canım benim aynı duyguları bende yaşıyorum şuan gecen sene hamile kaldığım zaman en çok anneler gününü artık yanlız geçirmiçem bende anne olacğım diye çok sevinmiştim hamileliğim sürseydi şimdi bebeğim doğmuş ve 9 aylık olacaktı tabi bende bu anneller gününü anne olarak geçireçektim yani yetercim anneler günü benim için hiç birşey ifade etmiyor çünkü benim annem yok vefat edeli seneler oluyor kayın validemde yok beni çok üzüyor anneler günü hele reklamları görmek bile istemiyorum çünkü canımı çok yakıyorlar ama yinede inadına anne olacağım diye umut ediyorum inşallah seneye bizde anne oluruz canım
[ı]yanlış anlamayın ama onca sahipsiz,biçare yetim var..onlardan birine anne baba olmak da aynı şey değil mi
Illa kan bağı mıdır onu evlat yapan,yoksa bir insana bir hayat vermek mi?[/ı]
Ben geçtiğimiz ocak ayında zeynep kamilde bir doğum yaptım riskli gebelik olduğu için 1 ay yatmak zorunda kaldım. Bebeğimin erken doğma riski vardı orada bir hasda ile karşılaştım. Orada bulunan arkadaşlara bir telefon verdi bir dr.dediki yıllardır gitmediğim yer kalmadı bir bu dr.doğru sonuç verdi dedi. Kaç yıldır olmayan arkadaşlarıda o dr. Kontrollerinde bebek sahibi olmuş. Allah rızası için cocuğu olmayanlara verin bu numarayı dedi. Bu dr. Gidipte boş dönen yok dedi.parada maddiyatta gözü yok allah rızası için yapıyo dedi. Maddi açıdan insanı zorlamıyo dedi. Tanıdığı olan herkes aldı numarayı. Bende aldım 18 yıldır olmadığı rahim ameliyatı kalmayan komşumuza verdim şu an hamile isdeyen olursa özel mesajlardan atayım. Burda paylaşırsam sıkıntı olurmu bilmem.
nerminim nerdesin napıyosun çok özledim seniinşallah iyisindir canım arkadaşım benim
AMAN GENE YANLIŞ ANLAŞILMASIN (kısa olsun diye açıklamadan bişey yazdım ceza vermişlerönceki sayfalarda)
canım arkadaşım senin zaten canın yanıyo bide böyle densizlerin laflarıyla uğraşmak insanın inanılmaz canını sıkar bilirim kendi eltimden ne isterler anlamam benim 3,5 aylık bir bebeğim var dilerim allahtan en kısa vakte kadar hepinizin birer kuzusu olur burada yazışın terapi gibi oluyor benim burada 2 tane samimi olduğum arkadaşım vardı. ben hamileyken hep yazışıyoduk o zaman ramazandı kadir gecesine denk gelmişti eyübe gittik namazımı kıldım deli gibi dua ettim allahım dualarımı kabul etti buradan edindiğim arkadaşım şu an hamile onun hamile olduğunu öğrendiğimde delirdim çok sevindim. sonra 5 yıllık bi arkadaşım vardı 1 ay sonrada onun haberini aldım. içtenlikle dua ediyorum rabbim en kısa zamanda bebekleriniz karnınızda filizlensin inşallah
he bide arkadaşlarıma hep bişey önerdim çay demliyoruz ya demliğin içine 2-3 tane karanfil at çayı hep öyle iç
tüm doğmuş ve doğmamış melekler adına ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN GELECEĞİN ANNELERİ
allah o kalbinizdeki sevgiyi merhameti iyiliği eksik etmesin birçok annedende annesiniz
canım arkadaşım anneler günün kutlu olsun.bebişini hayırlamıştım ama tekrardan hayırlayayım,bebişin hayırlı mübarek olsun inşrabbim sağlıklı uzun ömürler versin..bebiş nasıl,ikinizde iyiysinizdir inş.canım benim nasılda özlemişim seni...ben çoktandır girmiyorum.bana bişiler oldu bu sitede.hergün ağlar oldum.birde yeni evimde komşularım falan çok oldu onlardan fırsat bulup yazamıyorum.o yüzen bıraktım.ama seni merak ediyorum bazen nete girip senin durumunu takip ediyorum.canım arkadaşım kendine ve bebişine çook iyi bak sizi çok seviyorum,biricik rabbime emanet olun.sağlıcakla cnm
amin canım benim ümreye giden komşu teyzem kanal 7 de zem zem suyunun nasıl içileceğini de öğrendim herşey usulüne göre olucak allahın izniyle bide kanallardan birinde bişey duydum inşallah yerine allahın izniyle diyin diyo daha çabuk olurmuş dilekler ne kadar doğru bilmiyorum yanlışım varsa düzeltin :26:
allah banada sizin meleklerinizi öpmeyi nasip etsin (allahın izniyle)
benim içinde dua adebilirmisin. ben kendim çok dua ederim her zaman ama
hani derlerya başkasının duası daha çabuk geçermiş insanlar için. Çok teşekkür ederim.
arkadaşlar nasılsınız ? ben iyiyim biraz sonra yolculuğa çıkıyorum ablam hasta onun yanın da kalıcam uzun süre size yazamıcam kendinize iyi bakın herşey gönlünüzce olsun.
merhabalar bende 6 yıllık evlıyım ve bebegım olmuyor ve doktor doktor gezdım 26 yasındayım ve doktorların dedegı erken menepoz ne yapacagımı bılmıyorum esımle ve cevremle sorunlar yasıyorum en ıyı sız bılırsınız yaradana sıgınıorum.her yolu denedım ama olmadı sımdıde hacamat yaptırcam bakalım hayırlısı allahtan arkadaslar bebek olmama sebeblerınızı beraber paylassak olmazmı hıc yokktan kımsenın ıcınde kalmaz ve kader arkadaslıgı yaparız
bazen canım gerçekten çok yanıyor .isyan etmiyorum ama üzülüyorum.ben hayatta bütün acıları gördüm.çok küçükken babamı kaybettim ansızın , üniversitedeyken terkedildim ,mesleğe başaldım bir yığın sorunla karşılaştım şu andaki eşimle zar zor evlendim ,şimdide bebek için uğraşıyorum .hep allahıma dua ediyorum allahım bana isyan duygusunu tattirma ,bana dayanma gücü sabır ver diye.aslında diğer kişileri yani 4 -5 yıl bekleyenleri okudukça halime şükrediyorum ama acı işte.insanların sorup durması ,ilaçlardan kilo alınca tanıdıkların hamilemisin diye sorması ,kendine uygun kıyafet bulamamak , doktora gidince her ay aynı şeyleri yaşamak .,hamile olan bayanların göbeğine bakmak kendini hayal etmek ,hep sanki o olacakmış gibi yapacaklarını planlamak,bebeşi olan arkadaşlarına sevinmek ama bir yandanda üzülmek kendinin durumu aklına gelince cevabını bilmediğin anlamadığın sorular sormak ama cevap alamamak gerçekten zor ve bütün bular birleşince canım çook yanıyor arkadaşlar.varmı benim gibi olan .çünkü ancak biz birbirimizn halinden anlarız aynı acıyı yaşayınca.allahım tez zamanda kucaklarımızı doldur hayırlısı ise.bebek kokusndan hasret bırakma bizi allahım..senağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar teyze geldi ümreden zem zem suyu bu gece geldi yarın allah izin verirse okuyup içicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?