Kalbim nerdeyse firlayacakti. Cocugum olmus buyumus Yavrucuguma bu siirle onu nasil bekledigigimi okuyarak anlatiyordum... Tesekkurler Allahim razi olsun.Insallah bize de nasip eder.
ya bu ne müthiş bişey arkadaşlar..kadınlar nasıl yaratılmış öyle..yaşamak istedikleri duygu açan ne hale geliyorlar...allahım hepimize sağlıkla mutlulukla annelik dugusunu yaşatsın dilerim..
canım pylaşımın için çook sagol...cigerim yandı..göşyaşlarım pınar oldu aktı...ALLAHIM bu kadar mı bizleri anlatır bir şiir....RABBıM kimsenin kucagını boş bırakmasın inşalllahhh...RABBıM bizlere vermedi herkezi anne olmayı nasip eeder inşalllah...
söyleyecek söz bulamadım bunu yaşamadan kimse bilemez rabbim duaya açılan ellerimizi boş çevirmesin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Allah'ım bizi ve yaşadıklarımızı bu kadar güzel anlatabilmiş....Gözyaşlarımı tutamadım..Çok teşekkür ederim arkadaşım.Bu videoyu izlerken ben de derin bir AMİN diyenlerdenim.Allah hepimizin yardımcısı olsun..
slm arkadaşlar uzun zamandır sizi takip ediyorum.16 aylık evliyim ilk 3 ay vajinusmustum.onu atlattık.şimdide 1 yıldır bebek özlemi çekiyoruz.problem eşimde.varikosol ve sperm sayısı düşük.size kısaca dertlerimi anlatmak istedim
evet annelik nasıl anlatılamaz duygu ise bizimde evlat hasretiyle yanmamız anlatılamaz sadece yaşayanların birbirini anlayacagı bir duygu.evet gördügümden beri her gün seyrediyorum ve aglıyorum.17 yıldır allahıma sıgındım bekliyorum.evet bende milyonlar içinde yalnızım bir evlat ver neolur allahım........................amin