Bebek özlemi çekmekten gerçekten canı çok yananlar

inşşşşşşşşşşşşşş canım inşşşşşşşşşşşşşşşşş

tüm doğmuş ve doğmamış melekler adına ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN GELECEĞİN ANNELERİ
allah o kalbinizdeki sevgiyi merhameti iyiliği eksik etmesin birçok annedende annesiniz

Ben geçtiğimiz ocak ayında zeynep kamilde bir doğum yaptım riskli gebelik olduğu için 1 ay yatmak zorunda kaldım. Bebeğimin erken doğma riski vardı orada bir hasda ile karşılaştım. Orada bulunan arkadaşlara bir telefon verdi bir dr.dediki yıllardır gitmediğim yer kalmadı bir bu dr.doğru sonuç verdi dedi. Kaç yıldır olmayan arkadaşlarıda o dr. Kontrollerinde bebek sahibi olmuş. Allah rızası için cocuğu olmayanlara verin bu numarayı dedi. Bu dr. Gidipte boş dönen yok dedi.parada maddiyatta gözü yok allah rızası için yapıyo dedi. Maddi açıdan insanı zorlamıyo dedi. Tanıdığı olan herkes aldı numarayı. Bende aldım 18 yıldır olmadığı rahim ameliyatı kalmayan komşumuza verdim şu an hamile isdeyen olursa özel mesajlardan atayım. Burda paylaşırsam sıkıntı olurmu bilmem.

[ı]yanlış anlamayın ama onca sahipsiz,biçare yetim var..onlardan birine anne baba olmak da aynı şey değil mi
Illa kan bağı mıdır onu evlat yapan,yoksa bir insana bir hayat vermek mi?
[/ı]

dediğin gerçekten çok doğru ama insan kendi canından kanından olmasını isdiyor bu durumda birkaç arkadaşım var bende aynı şeyi sordum onlara cevapları buydu kendi genlerini taşımalarını isdiyorlar

slm paylaşım için teşekkürler kimdir bu dr hangi şehirde yaşıyor ismini ve tel verirseniz sevinirim araştırayım bi merak ettim doğrusu

nerminim nerdesin napıyosun çok özledim seni inşallah iyisindir canım arkadaşım benim

tüm doğmuş ve doğmamış melekler adına ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN GELECEĞİN ANNELERİ
allah o kalbinizdeki sevgiyi merhameti iyiliği eksik etmesin birçok annedende annesiniz

canım arkadaşım anneler günün kutlu olsun.bebişini hayırlamıştım ama tekrardan hayırlayayım,bebişin hayırlı mübarek olsun inşrabbim sağlıklı uzun ömürler versin..bebiş nasıl,ikinizde iyiysinizdir inş.canım benim nasılda özlemişim seni...ben çoktandır girmiyorum.bana bişiler oldu bu sitede.hergün ağlar oldum.birde yeni evimde komşularım falan çok oldu onlardan fırsat bulup yazamıyorum.o yüzen bıraktım.ama seni merak ediyorum bazen nete girip senin durumunu takip ediyorum.canım arkadaşım kendine ve bebişine çook iyi bak sizi çok seviyorum,biricik rabbime emanet olun.sağlıcakla cnm

Son düzenleme:

canım kardeşim benim iyiyiz çok şükür öbür durumlar aynı ellerinden geleni ardına koymuyolar malesef yavrum doğdu sanki hergün çocuk doğurmuşum gibi normal bir olaymış gibi geldi onlara halbuki benim ilk bebeğim aklımı yedirdiler bana annem herşeyini aldı kızımın allah ondan bin kere razı olsun
bişey almadıkları gibi annemin aldıklarınada laf etti kayınvalidem

