştım:çok üzgünüm: de halay çekmiştim:çok üzgünüm:
SAĞOL SEVDAm EVET ÇIKTI NİHAYEEEET 2 YILIN ÜSTÜNEE ARTIK GELSİİNLEEER..BAKALIM üçe doktorlar zaten izin vermezelerde iki olarak devam ederim allah nasib ederseeeee...arnavutumm hemen girip çıkmışsın galiba kan testin ne durumda herşey yolunda sanırım ikizlermi geliyo acaba hihoyyyt
günaydın kızlar...
arnavutun testi yüksek çıkmış maşallah...inşallah darısı daha güzel haberlerine...
...
kızlar ben görümcemle dişçiye gidecektim öğleden sonraya kalma şimdi gidelim diyor:a015:
eeee arnavutlum canım senide tekrar kutlarım bak biz sana ne demiştik....rabbim hepinizinkini sağlıkla versin...
...
merhaba sevdam ..evet sadece ben varım canım ,zaten bugün hep yanlız kaldım dopikte ..arnavutun kutlamasını bile yanlız başıma yaptım gerçi vevbahar bir kaç defa bana eşlik etti onun dışında hep tek başımaydım :çok üzgünüm:...sende yarın dr a gidiyormuşsun canım umarım herşey yolunda gider tombiş tombiş yumoşların olur kaydirigubbakcemile3 20 güne kalmaz senin içinde havai fişekler patlatırım:lepi: :lepi: :lepi:
sevdam canımmmm bundan sonraki dualarımda ilk sıradasın. hadi hayırlısı senin haberinde kolbastı oynicam sööözzzz
günaydın kızlar...
arnavutun testi yüksek çıkmış maşallah...inşallah darısı daha güzel haberlerine...
sevdacım inşallah herşey mükemmel sonuçlanır.. 20 gün sonrada senin için kutlamalar yaparız...
kedersizim diş ağrın nasıl oldu... devam ediyormu.. bugün doktora git bence...
eeee arnavutlum canım senide tekrar kutlarım bak biz sana ne demiştik....rabbim hepinizinkini sağlıkla versin...
canım dünürüm kız kıyamam bilirim o diş ağrısını..çektirde kurtul...birde ne yazmışsın öyle hiç umudum yok diye...sakın bir daha duymak istemiyorum öyle kötü düşünceler...iyi düşünelim iyi olsun...inşallah en kısa zamanda kavuşacağız....
sevdacığım sen nasılsın kız sen hamilemiydin...sanki öyle hatırlıyorum hıııııı
eti pufum senin bebiş nasıl bol bol yeee bebişini büyüt...teyzesi yesin onucokacimcoookcokacimcoook
ve tüm hamişler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?