- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
inşallah canım arkadaşım...peş peşe düğün yaparız burda...rabbim hepimize tattırır inşallah.. artık yeğenlerime iyi bak...onlarla bol bol sohbet et konuş...onlarsız geçen o zamanların tadını çıkar...şımart kendini...çünkü hak ediyorsun...
ayyyyyyyy bende bir gün yazarmıyım acaba buraya bende hamileyim diye ...rabbim o günleri nasip edermi acaba....amnnnnnnnnn yine içimi bir olumsuzluk kapladı....:çok üzgünüm:
geçmiş olsun canım git bir an önce kurtul
geçmiş olsun kedersiz...biran önce kurtul da gel canım..
eeee arnavutlum canım senide tekrar kutlarım bak biz sana ne demiştik....rabbim hepinizinkini sağlıkla versin...
canım dünürüm kız kıyamam bilirim o diş ağrısını..çektirde kurtul...birde ne yazmışsın öyle hiç umudum yok diye...sakın bir daha duymak istemiyorum öyle kötü düşünceler...iyi düşünelim iyi olsun...inşallah en kısa zamanda kavuşacağız....
sevdacığım sen nasılsın kız sen hamilemiydin...sanki öyle hatırlıyorum hıııııı
eti pufum senin bebiş nasıl bol bol yeee bebişini büyüt...teyzesi yesin onucokacimcoookcokacimcoook
ve tüm hamişler ...
kedersizim çok geçmiş olsun canımmmm....
Oy Oy arnavutum canım arkadaşım allahım sonunda dualarımızı duydu....Alllahım tamamına erdirsin inşallah..
Bulutcum sanada geçmiş olsun ya sogukda kalmak gercekden çok zor
ben geldim benneyaptımki her iki dişimde çekilecekmiş şimdilik ilaç kullanmam gerekiyor ilacım bitince tekrar gidecem ama gidip çekeceğimi pek sanmıyorum:1no2:
ah be güzeliiiiiiiiiiiim aaaah inşallah dişini kurtarırlaaar..of diş ağrısı çok kötüü çok çektim beeen.allah radımcın olsun acı hissettirmezsin sanaa..
dualarımdasııın:1hug:
canım korkmaa yaa valla ben de çok korkardım ama alıştım gerçi dolgu falan yaptırmadım sadece 20 likleri çektirdim diktirdim çok zordu ama korkulacak kadar değil yasakkelime sen nelere göğüs gerdin bir dişmi seni korkutacak delikafadulden
herkese selamlarrrr
taze annelerr nasılsınız bakalım etipufumm arnavutummm
bende yeni girdim daha yumoşlarımıza baktık geldim valla tam sayamadım ama 15 i aşkın yumoşum var 7,5 ile 11 arası boyutları şimdi günde 3 iğnem oldu bakalım nasıl olacak..artık karnım davul gibi şişer bu yumoşları büyütmek için :hulya: perşembe yine gidicem bakalım..Arnavutum yumurta toplama işlemi adetin kaçıncı günü yapıldı sana ve transfer söylermisin canım benimm
arnavutum ne zaman ilk muayenene gidecen keseyi görmek için canım...
ben geldim benneyaptımki her iki dişimde çekilecekmiş şimdilik ilaç kullanmam gerekiyor ilacım bitince tekrar gidecem ama gidip çekeceğimi pek sanmıyorum:1no2:
offf o koltuğa oturmak bile tansiyonumu çıkarmaya yetti..şuanda başım çok felaket ağrıyor
anam benim kıyamaaam..tamam hadi sakinleş stres yapmaa..ama eğer çekilmesi lazımsa çektir bak diğer dişlerinede sıçrar alttan kanama olur bişey olur allah korusuun habire ilaç içip duruyosun kedersizim kurtulursun bacıım..:1hug:
korkuyorum arnavutum kokuyorum işte daha önce çektirmiştim ağrısını çok iyi bilirim
koskoca ameliyat geçirmişsin bi dişçiden korkulurmu lovesanın dediği gibi sürekli ilaç içmekten iyidir yazık midene ağrı kesiciler çok zararlı mide ve karaciğere
korkuyorum arnavutum kokuyorum işte daha önce çektirmiştim ağrısını çok iyi bilirim
başım çok ağrıyor kızlar yatıp dinleneyim görüşürz sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?