Bebek özlemi ve mutlu son

hıçkırıklarla ağlattın beni ......
senağlama senağlama rabbim sağlıkla kucağına almak nasib etsin cnm

kıyamam ya ağlatmak için yazmadım,ümidinizi kaybetmeyin diye yazdım.Herşeyin başı inanmak ve kafada bitiyor,neler yaşadın bilemem ama pes etme,ASLA VAZGEÇME,
Teksen Çamlıbel'e gittinmi hiç,acayip insanı motive eden bir dr,ameliyatımı da o yaptı,ama bebeği eşimle ben yaptıkkaydirigubbakcemile3 bana inan olacak bitanem,>

çok tebrik ederim canım
allahım analı babalı büyütsün bitanem
sabrına umuduna hayranım canım yaa
çok güzel umut oldun bizlere

been aranıza yeni katıldım ama ben kendim hamile kalmış kadar seviniyorum boyle gorunce rabbim evladına uzun omur versin bende 1 yıldır evliyim ama halen hamile kalamadım ama sen cok umutlu konuşmussun eminim benim gibi kaç kişiye umut verdin allah razı olsun

yani sizi iki turlu harbi harbi tebrik ederim bir bu inanc ve azminiz iki beni bu yazdıklarınızla aglattıgınız için o çift çizgi ne guzeldir degilmi

Çoooook duygulandım senağlamayyaaaa rabbim sizi bir ömür korusun bebeğinizle birlikle mutlu olun

sizin adınıza çok sevindimm bende yazdıklarınızı okurken ağladım ays66 bende inanıyorum bebeğimin olacağına drlarla ve haplarla ilişkimi kestimm Allahtan ümit kesilmezz şüpesizki o herşeyin hayırlısını bilir hayırlı zamanda nasip edr inşallah hepimizee ne ameliyatı oldun sen bu arada onu merak ettim

cnm benim hepimizin duygularına tercüman oldun.saolasın.darısı başımıza

gerçekten çok duygulandım aglattın benide canımmafoldumben allah güzel evladını size bagışlasın darısıda bana olmayan herkze inşllh.bende şimdi eşime dıdrdır yapıyorum hamile kalamıyorum diye işllh birgün o güzel duyguyu bende tatarım ve allah herkeze nasip etsin...

meraba canım yazdıklarından çok etkilendim ve mutlu oldum allah sizi nazarlardan korusun bizlerede umut oldun sağol canımopuyorumnanaktan

inanki senin yaşadıklarını yaşıyorum iki bebek düşürdüm, iki rahim filmi, iki histereskopi ameliyatı, üç kez yara yaktırdım, tahliller, şimdi de spiral (ria) takıldı kısa süreliğine ve dolusuyla hormon hapları ama hala gebelik yok Allah bebeğine ve sana sağlık versin insallah darısı hepimizin başına.

11.08.2008 2202
Bitanecim sana sahip olmak için elimizden geleni yapıyoruz umarım sana kavuşmamız yakındır seni sabırsızlıkla bekliyoruz baban ve ben. Eğer her şey yolunda gitseydi senden önce 3 kardeşin olacaktı onları üzülerek bıraktık senin için şu an birtek hayırlısını diliyorum bebeğim şu an tek dileğim hayırlısıyla seni kucağıma almak seni sabırsızlıkla bekleyen o kadar çok insan varki geldiğinde bu dünyada mutlu olabilmen için elimizden geleni yapacağımızdan emin ol. Ömrüm yettiğince senin yanında olacağım seni koruyacağım. Hayat çok zor anneciğim ama çok da güzel seni seven insanlar etrafında olduğu müddetçe sakın korkma. Hayata yeni gelen 19 günlük bi kardeşin var kutayımız dünyaya geldi çok şeker küçücük bir can ama herkesi mutluluğa boğdu. Tıpkı seninde bize yaşatacağın mutluluklar gibi. 5 senedir seni bekliyoruz hep gözlerimiz yollarda ilk başlarda herkes gibi fikir yürüttük kız olsun diye ama hasretimiz o kadar büyüdüki sağlıklı bi evlat istiyoruz rabbimdem sadece ve sadece evlat sevgisi diliyoruz tüm evlat hasretiyle yananlar gibi Allah hepsine sağlıklı hayırlı ömürlü evlatlar versin . yarın yine senin için istanbula gidiyoruz az kaldı meleğim umarım her şey yolunda gider önce 9 aylık bi yolculuğu karnımda seni taşıyarak geçirecez baş başa sadece ikimiz arada tekmelerini babaya gösteririz isterse karnımıda elleyebilir bunu ona çok görmiyelim dimi yerimseniben EN UMUTSUZ ANDA PERDE ARALANDI İÇERİ IŞIK SIZDI, EN IŞIKSIZ ANDA KAPI ARALANDI İÇERİ UMUT SIZDI SENİ BEKLİYORUZ!!!!!!!!

