Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

herkese selamlarrrr
taze annelerr nasılsınız bakalım etipufumm arnavutummm
bende yeni girdim daha yumoşlarımıza baktık geldim valla tam sayamadım ama 15 i aşkın yumoşum var 7,5 ile 11 arası boyutları şimdi günde 3 iğnem oldu bakalım nasıl olacak..artık karnım davul gibi şişer bu yumoşları büyütmek için :hulya: perşembe yine gidicem bakalım..Arnavutum yumurta toplama işlemi adetin kaçıncı günü yapıldı sana ve transfer söylermisin canım benimm

yazarsın bitanem yazarsııııııııın..bende de hep umut vardııı aceba diyodum bir güün o bir gün gelicekmi diyeee..
ya geldi de çattı hala anlamadım noluyoz diyeee..unutuverdim geçmişimi yaptıklarım anı kaldı meğerseee..tatlı bir anı ve harika dostuklaaaar:1hug::hooray:a.s.

bulutcumm sevdam hamileydin değilmi yazmışsın bende kendimi zannettiydimm meğer sevdalinkaymışş kaydirigubbakcemile3 ya sibelim sana başka birşey diyelim bari hep karışıcaz böyle :hulya:

geçmiş olsun canım git bir an önce kurtul

geçmiş olsun kedersiz...biran önce kurtul da gel canım..

ben geldim benneyaptımki her iki dişimde çekilecekmiş şimdilik ilaç kullanmam gerekiyor ilacım bitince tekrar gidecem ama gidip çekeceğimi pek sanmıyorum:1no2:

offf o koltuğa oturmak bile tansiyonumu çıkarmaya yetti..şuanda başım çok felaket ağrıyor

iyim iyi şükür sabahları adet olucakmışım gibi kalkıyorum hala tedirginiiim.ama normalmiş fazla hareket etmiyorum.evimide temizlemek sitiyorum bir yandan ooooof.kim yapacaaak kiiiim..

evet biraz karnın şişiyoo tatlım merak etmee..adetin şu günü diyemem çünkü yumuşlarını 15 mm.yada 17mm geçerse toplama işlemi yaparlar ancak.yani yumuşların ilaca olan cevaba bağlı canım..
..önce bir belli olsun toplama hemen 2 gün galbia transfer yapılıyo hayırlısı inşallaaah pozitiif ol tamammı sakın kötü bişey düşünme BU İŞİ OLDU BİL OLDUUUUUUUUU ŞURDA 20 GÜN SONRA PATLAMA OLUCAAAAAKkaydirigubbakcemile5:dance::sm_cool::teytey:a.s.
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

arnavutum ne zaman ilk muayenene gidecen keseyi görmek için canım...

ETİ PUFUM YARINDA BİR KAN TAHLİLİM VAR ONDAN SONRA BELLİ OLUR CANIM..ama bilgisayarda mesela ayın 17 sinde olmam lazımmış yani kalp atışı falan?? sen duydunmu kalp atışını peki anlatsanaaakaydirigubbakcemile5yerimsenibenhangi günde mesela duydun??

ben geldim benneyaptımki her iki dişimde çekilecekmiş şimdilik ilaç kullanmam gerekiyor ilacım bitince tekrar gidecem ama gidip çekeceğimi pek sanmıyorum:1no2:

offf o koltuğa oturmak bile tansiyonumu çıkarmaya yetti..şuanda başım çok felaket ağrıyor

anam benim kıyamaaam..tamam hadi sakinleş stres yapmaa..ama eğer çekilmesi lazımsa çektir bak diğer dişlerinede sıçrar alttan kanama olur bişey olur allah korusuun habire ilaç içip duruyosun kedersizim kurtulursun bacıım..:1hug:

korkuyorum arnavutum kokuyorum işte daha önce çektirmiştim ağrısını çok iyi bilirim

sevdacım doktordan gelmişsin yumoşlorın büyüsün büyüsün yumuk yumuk bebişlerin gelsin canım
kedersiz sende hoşgeldin tekrar geçmiş olsun canım

sevdam maşallah yumoşlarına inşallah hepsi kaliteli embriyolar olur ..
canım bak transferden sonra bol bol ananas ,kabak çekirdeğii,süt,yoğurt tüket bide fındık ye bunlar embriyoların tutunmasına yardımcı olan gidalar özellikle ananas çok ye arnavutada sölemiştima.s

koskoca ameliyat geçirmişsin bi dişçiden korkulurmu lovesanın dediği gibi sürekli ilaç içmekten iyidir yazık midene ağrı kesiciler çok zararlı mide ve karaciğere

doğru diyorsunda :gitme:ne bileyim diş fobim var herhalde :gitme:neyse daha ilaçların bitmesine var ozamna kadar belki dişlerim iyileşir:lepi: :lepi:

canım dünürüm kıyamam ben sana ahhhhhhhh o korku fobisi bende de var şimdiye kadar hiç diş çektirmedim ama şuan 4 tane var çekilecek...ama bir türlü cesaret edemiyorum...bir defasında ağrıyınca gittim ilaç verdi bitince gel çekelim dedi ama ben ilacı içtim bitirdim cesaret toplayıp gidemedim...sen benim gibi yapma dünürüm git çektir...bak hamile kalınca daha zor oluyormuş ilaçta içilmiyormuş..ne yapacaksın ozaman...bebeğin için git çektir canım....

sevdanehri canım seninde tedavin hayırlı olsun ..inşallah rabbim gönlüne göre veriri...yeni yıl hepimize uğur getirir...bol bol dua edelim....

ipekciğim sen neler yapıyorsun sen tedaviye ne zaman başlayacaksın....

korkuyorum arnavutum kokuyorum işte daha önce çektirmiştim ağrısını çok iyi bilirim

biliyorum bitaneeeem bende çok korkarım her yerimi kessinler ama dişleriiiiiim(( ama başka çaren yok uyuşturacaklar iğneyle okadaaaar..oldu bitti cesaretini toplaa ve çektir bence sen güçlü bir kadınsın ayııp..

başım çok ağrıyor kızlar yatıp dinleneyim görüşürz sonra

hadi uzan sen bende temizlik yapıyom valla ondan yazamadım..öptüm geçmiş olsuun canım beniiiiiiiiiiim:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…