Bebek özlemi ve mutlu son

allahım hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin canım inan okurken tüylerim diken diken oldu allahım çok büyük ondan ümit kesilmez şimdi sen biz ümidini yitirenlere umut oldun bende artık yavaş yavaş strese girmeye başladım yaşım 33 herkes hadi artık diyor iki sene sonra yumurtaların azalacak sanki ben istemiyorum hamile kalıp bebek doğurmayı ama olmuyor allah ne zaman kısmet ederse o zaman diyorsun şimdi senin yazını okudum içim umut doldu ama her seferinde böyle umutlanıyorum hep yenik düşüyorum bazen aman boşver diyorum bazen içim içimi yiyor hele hamile birini göreyim bir bebek göreyim içim tuhaf oluyor şimdi senin yazını okuyunca içim kıpır kpır oldu bakalım ne kad<ar sürer bu umut rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese

canim .. Allah tamamina erdirsin....sağlik sihatle bebeğini kucakla inşallah......babayida tebrik ederim ayrica....katkilarindan dolayi...
Bende zorlu bi sinav verdim....uzun zaman bekledim.... Ve bende hayirlisiyla mucizemle birlikteyim.. Hakkimizda hayirlisi olsun inşallah....darisi tüm isteyenlerin başina....

cnm hissettiklerini çok güzel ifade etmişsin duygulandım valla birde bu dönemlerde ağlamaya yer arıorum zati allah tamamına erdirsin.inşallah bütün isteyen arkadaşlarımız en kısa zamanda kavuşurlar bebeklerine ....a.s.

çok tebrik ederim canım.senin adına çok sevindim.Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsininşallah Allahım mubarek günlerde tüm bebek isteyen arkadaşlarıma ve banada nasip eder bu mutluluğu:CüvCüv:Bizim için lütfen dua et olurmu?:Saruboceq::Saruboceq:

canim ne kadar zamandir ugraiyordun?

kibele merhaba.
3YILDIR ciddi ciddi uğraştım,daha önce işim önceliğimdi ,kariyer yapayım derken bebek olayımı erteledim hep.ben karar verincede hemen olamayacığını anladım.dr,dediki bir ayda kadının hamile kalacağı topu topu iki günün varmış o iki güne denk gelecekki hamili kalacaksınn ,zar atmak gibi .biz çok uğraştık ama o iki gün bir türlü denk gelmedi canım,eşimde de bendede bir sorun çıkmadı yapılan tahliller sonucu,hormon testlerim falan eşimin testleri iyi çıkdı,rahim filminde hiçbir tıkanıklık çıkmadı ama yaş dedi dr.ya beklersiniz kendiliğinden de olabilir ya da harekete geçelim.tabiki o panikle
harekete geçiyor insan,işte böyle bir 3 yıl geçirdim canım.ve sonunda zafer bizim eşim ve ben sevgimizli ve inancımızla başardık,darısı tüm ann:enbuyukkk: olmak isteyenlerin başına,sevgilerimle canım.

rabbim meleğine sağlıkla erişmeni ağlasın canım inşallah inşallah bizlerinde biran önce sizlere böle güzel haberlerimiz olur rabbim hepimizin gönlüne göre versin ben dün gece yine ağladım bu defa ciddem mutsuzum kistim tekrar etti rahim yine iltihaplandı vs vs vs....

Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah. bizlerin duygularına da tercuman olmuşşun yazında. Allah bizede hayırlısıyla nasib eder inşallah canım

tebrik ederim canım. sabrının mükafatını almışsın. Allah tamamına erdirsin, kucağına almayı da nasip etsin inşallah. darısı tüm isteyenlerin başına.

Günler günleri kovalıyor ,ümitlerim gittikce tükeniyor ve o mutlu sona bir türlü varamıyordum.Televizyonda dizilerde şehrazatı,bennusu,sılası,ferhundesi bana inat eder gibi eşlerine bebeğimiz olacak sevgilim derken benim yüreğimde kopan fırtınaları bilmiyorlardı.Sokoktaki kediler bile bana inat durmadan yavruluyor ben eşime bir yavru veremiyordum.Yenimahalle kadın doğum hastanesi bahçesinde buluyordum durmadan kendimi kucağında bebeği,karnı burnundu kadınları inceleyip kendimdeki eksikliği bulmaya çalışıyordum kendimce,bilumum çocuk mağaları benden sorulur olmuşdu.Pembelere =mavilere o minnacık giysilere hayralıkla bakılır,gözyaşları içinde mağazalardan çıkılır olmuşdu.Eşim halime için için üzülür,beni üzmemek için güçlü görünme pozlarına girmişdi.Sokaktaki çingen çocuklurı bile seven eşim yiğenlerini bile yanımda sevmez olmuşdu,artık bende sabır kalmamışdı,Üniversite mezunu iyi bir kariyeri olan ben kendime acıma noktasına gelmişdim sonundu,ben bir hiçtim,Kariyer neki anne olmanın yanında tek düşündüğüm buydu artık,Biri gece kalktım yatakda doğruldum ve kararımı verdim,eşime kalk konuşmamız lazım dediğimde ilk defa bana böyle baktığını gördüm.Sakin ol canım derken elimi tutmak istedi,yatakdan fırladım,Boşanmak istiyorum lafları ağzımdan dökülüverdi,ona bunu yapmaya hakkım yokdu çocukları bu kadar seven bir erkek baba olmalıydı,Erkeğin yaşı sorun değil sorun bendeydi.Eşim bütün söylediklirimi gülümseyerek ve sabırla dinledi ve bana sarıldı,ben baba olmayı elbette çok istiyorum ama annesi sen olacaksan eğer aksi düşülemez kendi adıma ve bizim bebeğimiz olacak kesinlikle olacak,İŞTE beynimde o gece yerleşen bu cümle herşeyin başlangıcı oldu bence,eşim bana asla yalan söylemedi ve söylemezdi bizim bebeğimiz olacak,Ertes günden itibaren tüm hapları attım,dr,larla ilişkimi kestim,Eşimle sadece birbirimize odaklandık bebek fikrini kafamızdan attık,farkettim ki uzun zamandır eşimle sadece hamile kalmak için beraber olmuşum,onu ne kadar bebek özlemiyle kenara attığımı bile farkettim,Herşey çok güzel olmuşdu,VEEEEEE 2,5 AY SONRA,,,,BEKLEYİN YAZACIĞIMMMM

