Bebek özlemi ve mutlu son

ays66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2008
12
0
86
İstanbul
Arkadaşlar bebeksahibi olmak bir kadının en büyük özlemiymiş.Bunu anlamak için de bu yolda biraz terlemek gerkiyormuş meğer.Bende bu zorlu yolda zaman zaman umutsuzluğa kapılan,zaman zaman vazgeçen eşine hayatı zindan eden.her ay başı yine olmadığını görünce günlerce insanlardan kaçan biri olarak aranızdayım.Ya o inadına sorulan ee daha bişey yokmu soruları.Var da karnımı içime çekiyorum .İnsanlar sanki bu konuda insanın üstüne gelmek için yarışıyor.
Ama başardım arkadaşlar hemde kendiliğinden oldu.Yaşadığım ameliyat,bir sürü tahlil.yok rahim filmi ,yok çatlatma iğnesi .yok aşılama ne çok hırpalatmışım kendimi boşuna meğer.Bu yolda o kadar çok tecrübem varki işde ben bu yüzden burdayım.Sizinle bu konulardaki yaşadıklarımı paylaşmak için.İçinizdeki o özlemden asla vazgeçmeyin eşinize ve kendize dünyayı dar etmeyin,inanın ve bekleyin.Şu an 13 haftalık hamileyim bu nasıl bir duygu böyle bilmiyorum hayatta sanki bir o bir ben varız herşey önemini yitirdi benim için.Allah tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu.

Canım benim inan senin adına çok sevindim. hihoyyyt
İçinde bi canlının olması süper bi duygudur heralde.
Kelimelerle anlatılmaz bişeydir.
Allahım isteyen herkese nasip etsin.
Zamanı gelince banada nasip etsin inşallah.:CüvCüv:

Son düzenleme:
Maşallah ..Allah kucağınızada almayı nasip etsin..Sağlıkla inşallah.Darısı beklemekten yorulmuş bütün kardeşlerimin başına..Umudumuzu yitirmeyelim.

canım yazını okuyunca kendim yazmış gibi oldum aynı şeyleri yaşıyorum bende çok zor gerçekten rabbim senin mükafatını vermiş ne güzel sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder inşallaj tez zamanda ümidimizi hiç yitirmemeliyiz inşallah tez vakitte bütün isteyenlerin bebişi gelir tabi benimde canım tekrar tebriklerrrrr

canım benımyazını okurken tuylerım dıken dıken oldu gozlerım doldu ancak yasayan hısseder basarmıssın ya cok sukur allaha saglıcakla kucagınıda alırsın ıns mevlam hepımızın yuzunu guldursun ınsss

canım tebrikler bize bir umut oldun canım... Ne kadar süre içinde oldu peki tedavi aşamsındamı oldun yoksa ara vermidiğin andamı? Ve sorununuz neydi? canım yaa çok sevindim inan.Evet biz bu yolda cabalayan anne adalarıyız ve bebek gelincede değerini çok iyi anlıycaz.. Çünkü bu anne olma yolculuğunda çok şeyler yaşadık yeri geldi ağladık, umutlandık,kaçtık herkesten,özendik hamile kalanlara... ama herşeyin hayırlısı her zaman

ne mutlu sana canım tebrikler... darısı biz çaresizce bekleyenlerin başına...........

hayırlı olsun
allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.analı babalı büyüsün.
ayrıca biz bebek sahibi olmak isteyenler içinden geçenleri çok güzel yazmışşsın teşekkürleer

hayırlı olsun ne güzel duygudur kim bilir biliyorum zamanı Rabbim verecek hepimize kızlar...

hayırlı olsun allah kucağına almanı nasip etsin hayatım.allahım olmayan ve isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın....

ays66 canım inan çok duygulandım yazını okurken seni okadar iyi anlıyorum ki senin yaşadıklarını yaşamaktayım va en son drum rahim filmi istedi aşılama dedi vs...
ama aklımdan atmayı başaramıyorum bunu nasıl başardın bizimle paylaşır mısın cnm

tebrikler canım hislerim tercüman olmuşsun bukadar olur yani ben çok tedavi sürecinden geçtim bakalım hakkımızda hayırlısı

Ne güzel olmuş sonu. Çok sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.