doğumuma 1 hafta kala bizde kaldılar 1 dakika oturtmadılar yemek her öğün ayrı 3-5 çeşit istediler etrafada gelin ağırlaştı yardım ediyoruz dediler halbuki yemek çamaşır süpürge bütün işleri ben yaptım annemle teyzem evi tertemiz yaptılar hadi sen artık ayaklarını uzat bebeğini bekle dediler ama nerde kayınvalideler geldi işte yatağını bile toplamadı kahvaltısını ayağına istedi bırak onları artık doğuma gidicem saati kurdurdular doğuma gitmeden kahvaltı hazırlattılar zaten korkudan ölüyorum başıma ne gelicek bilmiyorum yediler masayı topladım hastaneye gittik normal doğum yaptım eşime hadi eve gidelim dediler 1 gün hastanede kalmam gerek ya yok eşim annemle benim canımıza okudu gerek yok bilmem ne koca kadına nasıl bağırdı inat ettim gitmedim sabah eve geldik kayınvalidem çayını almış oturmuş insan bi çorba yapar yok müge anlıyı izlio haspam neyse annem yatağımı yaptı beni yatırdı pazara gitti hiç uyumamıştı a dan z ye herşeyi almış getirdi dolaba yerleştirdi bizim kaynana hala tv başında anne dedim eve git sen annem eve gitmek istemedi git dedim çünkü eşimin dayıları gelicekti süpürge açsın annen demişti neyse zorla annemi gönderdim evine o akşam aç yattım biliyomusun bir çorba bırak su veren olmadı bitek eşim 2 baklava bide su şişem vardı onu doldurdu ertesi günüde kavga çıkartıp defolup gittiler allah bilsin rabbim nefret ediyorum onlardan ne anneliğimi yaşadım ne anne olduğumu anladım sürekli sinirliyim kendmi toparlayamıyorum yavrumun yüzü hürmetine aklımı koru rabbim kısaca anlattım ama daha neler var neler

benim içinde dua adebilirmisin. ben kendim çok dua ederim her zaman ama
hani derlerya başkasının duası daha çabuk geçermiş insanlar için. Çok teşekkür ederim.

günaydınnnnnnnnnnn
arkadaşalr kimin duası nerede ne şekilde kabul olur bilinmez
o yüzdede birbirimiz için her zaman duacı olalımmmm sizler benim (isimlerinizi bilmesem sizleri tanımasamda ) hep dualrımdasınızzz rabbim inşşşbu kadar duayı bu kadar duacıyı geri çevirmez
inşşşşşşşş

benim içinde dua adebilirmisin. ben kendim çok dua ederim her zaman ama
hani derlerya başkasının duası daha çabuk geçermiş insanlar için. Çok teşekkür ederim.

ay etmem mi canım benim benim sizde benim için dua edin nolur. hepimizin birbirimize destek olması lazım şu mubarek su bi gelsin allahın izniyle hepinize zem zem suyundan içe içe dua edicem önce rabbim sonra dualarımız bizi feraha çıkarsın inşallah

merhabalar bende 6 yıllık evlıyım ve bebegım olmuyor ve doktor doktor gezdım 26 yasındayım ve doktorların dedegı erken menepoz ne yapacagımı bılmıyorum esımle ve cevremle sorunlar yasıyorum en ıyı sız bılırsınız yaradana sıgınıorum.her yolu denedım ama olmadı sımdıde hacamat yaptırcam bakalım hayırlısı allahtan arkadaslar bebek olmama sebeblerınızı beraber paylassak olmazmı hıc yokktan kımsenın ıcınde kalmaz ve kader arkadaslıgı yaparız

arkadaşlar nasılsınız ? ben iyiyim biraz sonra yolculuğa çıkıyorum ablam hasta onun yanın da kalıcam uzun süre size yazamıcam kendinize iyi bakın herşey gönlünüzce olsun.

Arkadaşım hacamat nedir nasıl yapılıyor?

günaydın kızlarrrrrrrrrr
hayrılı cumlar cuma hürmetine rabbim dualrımız kabul etsinnn
en çok isteneni nasip etsin inşşş

Allah hayattaki tüm istediklerini kabul etsin canım. umarım çok mutlu olursun.

arkadaşlar okudum üfledim zemzem suyumuda içtim sizin adınıza bebeği olmayanlara bebek diledim bebeği vefat edenlere sabrın sabrını diledim kendimede bişeyler diledim işte allah kabul eder inşallah hepimizin gönlündeki dilekleri

düşündüm de şu dünyada hepimizzin canı başka nedenlerden yanıyo allah acılarımızı dindirsin verdiği zorlu imtihanı yüzümüzün akıyla geçelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…