bebek özlemi :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kalbim nerdeyse firlayacakti. Cocugum olmus buyumus Yavrucuguma bu siirle onu nasil bekledigigimi okuyarak anlatiyordum... Tesekkurler Allahim razi olsun.Insallah bize de nasip eder.

ya bu ne müthiş bişey arkadaşlar..kadınlar nasıl yaratılmış öyle..yaşamak istedikleri duygu açan ne hale geliyorlar...allahım hepimize sağlıkla mutlulukla annelik dugusunu yaşatsın dilerim..

ya biz çok özeliz...o yüzden bizim bebişlerimiz de çok özel..belki bu yüzden birazcık geç gelecekler...naz yapıyorlar anneleri:))

senağlamasenağlamaaglaya aglaya okudum allahım çok bekletme biran önce gönder meleklerimizi :Saruboceq:

Son düzenleme:
offf cok güzel bi paylasim canim okurken tutamadim göz yaslarimi bizim kaderimizi nasil dile dökmüs elline saglik canim

canım pylaşımın için çook sagol...cigerim yandı..göşyaşlarım pınar oldu aktı...ALLAHIM bu kadar mı bizleri anlatır bir şiir....RABBıM kimsenin kucagını boş bırakmasın inşalllahhh...RABBıM bizlere vermedi herkezi anne olmayı nasip eeder inşalllah...

Allahım;isteyen herkese evlat sevgisini tattır hayırlısıyla,(sen ol dersen olur Rabbim..)

yaa cok duygulandım evlat hasreti cekenleri oyle guzel anlatıyoki gözlerim doldu rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın bizede annelik duygusunu tattırmayı nasip etsin inş

daha videoyu açmadan doldu gözlerim izleyince sel oldu yaslarim YÜCE YARATAN SEN BENiM GiBi TÜM EVLAT HASRET ÇEKEN KULLARININ YÜZÜNÜ GÜLDÜR...

söyleyecek söz bulamadım bunu yaşamadan kimse bilemez rabbim duaya açılan ellerimizi boş çevirmesin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ay çok kötü oldum kızlar. ben bugün idrar testinde pozitif sonuç aldım.Rabbim herkeze bu duyguyu yaşatsın......amin

hayirli olsun arkadasim.rabbim hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin...

rabbim tüm kullarının dualarını kabul etsin isteyen özleyen bekleyen her kuluna evlatlar nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Allah'ım bizi ve yaşadıklarımızı bu kadar güzel anlatabilmiş....Gözyaşlarımı tutamadım..Çok teşekkür ederim arkadaşım.Bu videoyu izlerken ben de derin bir AMİN diyenlerdenim.Allah hepimizin yardımcısı olsun..

slm arkadaşlar uzun zamandır sizi takip ediyorum.16 aylık evliyim ilk 3 ay vajinusmustum.onu atlattık.şimdide 1 yıldır bebek özlemi çekiyoruz.problem eşimde.varikosol ve sperm sayısı düşük.size kısaca dertlerimi anlatmak istedim

evet annelik nasıl anlatılamaz duygu ise bizimde evlat hasretiyle yanmamız anlatılamaz sadece yaşayanların birbirini anlayacagı bir duygu.evet gördügümden beri her gün seyrediyorum ve aglıyorum.17 yıldır allahıma sıgındım bekliyorum.evet bende milyonlar içinde yalnızım bir evlat ver neolur allahım........................amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…