Bebek özlemi çekmekten gerçekten canı çok yananlar

Arkadaşlar müsadenizle ben de aranıza katılmak istiyorum. 14aylık evliyim ve sadece geri çekme yöntemiyle korunuyorduk ta ki geçen aya kadar. Bu arada malesef panik atak teşhisi kondu ilk denememizden sonra. Doktorda şimdilik düşünme bebek dedi. Bir ay içtim ilaçlar bitti.Kontrole gitmem gerek.Yalnız bu ay eşim çok istedi denedik bebek açıkçası ne ateşimi ölçtüm ne günlerimi hesap ettim. haziran 24te temmuz 25te oldum. bu ayda ilk denememiz agustosun 7snde oldu ama hiç planlamadan bir anda oldu. Ondan sonrada ayın 10.da ikinci denememiz oldu.Hesaplayıcılardan baktıgım kadarıyla muhtemel gunler ayın 6si ile 10u arasında diyor. Bakalım hersey Allah'tan.Güzel Rabbim veriyorsada vermiyorsada vardır bir sebebi.tevekkül etmek lazım. Elimizde değil biliyorum ama biraz kendimizi rahat bırakmamız lazım. Tıp olması imkansız dese bile biz duamızı her an edicez. Çünkü Allah(c.c)bir şeye "ol"der ve o anında olur. Kaderimizde anne olmak varsa ki tüm kalbimle hepimiz adına bunu diliyorum bu en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar dünyaya getirmek olsun.
Bu arada Sedase arkadaşım Rabbim senin mucizeni gerçek kılsın ve yavrun seninle birlikte tutunsun hayata canım.

hoşgeldin canım. bende senin gibi bir anda denedim aynı yöntemi kullandım bende ama ben 4 yıllık evli olucam 19 ağustosta. ilk ay hamile kaldım 6 aylığım şuanda neyse hiç acele etme ben olurmu olmazmı diye dr gittim 1 sene çocuğun olmazsa gel dedi. düşün seninde 1 ay olmuş sadece. allah güzel haberler vermenizi nasip etsin.
SENİN NE İŞİN VAR BU SİTEDE DİYOSAN ARKADAŞLARIMA DUA EDİYORUMmafoldumben ÇOK AMA ÇOK DUA EDİYORUM. İNSANLAR DİYOLAR YA HAMİLELERİN DUASI KABUL OLUR DİYE ONDAN İŞTE BOL DUA EDİP ADLARINI ANARAK ZEM ZEM SUYU İÇİYORUM. DAHA HEPİMİZ İÇİN EYÜP SULTANA GİDİCEM BUGÜN GELDİ AKLIMA. kendine iyi bak hoşçakal

Çok sevindim canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebeğini ve bir ömür mutlu mesut yaşayın,hatta torunlarınla birlikte inşallah canım:)Benim içinde dua et olur mu canım?Birbirimizi yine biz anlıyoruz işte.Ayrıca Rabbim tüm ettiğin duaları başkaları adına dileklerinin katı katını sana versin inşaallah!

ah be meslektaşım, gelmiş kadar oldun inan. hiç tanımadığım insanların benim için dua atmesi, hele şu ruh halimle benim için ne büyük bir şey bilsen...yarın 9'da randevumuz, tek duam rabbim hayırlısını versin. allah senden razı olsun.

canım hakkında hayırlısı olsun inşşşş....inşallah herşey istediiğin gibi olur şekerrrr

allahım inşallah en güzel haberi verirsin bize nolur sedase varya allah biliyo ya ben kötü haber almıycakmışım gibi geliyo hayırlısı dualarım seninle

amin canım benim allah razı olsun senin içinde dua etmezmiyim hiç sizde benim için dua edin. görüşürüz

arkadaşım aklımdasın unutmadım 7 saat sonra doktora gideceksin gelir gelmez iyi haberlerini bekliyorum birazdan senin adına zem zem suyu içicem hakkında hayırlısı olsun.

