canım benim nerminim daha sen bebeksin 28 haziranda ben 30uma giricem oh bende yaşın geçkin diye korkmuştum daha tazeciksin inan bana kafaya takıyosun diye olmuyo ben 26 yaşında evlendim halada çocuk falan düşünmüyodum yemin ederim düşünsem bu kadar çabuk olmazdı bide kimseye kulak asma eşimin ailesi beni kısır zannediyolardı biliyomusun halbuki ben okulum var diyip dırdırlarından kurtulmaya çalışıyodum bazen ağlıyodum bazen onların yüzünden kavga ediyodum eşimle. o yüzden takma demek zor biliyorum.
nermin eşin doktora gitti mi gitme imkanı var mı doktorum eğer bir problem yoksa psikolojik olabileceğini söyledi canın sıkıldıkça yaz içinde bişey tutma. sen taptaze bir çiçeksin seninde bebeğin olucak öptüm canım benim.
Bazen gerçekten isyan duygusuna düşecek gbi oluyorum bende... Özellikle testi yapıp tek çizgi gördüğümde yada kan verdiğimde doktorun beni arayıp maalesef canım gebelik yok dediğinde .Alışveriş merkezlerinde gezerken hamilelere imrenerek bakıyorum... Bazen öyle hırslandığım oluyorki gidip zarar vermek istiyorum onlara... halbuki onların ne suçu var... belki onlar da uzun süre beklediler... Ama işe bu duyguların tarifi yok,yada dizgini yok.İçimden bir anda geliveriyor işte.Engel olamıyorum... Eskiden hiç kıskançlık huyum yoktu fakat bu bebek mevzusundan sonra bende inanılmaz bir kıskançlık başladı.Bazen kendimi tanıyamaz oluyorum.
Biliyorum ki alnımıza yazılı olan olacak...Belki üzün tedavilerden sonra belki ansızın belkide hiç olmayacak...
İnsanların sürekli bebek var mı? bebek düşünüyor musunuz? E artık bebek düşünün? daha bebeğiniz yok mu? gibi soruları beni boğuyor... sahte bir gülümsemenin arkasında bir sürü yalan cümleler kurmaktan fakat aslında o anda için için kanamaktan bıktım usandım.
Rabbim sesimizi duysun,İnşallah en hayırlı ve kısa vakitte bebeklerimizi göndersin bizlere.
nermin afedersin ilişkiye girerken krem kullanma çünkü krem direk spermleri dışarı atıyor. birde spermlerin etkililiğini azaltıyor ben kullanmadım duyduğum için bir de (kansızlık varsa oda adet düzensizliği yapıyormuş kan olmadığı için adette olamıyosun havuç adet kanamasını çoğaltıyormuş.) parantez içindekileri ben değil adet düzensizliği olan arkadaşım söyledi. daha dün doktora gitti bugünde bana söyledi. he bide kardeşiminde düzensizliği vardı ya doktoru doğum kontrol hapı vermiş sen gene bi doktora danış istersen. artık senin kadar bende çok istiyorum hamile kalmanı ama yavaş yavaş ilerliycez tak kaafana tamam onada bişey demiyorum çünkü çok haklısın hadi öptüm seni
Arkadaslar selam,
Bende 1,5 yillik evliyim. Yasim 25 son 8 aydir deniyoruz, olmadi. Adetlerim kendimi bildim bileli duzensizdi zaten.. Hormon testi yaptim normal.. Iyice kafama taktim, yasimda cok genc neden olmuyor yaaaaaa.. :gitme:
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun bizi bebişlerimnize kavuştursun ...AMİNNNNN
slm ben temmuzda 1 yıllık evli olucam..2 aylık bi oğlum var..allahım bana çocuk aratmadı dilerim sizlerede en kısa zamanda bebiş nasip eder..okadar etkilendimki özleminizden çifter çifter versin rabbim sizlere..birde stres yapmamanızı öneririm..komsum bebeği olmasını çok istiyordu kendinde ve eşinde sorun olmamasına rağmen olmadı çok kafasına taktı..nezamanki çocuk yapmayı erteleyip diş tedavisine başladı ona kafa yordu bebişleri geldi...stres büyük bi engel unutmayın..elinizden geldiğinde düşünmemeye çalışın..
ay kurban olurum olurmu öyle şey. canım benim nasılsın. kardeşim evlendi gitti işte bayağı canım sıkkındı. bekarken annemlerin evine kedi almıştık kardeşimle kardeşim evlenmeden 5 gün önce kalp krizi geçirdi ve öldü inan kaç kardeşsiniz dediklerinde ben dalgadan 3 derdim çok seviyorum napıyım ya ondan öncede doktora gittim üçlü testin zamanını kaçırmışım bana aldır istersen sonuçlar net çıkmaz bu saatten sonra dedi. kahroldum yüzde elli iyi yüzde elli kötü ben bilmem dedi. sonra kendi doktoruma gittim oda 4lü test diye bişey var dedi onu yaptı iyi çıktı ama kesin diil tabii. yani anlıycan herşey birbirine girdi. sen nasılsın canım benim
teşekkür ederim canım iyi olmaya çalışıyoz işte.
canım demek kardeşin evlendi.hayırlı mübarek olsun.kediyi bende çok severim benimde şimdi bi kedim var onunla teselli oluyoz napalım
aaaaaaaa keşkede kaçırmasaymışın 3lü testin zamanını.dr un neyi aldır istersen dedi.bebeği aldır demedi herhalde değil mi.4lü test iyi çıkmış bak sorun yoktur inş.allahın izniyle sana ve bebişine bişeycikler olmaz inşguclubacismileguclubacismile..rabbim korusun ikinizi de ...
ben henüz 9 aylık evliyim ama bebek istiyorum allahım doğru zamanı bekliyor bize bebek vermek için sabrımızı sınıyor çok şükür allaha ki bende isyankar ve şükürsz değilim başlarda biraz oldu ama zamanla alıştım şimdi bende hamile bir kadın görsem kendi karnıma bakıyorum venerde olursa olsun fark etmez ağlamaya başlıyorum bazen sabah kalktığımda karnımı seviyorum sanki hamile gibi allahtan tek dileğim kimselerin evinde gözümü bırakmasın dünyanın en güzel duygusundan beni mahrum bırakmasın ve tüm bebek isteyen anneleri :Saruboceq:
daha 9 aylık evlisin 1 seneden sonra telaş yap bari. ona buna bakıpta ağlama inan onlar sana bakıp ağlıyolardır. olumunekankayizsmile ama öyle karnınıda sevme psikolojin bozulur kocacındanda olursunlmaz: iyisimi biraz rahatla inan kafaya takmamak gerçekten işe yarıyor. çevremde çok deneyip de hamile kalan var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?