Yazini okuyunca ayni ben dedim kendi kendime bende hayati eşime zindan edenlerdenimmm ama artik takmiyorum olacağina inaniyorum biliyorumki rabbim verecek ve zamanini bekliyooo allahim kiseciklerin kucaklarini boş birakma herkeze hayirli sağlikli evlatlar ver yarabbimmm

Bu arada allah tamamina erdirsin sağlikli hayirlisi ile kucağina almayida nasip etsin rabbimmm allah uzun ömürler versinnnn hepinizeeee

eşinde baya sevinmişdirrr :)))) allah mutluluğunuzu bozmasin inaşallahhhhhh

ays 66 oncelıkle aramıza hosgeldın canım..ıyıkı geldın cunku bızlere umut oldun..
ınsallah bebısını saglıkla kucagına alırsın..
yazının devamını sabırsızlıkla beklıyorum..

Bu arada allah tamamina erdirsin sağlikli hayirlisi ile kucağina almayida nasip etsin rabbimmm allah uzun ömürler versinnnn hepinizeeee

eşinde baya sevinmişdirrr :)))) allah mutluluğunuzu bozmasin inaşallahhhhhh

yasemen tşk,edeim güzel dileklerin için canım benim,Tez zamanda darısı başına inşallah kalbim sizlerle .Eşim çok sevindi ama en çokda benim adıma sevindi,anna lmamı çok istiyordu,Bu sorunla boğuşurken eşin takınacağı tavır etkili,o yüzden sevgi önemli,Allah kimsenin mutluluğunu bozmasın canım,:1hug:

yazdıklarını okuyunca etkilenmemek mümkün değil özelliklede bizimle aynı kaderi yaşayanlarsenağlama .gerçektende en önemli noktaya değinmişsin canım bebek takıntısından herşeyi içine atan fedakar eşlerimiz .yok ben bebek falan istemiyorum benim için sen önemlisin deyipte bebek görüp gözünü ondan ayırmayan eşlerimizin kıymetini bilmediğimiz gibi kendi hayatımızında hatta anımızın da kıymetini bilmeden yaşayıp gidiyoruz.BİZE ÇOK GÜZEL DERS VERDİN CANIM RABBİM SENİ EŞİNİ VE MELEĞİNİ KORUSUN :Saruboceq:

canım Allah tamamına erdirsin
bebeğin sana ve eşine hayırlı olsun
sorunsuz bir gebelik geçirirsin inşallah
insan umut ettiği müddetçe yaşar
her zaman söylüyorum Allah merhamet edenlerin en merhametlisidir
hiç ummadığınız bir anda olmadık kapılar açar Rabbim yeter ki umudunuz bitmesin
Rabbim dileyen isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş koymasın
tekrardan hayırlı olsun canım kucağına alıp doya doya bağrına basmayı nasip etsin Rabbim a.s.

Canım Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin.

Bende kariyeri bir kenara atmış durumdayım temmuzda çok önemli bir sınavım var önce bebeğim diyorum inşallah hayırlısıyla gelir de sınavın başka telafileri de olur dedim kendi kendime

evet kızlar nerde kalmıştık.
artık biz bebek fikrini kafamızdan atmıştık 2,5 ay geçti böyle hiç bebek muhabbeti yapmadan.Regl olmam gereken tarih geldi tık yok.Ama kondurmuyorum hormon hapları dengemi bozdu düşüncesi hakim bende.O kadar hap içtimki.Sigaranın kokusu midemi bulandırmaya başladı birden.Eşim acabalarla yüzüme bakarken ben test yapmamakla direnerek 10 gün geçirdim.Evde bolmiktarda gebelik testi vardı zaten.O tek çizgiyi görmekten bıkmıştım.Cesaretimi topladım eşim evde yokken ve testi yaptım.Baktığım an gördüğüm o çift çzigi hayal sandım önce.Ama işte gerçek di.Hamileydim.
Eşimi aradım çabuk gel dr.a götür beni dememden 1 saat sonra evdeydi.Ctesi gecesi nöbetçi kadın doğum uzmanına ilk muayenemi oldum kan testi pozitif.Evet hamilesiniz.Eşimle hastanenin bahçesinde birbirimize sarılıp nasıl ağladığımızı anlatmama gerek yok sanırım.Allahım sana şükürler olsun bende anne olacağım.Şu an 14 haftalık canımın içi bebeğim.

hıçkırıklarla ağlattın beni ......
senağlama senağlama rabbim sağlıkla kucağına almak nasib etsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…