Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sen kullan presedleri bak nasıl geliyo bu konuda umutsuz olman iyi aslında etipufta umutsuzdu bak nasıl geldi

umutsuzluk değilde ne bileyim inanasım gelmiyor artık tedavilerle olmadıysa doğal yoldan zor olur diye düşünüyorum ...bana bir MUCıZE lazım :hulya:

ipekcim bugün sabah hafif bir bulantım vardı.. ve canım bişey yemek istemiyor.. heralde yavaş yavaş kendini belli etmeye başladı...
sen nasılsın ipekcim...

İYİYİM CANIM AMA ÇOK YOĞUNUM FATURALARI İŞLEMEM LAZIM ARTIK SİZLE SOHBET EDİYORUM Bİ YANDAN SINAVA ÇALIŞIYORUM :roflol:

sen kullan presedleri bak nasıl geliyo bu konuda umutsuz olman iyi aslında etipufta umutsuzdu bak nasıl geldi

hemde ne umutsuzdum... hatta okadar umutsuzdumki hamile olduğumu bilmeden dünya kadar fitil vajinal krem kullandım... bence en kısa zamanda sizin haberlerini alacaz... hemde çok az arayla..

hemde ne umutsuzdum... Hatta okadar umutsuzdumki hamile olduğumu bilmeden dünya kadar fitil vajinal krem kullandım... Bence en kısa zamanda sizin haberlerini alacaz... Hemde çok az arayla..

inşallah canım ben lovesa ve senin haberine çok sevindim ve çok heveslendim inşallah çok uzun sürmez bizim bu haberi vermemiz

kızlar ben görümcemle dişçiye gidecektim öğleden sonraya kalma şimdi gidelim diyor:a015:

kızlar hepinize günaydınlar........nasıl bakalım keyifler....kızlar ben iki gündür donuyorum.....niyeeeeeeee diyeceksiniz...elektriklerimiz yoktu...doğalgaz çalışmıyordu...birde istanbulun en soğuk günleriydi 2 gündür...valla evden dışarıda çıkasım gelmedi sarıldım battaniyeye kitap okudum...ödüyorsun yüksek yüksek faturaları ondan sonra seni böyle ortada bırakıyor...nerde sobalar...dedim keşke sobamız olsaydı...

eeee arnavutlum canım senide tekrar kutlarım bak biz sana ne demiştik....rabbim hepinizinkini sağlıkla versin...

canım dünürüm kız kıyamam bilirim o diş ağrısını..çektirde kurtul...birde ne yazmışsın öyle hiç umudum yok diye...sakın bir daha duymak istemiyorum öyle kötü düşünceler...iyi düşünelim iyi olsun...inşallah en kısa zamanda kavuşacağız....

sevdacığım sen nasılsın kız sen hamilemiydin...sanki öyle hatırlıyorum hıııııı

eti pufum senin bebiş nasıl bol bol yeee bebişini büyüt...teyzesi yesin onucokacimcoookcokacimcoook
ve tüm hamişler ...

kedersizim çok geçmiş olsun canımmmm....

Oy Oy arnavutum canım arkadaşım allahım sonunda dualarımızı duydu....Alllahım tamamına erdirsin inşallah..

Bulutcum sanada geçmiş olsun ya sogukda kalmak gercekden çok zor

Eyvaaaah daha duuuuur bakalım hayırlısı ileee..böyle diyince elim ayağım titriyoooakannehir..kısmet artık..

herşeyyyyyyyyyy yeğenlerim içinnnn sen neden hevesleniyorsunki sana yapmadımm o kutlamalarızemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Şeniz canım dostum tamam tamam pardon ben üstüme alınmışımdaayerimsenibenkaydirigubbakcemile5 kurban oluruum seni vereneeeeeee..unutmuycaaaam bu yaptıklarınıı sana teşekürler bile az keşke burda olsaydıın keşke yanımda olsaydııııııın..rabbim senide mükafatlandıracak az kaldı kedersiziim çok aaaaz..