arkadaşlar, sabahtan beri evde internet yoktu, şimdi nasıl olduysa geldi.
değişen bir şey yok gibi... kese sağlam, embriyo yerinde, kanama yok, kalbi atmıyor. sarhoş gibiyim. şimdiye dek hep gününde çıkıyordu, şu an 7 hafta 5 günlük ama ultrasonda 7 hafta 2 günlük çıktı. dr. kesede bozulma yok, istersen pazartesiye dek bekleyelim dedi. ama hiiiiç umudunun olmadığını da ekledi inşallah bizi yanıltır dedi. elimi kaldıracak halim yok, içimde bebeğim, hâlâ içimde ama kalbi atmıyor.elimden gelse de onun o 11,9 mm'lik bedenini hep taşısam....ne diyeceğimi, ne düşüneceğimi bilmiyorum ve beni bir tek siz anlıyorsunuz. herkes tutturmuş daha gençsiniz, yine olur... belki haklılar ama şu an bana batıyor. içimde yüreciği atamayan bebeğiyle gezen benim, ya atarsa umuduyla yaşayan,ultrasonda yıkılan benim. herkes doğal bir olay diyor da yaşamayan o hissi anlamıyor...hele ki şu belirsizlik...allahım sizlerden razı olsun destek olduğunuz için. herkes o daha insan taslağı ne olacak ki dedi bugün. o insan taslağı dedikleri, yaşasa benim yavrum olacak... anlamıyorlar. geçen hafta bugün dünyanın hakimi gibiydim, trilyon bağışlasalar gözümde değildi,kraliçeydim, dünyanın en güzel kadınıydım... öyle mutlu hissediyordum kendimi...şimdi boşluk içindeyim...canımın içinde bir can var mı yok mu bilmiyorum. kimse umut verici değil... belki yine bebeğim olur, belki... ama şu an hayattan soğudum inanın. çok abartıyorsun dediler bugün bana, eltim, kaynım... ne ki daha dediler. rabbim ne olduğunu kimseye öğretmesin, düşmanım bile yaşamasın bu acıyı. allahım,isteyene aratmasın, buldurup yitirtmesin. tekrar tekrar teşekkür ederim, iyi ki varsınız yoksa şu an daha beter olabilirdim.bebek özlemi çekmekten canımın yandığı 5 yıl...laf sokmalarla, hadi artık yok mu bebeklerle geçn beş yıl... içtiğim onca ilaç...denediğim onca kür...elde takvim eşimi strese sokup beni damızlık gibi hissettiriyorsun kavgaları...ve sil baştan! şimdi de kalbi atmayan bebeğimle yanıyor canım.içim acıyor. annemi kaybettiğimde bile bu kadar yanmamıştı.dr hormonlar hâlâ vücudunda, onlar bitince bu kadar üzülmeyeceksin diyor. bense artık asla aynı ben olamayacağım...sizlere minnettarım, inanın şu an etrafımdaki herkesten daha yakınsınız. dualarım szinle...

allahım bu saatlere kadar hep haber bekledim senden nolur kendini bırakma. ya bide bişey sorucam başka dr denedin mi yani bu aynı dr mu sorumu anlamışsındır inşallah karma karışık sordumda bide bir önceki dr randevun ne zamandı. yarın dr a gidicem bi sormak istiyorum da

altı gün önceydi. ve evet canım, bu ikinci dr. ilki yarın yat hemen alalım dediğinde 6 hafta 6 günlüktü. şimdi 7 hafta beş günlükken bakıldı. pazartesi de durum değişmezse dopplerle bakacak birine daha gideceğim. arkadaşım, bu ilgin var ya, bu desteğin... allah yardımcın olsun her konuda, çok teşekkür ederim sana.