Annecim bugün istanbula gittik senin için ağrılarım oluyor yollar yordu bizi babanla umarım bu yollar seni bize getirecek çok korkuyorum bazen sana sahip olamamaktan sana kavuşamamaktan hayal kurmaktan bile korkuyorum o kadar uzak bir o kadarda yakınsınki bana rüya gibi hasretimizsin. Baban bazen boşver bebeğimiz olmasın diyor onca yaşadıklarımdan sonra annen çok güçlüydü bitanem ama hayat onuda yıprattı hayat iyi kötü süprizlerle dolu sen gelince hayatımızın en güzel süprizi olucaksın ve ben senin için hep güçlü olacağım söz veriyorum baban adınada söz veriyorum seni görünce kendi parçasını dünyalar kadar sevecektir emin ol. hasretimizsin bebeğim. Yaşamak demek sevmek ümit etmek ve inanmaktır. Bebekler cennet kokarmış annecim bizlerede cennet kokusunu getir seninle birlikte. En umutsuz anda perde aralandı içeri ışık sızdı en ışıksız anda kapı aralandı içeri umut sızdı.

Bebeğim yarın senin bizim parçan olman için ilk adım atılıyor bizler güçlüyüz çabalarımız senin için sende güçlü ol annecim ve bu yolculuğu birlikte tamamlıyalım. Hayat zor demiştim ya zorluklar şimdiden senin içinde başlıyor her şeye değicek sende hayata tutunmaya çalış.

Annecim benimlesiniz sizinle olmak çok güzel yarın birlikteliğimizin 5. günü 9 ay sonra birlikteyiz kısmetse çok güzel günler bizi bekliyor annecim umarım kardeşinde bizimle olmayı istiyordur ona dünyaya geldiğinde çok sevileceğini anlatırmısın.

arkadaşlar bu mektubu tedavim sırasında çok duygulanarak yazmıştım sizlere biraz moral olur umarım şu an 1.5 yaşında ikizlerim var lütfen son cümleyi dikkatle okuyun gerçektende ikinci bebeğim ultrasonda çok sonra görüldü demekki kardeşi ikna edebilmiş herşey gönlünüzce olsun

arkadaşlar ankara üniversitesinde 1kez tüp bebek yaptırdım 3 tane transferim oldu,2 tane dondurulmuşum vardı sonuçlar negatif ti şimdide genartta tedavime devam ediyorum bana bilgi verirseniz ve önerilerde bulunursanız çok sevineceğim.

arkadaşlar slm bende çok bunalar herşeye kimseye söylemeden ailelerimizin haberi olmadan devam edenlerden birisiyim.arkadaşlar ankara üniversitesinde 1kez tüp bebek yaptırdım 3 tane transferim oldu,2 tane dondurulmuşum vardı sonuçlar negatif ti şimdide genartta tedavime devam ediyorum bana bilgi verirseniz ve önerilerde bulunursanız çok sevineceğim.

bebek sahibi olmak istiyorum 1,5 yıllık evliyiz ve yok bişi tedaviye başladık. kimi erken dedi kimi gec ama ben kendimi durduramadım inş işe yarar. ama tedavide başlı başına bir sitresmiş. yaklaşık 5 aydır klomen kullanıyorum ki bu hap kist oluşturuyo dediler. biraz endişelendim pco yani polisiktlik over varmış bu hap dahada kötü edermi bilmiyorum. endişeliyim aslında ne dersiniz bu konuda fikir sahibi var mı

sanki beni yazmışsın... yaşadıklarımı ne kadar da güzel özetlemişsin ellerine sağlık. tüp bebeğin tutmadığını 25 ekimde öğrendim.yıkıldık mahvolduk koskoca 1 ay boyunca 1 kez eşimle yakınlaştık ama o ay da olcağı tuttu 9 aralıkta da 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. şimdi oğluşumla miniğimle beraberliğimizin (hamileliğimin) 15+4 .günündeyiz.
her akşam dua ederdim bebeğim olsun diye alışkanlık oldu bırakmadım dualarım artık isteyipte olmayanlar için... allahım herkese hayılısıyla evlat nasip etsin. nasıl bir duygu olduğunuı anlatamam çünkü tarifi olmayacak kadar güzel. allahım hepimize mutlu sonumuzu nasip etsin inşallah...

merhaba... eğer güvendiğin bir doktorun ellerindeysen hiç sorgulama derim ben. benim hatam güvenmemem gereken bir doktora güvenip onunla zaman kaybetmek oldu.. bende de pco var ve klomen kullandıkça büyüttüm kistlerimi. doğru zamanlarda doğru dozda kullandırmamış bana. bence tedavilerde önce güvenilcek doktorun bulunması önemli gerisi geliyor zaten. ben şimdiki aklım olsa ilk önce rahim filmimi çektirir öyle devam ederdim tedavime..umarım yardımcı olabilmişimdir.
allahım bir an önce meleğini nasip etsin sana da. iyi şanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…