hani bana teşekkür ben de havaifişek atmıştım:çok üzgünüm: de halay çekmiştim:çok üzgünüm:

sanadaa KOCAMAN KOCAMAN ÖPÜCÜKLEEEEER..dün ne yazdığımı bile bimiyorum,eşim başımdaydıı.oda çok soğuk diye çocuklarımı üşütemezsin diyodu.bilgisayarı kapattırdı yanına aldı öyle rahat etti ancak.ama bende kuduruyoduum aklımda sizler doğru düzgün yazamadım diyeeee:sinifsinif:...ÇOK TEŞEKÜREDERİİİİİİİİİİM BİTANEEEEEEEEEEEM:1hug::1hug::asigim:

arnavutumm hemen girip çıkmışsın galiba kan testin ne durumda herşey yolunda sanırım ikizlermi geliyo acaba hihoyyyt
SAĞOL SEVDAm EVET ÇIKTI NİHAYEEEET 2 YILIN ÜSTÜNEE ARTIK GELSİİNLEEER..BAKALIM üçe doktorlar zaten izin vermezelerde iki olarak devam ederim allah nasib ederseeeee...

günaydın kızlar...
arnavutun testi yüksek çıkmış maşallah...inşallah darısı daha güzel haberlerine...
...

sağol eti pufuum eveet yaa yüksek bend eçok şaşırdıım.arayan doktoru görmeniz lazımdıı..bana bir ses tonuyla konuşuyo sanki olmusuz.soru soruyorum cevap veren yok başladımmı alamaya boşuna heveslendim diyee.en son bir çığlık tebrileeeer hamilesiniz diyeeeeeeeakannehir zaten gerisi hatırlamıyorum:1shok:

kızlar ben görümcemle dişçiye gidecektim öğleden sonraya kalma şimdi gidelim diyor:a015:

ah be güzeliiiiiiiiiiiim aaaah inşallah dişini kurtarırlaaar..of diş ağrısı çok kötüü çok çektim beeen.allah radımcın olsun acı hissettirmezsin sanaa..
dualarımdasııın:1hug:

eeee arnavutlum canım senide tekrar kutlarım bak biz sana ne demiştik....rabbim hepinizinkini sağlıkla versin...

...

Teşekürederim bulut..amin inşallaah hepiniz sürekli araka arkayaa gelirsiniiiz sonradaaaa vur patlasın çal oynasııııııııııııııııııınhihoyyythihoyyyt:dance::teytey::dance::sm_cool:

evet sevdacığım..hiç birşeyin kıymetini elimizdeyken anlamıyoruz ancak kaybedince...

bizim kızlar bugünde tembellikler yapıyorlar kimsecikler yok..yada gezmelere gittiler...
ben bu sıralar nedense evimden çıkmak istemiyorum...evimde daha rahat ediyorum..kimsenin sorularına cevap vermek zorunda kalmıyorum...

heleki beni anlayan sizler gibi güzel arkadaşlarımda varken...tamam...başkalarıyla uğraşmak...

inşallah canım arkadaşım...peş peşe düğün yaparız burda...rabbim hepimize tattırır inşallah.. artık yeğenlerime iyi bak...onlarla bol bol sohbet et konuş...onlarsız geçen o zamanların tadını çıkar...şımart kendini...çünkü hak ediyorsun...

ayyyyyyyy bende bir gün yazarmıyım acaba buraya bende hamileyim diye ...rabbim o günleri nasip edermi acaba....amnnnnnnnnn yine içimi bir olumsuzluk kapladı....:çok üzgünüm:

inşallaah canımmm benim hepimiz bu duyguları tadarız en yakın zamanda inş.

sevdam canımmmm bundan sonraki dualarımda ilk sıradasın. hadi hayırlısı senin haberinde kolbastı oynicam sööözzzz

valla bak söz dedin ben anlamam oynıcann sırnaşık şey

sağol canım benimmm :sm_cool:

canım korkmaa yaa valla ben de çok korkardım ama alıştım gerçi dolgu falan yaptırmadım sadece 20 likleri çektirdim diktirdim çok zordu ama korkulacak kadar değil yasakkelime sen nelere göğüs gerdin bir dişmi seni korkutacak delikafadulden

teyzesi bebişle beraber sürekli size dualar ediyoruz... çabuk arkadaşları gelsin diye... anneler çok beklemesin diye... sende soğukta kalmışsın.. bataniyene sıkı sıkı sarıl hatta yorgan getir yanına üşütme güzel anniş adayı.. anne adayı diyorum çünkü en kısa zamanda sizlerinde güzel haberlerini alıcaz...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…