Allahım bizlere de bu güzel duyguyu en kısa zamanda hayırlısı ile yaşatır inşallah. Amin. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

bende maalesefki geçen hafta düşük yaptım,.çok üzgünüm..ama sizin adınıza mutlu oldum..hayırlısıyla doğar inş.bıcır bıcır kucağınızda olur...mis gibi kokusunu içinize çekersiniz..

arkadaşlar hepinize güzel tememnileriniz için çok teşekkür ederim.Darısı hepinizin başına inşallah.Ben bu yolda çok sıkıntılar yaşadığım için benimle aynı şeyleri yaşayan insanlara bir nebze umut olmak istedim.Bana kimse olmadı çünkü en sinir olduğum lafsa ya olmuyorsa takma kafana al bir evlatlık büyüt.Bunu kimsenin söylemesine ve size bu yüzden acımasına izin vermeyin.Benim sğlık durumumu ve ruhsal durumumu bilmeden bu yorumu yapanlar şimdi utansınlar.Ben bütün çocukları seviyorum imkanlarım çok daha iyi olsa neden olmasın bir başka çocuğa o sevgiyi vermemek.Ama ben kendime ve canım kadar sevdiğim eşime ait bir parçamız kendi bebeğimiz olsun istedim.Hep istedim asla vazgeçmedim.Yaşım şu anda 40 ve nihayet nasip oldu.
Benimle aynı kadei paylaşan canlarım kimseye bakmayın ben buradan size yazılarımla sürekli destek olacağım ve hepizmiz başaracağız.Bu mutluluğu her kadın hakediyor.Bu anlatılması imkansız duygu hepimizin hakkı ,hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.EVE GİDİNCE YAŞADIĞIM SÜRECEİ YAZACAĞIM SİZLERE .BYE

arkadaşlar hepinize güzel tememnileriniz için çok teşekkür ederim.Darısı hepinizin başına inşallah.Ben bu yolda çok sıkıntılar yaşadığım için benimle aynı şeyleri yaşayan insanlara bir nebze umut olmak istedim.Bana kimse olmadı çünkü en sinir olduğum lafsa ya olmuyorsa takma kafana al bir evlatlık büyüt.Bunu kimsenin söylemesine ve size bu yüzden acımasına izin vermeyin.Benim sağlık durumumu ve ruhsal durumumu bilmeden bu yorumu yapanlar şimdi utansınlar.Ben bütün çocukları seviyorum imkanlarım çok daha iyi olsa neden olmasın bir başka çocuğa o sevgiyi vermemek.Ama ben kendime ve canım kadar sevdiğim eşime ait bir parçamız kendi bebeğimiz olsun istedim.Hep istedim asla vazgeçmedim.Yaşım şu anda 40 ve nihayet nasip oldu.
Benimle aynı kaderi paylaşan canlarım kimseye bakmayın ben buradan size yazılarımla sürekli destek olacağım ve hepimiz başaracağız.Bu mutluluğu her kadın hakediyor.Bu anlatılması imkansız duygu hepimizin hakkı ,hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.EVE GİDİNCE YAŞADIĞIM SÜRECİ YAZACAĞIM SİZLERE .BYE

canımmm allahh kucana allmayıı nasip etsinn okurkenn gözlerimm dolduu ve kendimm aklıma geldiii gerçektennde allah verincee oluyorr allahh hepimizee hayırlıı doğumlaar nasip etsinnn

canım gözün aydın... Allah tamamına erdirsin...
seni çok iyi anlıyorum bende 5 yıl bunun mücadelesini verdim, geçekten çok zor ve yıpratıcı bir süreç
ama sabırla ve tevekkülle herşeyin üstesinden geliyor insan.. Allah mükafatını veriyor
Darısı tüm isteyenlerin başına

canımmm tebrik ederim..çok sevindim.....inşallah sağlıklı bi hamilelik dönemi geçirirsinn..bize de dua et olurmu.kendine dikkat et....hayırlısı olsunn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…