allah seninde yardımcın olsun canım benim senin derdin bambaşka ayrı bir yere koyuyorum onu benimde bi derdim var bebek için belirli bir doktora gidiyordum. 5 ay kontrole gittim ama Dr. ayrıldı. inan kayınvalidem çocuğu evde doğur dedi ücreti 650tl olduğu için. ama ben yeri geliyo istediğimi yemiyorum içmiyorum onlara para yetiştirmekten. kendi düğünümde falan bişey istemedim ama bu benim ilk bebeğim istanbul gibi bir yerde ne olduğu belirsiz hatanelere gitmemi istiyolar bedava yada 150tl ücretli diye. şimdi dr. bulamıyorum onların dediği bir yere gidicem ama sıkıntıdan çocuğu bana gerçekten doğurtturacaklar bana. şimdi doğsa imkansız yaşamaz eşim onlara haftalık 140 tl veriyor. ayda 560 tl yapıyor. kira ödemiyolar eşimin evinde oturuyorlar üstüne doğalgaz, elektrik vs. bütün faturaları biz ödüyoruz. kaynımda hep "yok" halbuki 4 milyar kira verdiği bir iş yeri var. görümcem kızlar ailelerine bakmaz diyo. ama inan allah var yukarda kaynımla görümcem kayınvalidemin gözünde melek , eşimle ben bir köpeğe yapılmayak şeylere maruz kalıyoruz. bugün bizim evlenme yıldönümümüz 4. yıl bitiyo 5 e giricez bi kere sitem etmedim artık edicem evladım için edicem. konuşmadan canıma okuyolardı. konuşunca boşatırlar heralde. allah varya şu mubarek günlerde canları çıksın inşallah. mafoldumben

arkadaşlar bitti...
sabah hafiften kahverengi lekelenme başladı. sekizde hastanedeydik. dr. ultrasonla baktı yine, kese hâlâ sapasağlamdı ama embriyo 11,9 mm'di en son, bugün 10 mm çıktı. değişik açılardan baktı, sonra kan tahlilleri, apar topar hastane yatışım yapıldı, serum için damar açıldı...tir tir titreyerek, hüngür hüngür ağlaya ağlaya yattım kürtaj masasına. ayılırken de "o daha çok küçük, ölmesin, ne olur ölmesin" diye sayıklamışım, hemşirelerden biri gözleri dolu dolu, elimi tutup saçımı okşadı, o öyle yapınca iyice kötü oldum.yazarken ne kolay da yaşarken öyle zordu ki...bebeğim yok artık...aslında iki haftadır bedenimde onu ölü bedenini taşımışım hep umutla...embriyo ölünce suyun içinde önce şişermiş, onu büyüme sanmışım, dr. umut yok dedikçe onu düşman bellemişim.kese çok sağlam olduğundan, bozulmadığından düşük gerçekleşmemiş.rapora ertelenmiş düşük yazıldı.bebeğim patolojiye yollandı, sonuçların geleceği tarihi hatırlamıyorum, kafam yerinde değildi,hastaneyi arar öğrenirim. şu an bomboşum arkadaşlar...içim bomboş...daha sabah, ölü de olsa benimleydi bebeğim...şimdi yok.arkadaşlarım hepinize dua ediyorum, siz beni yalnız bırakmadınız hiç, allah sizden razı olsun. siz de benim için dua edin ne olur.daha fazla yazamayacağım.çok halsizim, eve yeni geldim.

canım, özel msj yollayamıyorum yeni üyeyim diye, aslında uzun uzun yazmıştım da...

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben allah sabır versin kardeşim senin acın inan benim acım bebeğimizede allah gani gani rahmet eylesin. canım benim allah sana peygamber sabrı versin. bağını koparma sakın burdan her zaman yanındayım ne istersen yapmaya hazırım kardeşim. yeterki acını içine atma.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

sedase yazdıklarını başından beri okuyorum ve çok üzülüyordum. az önce bu yazını okuyunca çok duygulandım gözlerim doldu. şu an işyerindeyim ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. canım inşallah en kısa zamanda onun acısını unutturacak demiyorum çünkü bu deneyimi hayatın boyunca unutamazsın ama en azından hafifletecek bir bebeğin olur. Allah yardımcın olsun

sedase seni çok merak ediyorum. her gün siteye girip bakıyorum ama sen yoksun sende nermincim aynı şekilde seninde güzel haberini aldım sende yoksun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…