Bebek özlemi çekmekten gerçekten canı çok yananlar

canım sen de çok büyük değilsin.ben seni 27-28 yaşlarında diye düşünüyodum.canım benim ,'dediğin gibi ben bir bebeğim değil mi ne ki bu bebiş stresi 'diyorum ama yüreğime laf geçiremiyorum.evet canım yaş küçük ama sorunlar büyük.stresten adet düzensizliği olmaya başladı..tamam kafaya takmayacam artık diyorum dışardan biri geliyo sizin bebeğiniz olmuyomu diyo dünya başıma yıkılıyo,kahroluyorum..hemen rabbime sığınıyrum sabır ve dayanma gücü diliyorumrabbim büyük elbet birgün sıra bizede gelcek.dr unada sorduğun için çok teşekkür ederim canım allah razı olsun..öptüm cnm

Son düzenleme:

canım aynı bende artık o tek çizgiyi görmekten nefret ediyorum,sinirimden testi yere çalıyorum sonrada neye umut ediyonda test yapıyorum deyip kendi kendimi yiyorum.geçen dr gitmiştim hamileleri görünce valla bu defa dayanamadım hıçkıra hıçkıra ağladım.içimi boşalttım.bundan sonra adetim gecikince ne dr a gidecem nede test yapacam direk farlutal alıp içecem.bir nebzede olsa umutlanmaktan yıldım artık.yaradanım büyük herşeyin en güzelini en hayırlısını o bilir..

Arkadaslar selam,

Bende 1,5 yillik evliyim. Yasim 25 son 8 aydir deniyoruz, olmadi. Adetlerim kendimi bildim bileli duzensizdi zaten.. Hormon testi yaptim normal.. Iyice kafama taktim, yasimda cok genc neden olmuyor yaaaaaa.. :gitme:

nermin afedersin ilişkiye girerken krem kullanma çünkü krem direk spermleri dışarı atıyor. birde spermlerin etkililiğini azaltıyor ben kullanmadım duyduğum için bir de (kansızlık varsa oda adet düzensizliği yapıyormuş kan olmadığı için adette olamıyosun havuç adet kanamasını çoğaltıyormuş.) parantez içindekileri ben değil adet düzensizliği olan arkadaşım söyledi. daha dün doktora gitti bugünde bana söyledi. he bide kardeşiminde düzensizliği vardı ya doktoru doğum kontrol hapı vermiş sen gene bi doktora danış istersen. artık senin kadar bende çok istiyorum hamile kalmanı ama yavaş yavaş ilerliycez tak kaafana tamam onada bişey demiyorum çünkü çok haklısın hadi öptüm seni

yok kullanmıyorum canım krem falan.hormon tahlili yaptırdım .az bi sorun çıktı ondanmış bu ayki düzensizlik .evt cnm takmamak elde değil.sağol canım bana ve isteyen herkese nasip etsin rabbim

Arkadaslar selam,

Bende 1,5 yillik evliyim. Yasim 25 son 8 aydir deniyoruz, olmadi. Adetlerim kendimi bildim bileli duzensizdi zaten.. Hormon testi yaptim normal.. Iyice kafama taktim, yasimda cok genc neden olmuyor yaaaaaa.. :gitme:

soğan kürü var onu uygulayabilirsin çok faydası olcana eminim..

ALLAH hepimizin yardımcısı olsun bizi bebişlerimnize kavuştursun ...AMİNNNNN

ben henüz 9 aylık evliyim ama bebek istiyorum allahım doğru zamanı bekliyor bize bebek vermek için sabrımızı sınıyor çok şükür allaha ki bende isyankar ve şükürsz değilim başlarda biraz oldu ama zamanla alıştım şimdi bende hamile bir kadın görsem kendi karnıma bakıyorum venerde olursa olsun fark etmez ağlamaya başlıyorum bazen sabah kalktığımda karnımı seviyorum sanki hamile gibi allahtan tek dileğim kimselerin evinde gözümü bırakmasın dünyanın en güzel duygusundan beni mahrum bırakmasın ve tüm bebek isteyen anneleri :Saruboceq:

slm ben temmuzda 1 yıllık evli olucam..2 aylık bi oğlum var..allahım bana çocuk aratmadı dilerim sizlerede en kısa zamanda bebiş nasip eder..okadar etkilendimki özleminizden çifter çifter versin rabbim sizlere..birde stres yapmamanızı öneririm..komsum bebeği olmasını çok istiyordu kendinde ve eşinde sorun olmamasına rağmen olmadı çok kafasına taktı..nezamanki çocuk yapmayı erteleyip diş tedavisine başladı ona kafa yordu bebişleri geldi...stres büyük bi engel unutmayın..elinizden geldiğinde düşünmemeye çalışın..

