bazen canım gerçekten çok yanıyor .isyan etmiyorum ama üzülüyorum.ben hayatta bütün acıları gördüm.çok küçükken babamı kaybettim ansızın , üniversitedeyken terkedildim ,mesleğe başaldım bir yığın sorunla karşılaştım şu andaki eşimle zar zor evlendim ,şimdide bebek için uğraşıyorum .hep allahıma dua ediyorum allahım bana isyan duygusunu tattirma ,bana dayanma gücü sabır ver diye.aslında diğer kişileri yani 4 -5 yıl bekleyenleri okudukça halime şükrediyorum ama acı işte.insanların sorup durması ,ilaçlardan kilo alınca tanıdıkların hamilemisin diye sorması ,kendine uygun kıyafet bulamamak , doktora gidince her ay aynı şeyleri yaşamak .,hamile olan bayanların göbeğine bakmak kendini hayal etmek ,hep sanki o olacakmış gibi yapacaklarını planlamak,bebeşi olan arkadaşlarına sevinmek ama bir yandanda üzülmek kendinin durumu aklına gelince cevabını bilmediğin anlamadığın sorular sormak ama cevap alamamak gerçekten zor ve bütün bular birleşince canım çook yanıyor arkadaşlar.varmı benim gibi olan .çünkü ancak biz birbirimizn halinden anlarız aynı acıyı yaşayınca.allahım tez zamanda kucaklarımızı doldur hayırlısı ise.bebek kokusndan hasret bırakma bizi allahım..senağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
nerminn. napıyosun umarım iyisindir. ben biraz üzgünüm zonguldak amasralıyım ben tatil için oraya gidivcektik yola çıktık adapazarında araba bozuldu az kaldı yanıyodu. araba umurumda değil bize bişey olmadı ya geri döndük araba adapazarında tamirci de 2,5 3 milyar zarar çıktı bu zamanda artık allah kerim kendine çok iyi bak öptüm.
canım benim çok geçmiş olsun.iyiki de size bişi olmamış gerçekten çok üzülürdüm tanımıyorum ama yine de çok üzülürdüm.çok şükür rabbim korumuş sizi.ben tatile yada pikniğe giderken yolculuk esnasın da çok korkarım ,sanki başıma kaza gelcekmiş gibi yani o yolculuklar bana çok uğursuz gelir.bu yüzden bol bol ayetelkürsü okurum..tekrardan çok geçmiş olsun cnm,rabbim kazalardan belalardan korusun sizi.
ay sorma aynen yollardan çok korkuyorum bende okurum ayetel kürsü sen asıl dönüşte gaz deposunun vidası kopmuş arabanın içi nasıl gaz kokuyo anlatamam benimki beni dinliyomu yok dışardan geliyo yok öndeki arabadan geliyor. bugün götürdü tamirciye adam demiş patlardı bu. gaz deposunun vidası kopmuş 5 tl lik bişey. elim ayağım kesik anlatamam sana 500 km. yol geldik o halde allah korudu bizi allah herkezi hepimizi korusun
merhaba arkadaşlar. ben bebek için tam 5 yıl uğraştım.elde takvim,ince hesaplar,kürler... en son noktada, tam da artık imkânı yok olmaz,tüp bebek yaptıralım dediğim anda oluverdi. bu arada çok şişmanım, pco,hipotiroid ne ararsanız var... yıllarca kadın doğumcuların diane 35 tedavisi kilolarıma epey kilo ekledi. allah endokrincimden razı olsun, anlattıklarımdan yola çıkıp insülin direncime baktırdı.gliforla tedaviye başladık.bana üç aydan önce çok şey bekleme dedi, ben 4 ayda 115 kg'den 105 kg'ye düştüm,şimdi 5 haftalık gebeyim 103 kg oldum. endokrin dr.um, kadın doğumcumdan daha çok moral veriyor. gebelikte çok kilo almayacağımı, zayıfların daha çok kilo aldığını söylüyor. özel dr falan da değil, yıllarca ne paralar döktüm, önce allahımın izni sonra da dr levent kebapçıların tedavisiyle hamile kaldım. kızlar, dua edin, sağlıkla elime almak da nasip olsun.allah isteyen herkese nasip etsin.bunu yazıp kendi öykümü anlatma nedenim, size umut olmak.çünkü hem pco,hem hipotiroit,hem insülin direnci, hem kilolar...ama allah büyük. uğraşınca, takıntı yapınca olmadığı da doğru galiba.senelerce iğneli laflardan ne kadar alınmıştım. çocuğunu çöpe atan, kapıya bırakan,öldüren annelerin haberi çıktıkça allahım diyordum, hikmetinden sual olmaz ama, niye ben ararken vermiyorsun da şu kadına verdin?duyduğum her hamile haberinde sevinsem de içim burkuluyordu,çok kötü bir his ama elimde değildi...kendimi kadın gibi de hissedemez olmuştum.kardeşim benden 3 yıl sonra evlenip doğudu diye yakın uzak herkes bir yorum yapmıştı...çok hassas konular bunlar.inancınızı yitirmeyin, bir süre düşünmemeye çalışın.allah hepimize destek olsun,yardımcı olsun.
nerminim cinsiyeti kız her gün dua ediyorum inan tanımasamda hep aklımdasın inan allah sana bir erkek bebek versinde dünür olalım inşallah kaydirigubbakcemile5 duam hep senle ve diğer tüm isteyen arkadaşlarla kendine çok iyi bak.
arkadaşlar, rabbim her şeyin hayırlısını versin. hamile kalabildim ama yine sorun...her şey yolundaydı. 5 haftalıkken yolk sacı gördük. yedinci haftaya kalp atışı için çağırdı dr. maalesef... üç gündür hayat zindan. her şeyi yerli yerinde, kalbi atmıyor. ilk dr hemen alalım dedi, başka bir dr.a daha gittim, çarşamba tekrar gel ama çok şansı yok dedi.herkes bu senin için büyük başarı, en azından hamile kaldın dese de ellerim yine boş... işin kötü tarafı, embriyo boyutları falan tam günü gününe uygun.hani geç döllenme desem, o da değil. yani yine hüsran...şu mübarek günde dua ediyorum sadece. allahım duysun bizi.
yazdıklarını okuyunca öyle içim acıdıki kendimi çok kötü hissettim sanki suçluymuşum gibi oldum senağlama Allahım şu mübarek ramazaının ve cumanın yüzüsuyu hürmetine inşallahu teala çocugu olmayan çocuk işi olmayan iş, evi olmayana ev , bir sıkıntısı olaanada ferahlıklar nasip eylesin..aminnn
rabbim sabır versin.onca zamandan sonra bulmuşken tekrar kaybetmek gerçekten çok çok acı olsa gerek.rabbim tekrardan nasip etsin ve bir daha aynı acıları yaşatmasın inş.tekrardan cnm geçmiş olsun.rabbim yardımcımız olsun....
nolur üzülme nolur dilerim allahtan en kısa zamanda yavruna kavuşursun. üzülme demekle olmuyo ama nolursun topla kendini
haklısın... ah elimde değil... çareşamba günü bir mucize olsa... umutlanmak da istemiyorum. bu topiğe yazma nedenim, senelerce aynı duyguyu yaşamamdı. çocuk özlemiyle yandım, şimdi daha beteri... şair demiş ya :"kaybetmek daha zor bulamamaktan" allah hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?