ooff offfff öyle bir girmişkii kanımızaa bu bebekk özlemiii.ameliyat olsamda acaba hamilemiyim derim.yeterki eşimle ilişkiye girmiş olum :)okadar yani

cnm benim temennin için çok teşekkür ederim allah ömrünü ve sağlığını versin bebişinin insan öyle bir yoruluyor ki o süreçte ben o kadar şanslıyım ki eşim her zaman yanımda önemli olan seninle bir hayat geçirmek tabiki bebeğimiz olsun çok isterim ama senden önemli değil olmazsa nasip değilse vermez rabbim diyor ama ben baya bi yoğunlaştım bebek konusuna sanırım eşimi de bunaltıyorum bazen ama idare ediyor canım kocacımkaydirigubbakcemile3

ay kurban olurum olurmu öyle şey. canım benim nasılsın. kardeşim evlendi gitti işte bayağı canım sıkkındı. bekarken annemlerin evine kedi almıştık kardeşimle kardeşim evlenmeden 5 gün önce kalp krizi geçirdi ve öldü inan kaç kardeşsiniz dediklerinde ben dalgadan 3 derdim çok seviyorum napıyım ya ondan öncede doktora gittim üçlü testin zamanını kaçırmışım bana aldır istersen sonuçlar net çıkmaz bu saatten sonra dedi. kahroldum yüzde elli iyi yüzde elli kötü ben bilmem dedi. sonra kendi doktoruma gittim oda 4lü test diye bişey var dedi onu yaptı iyi çıktı ama kesin diil tabii. yani anlıycan herşey birbirine girdi. sen nasılsın canım benim

teşekkür ederim canım iyi olmaya çalışıyoz işte.
canım demek kardeşin evlendi.hayırlı mübarek olsun.kediyi bende çok severim benimde şimdi bi kedim var onunla teselli oluyoz napalım
aaaaaaaa keşkede kaçırmasaymışın 3lü testin zamanını.dr un neyi aldır istersen dedi.bebeği aldır demedi herhalde değil mi.4lü test iyi çıkmış bak sorun yoktur inş.allahın izniyle sana ve bebişine bişeycikler olmaz inşguclubacismileguclubacismile..rabbim korusun ikinizi de ...

bebek için dedi aldırmayı çünkü sağlıklı olma durumu yüzde elli yüzde elli dedi gene bana bıraktı ne yapmam gerektiğini ama test iyi çıktı işte. benimde kedim var eşim getirmişti 3 yıl önce 1 bacağı yok uğurumuz o bizim o kedi gelmeden önce birbirimizi yiyoduk:tomato: eşimle artık ayrılmayı bile düşünüyodum. o kedi bizim eve geldikten sonra resmen hayatımız değişti.:içelim: ağustosta 4 yıl bitiyo 5e giriyoruz inşallah. ( inan 2 mizin arasında bir olay olmuyodu hep 3. şahıslardan problem çıkıyordu. )allah kimsenin yuvasını bozmasın :asigim:

daha 9 aylık evlisin 1 seneden sonra telaş yap bari. ona buna bakıpta ağlama inan onlar sana bakıp ağlıyolardır. olumunekankayizsmile ama öyle karnınıda sevme psikolojin bozulur kocacındanda olursun lmaz: iyisimi biraz rahatla inan kafaya takmamak gerçekten işe yarıyor. çevremde çok deneyip de hamile kalan var.

bende artık öyle yapıyorum saldım gitti nasip diyorum artık

gerçekten insanın psikoliisi cok etkılıyo bu duumu benım 6 ay olmadı doktora gidicektim bu ayda olmaz dedim o ay oldu .bunun gibi çok örnke var hem biraz daha rahat olmayı denein kendımdne biliyoum insan cok odaklanıyo bi kez cocuk dedıkten sonra hemen olsun isiyo her ay bi hüsranla sonuclnaıyo baska hiçbişey mutlu etmıyo sonra stres oldugunuzla kalıyosunz.Allah isteyen herkese versin inşş.ümitsizliğede kapılmayın suan yasadıgım ailede herkesin abartısız cocgu 3-4 sene sonra anca olmus 8 yıl sonra olanda var :)

nerminn. napıyosun umarım iyisindir. ben biraz üzgünüm zonguldak amasralıyım ben tatil için oraya gidivcektik yola çıktık adapazarında araba bozuldu az kaldı yanıyodu. araba umurumda değil bize bişey olmadı ya geri döndük araba adapazarında tamirci de 2,5 3 milyar zarar çıktı bu zamanda artık allah kerim kendine çok iyi bak öptüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…