- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi meleek9090
-
Insallah oyle bisy olmaz canm en azindan bebeginin oldugunu biliyorsun icinde hissettin kaybetmekte cok zordur eminim bir dahakinde Allah kucagina almayi.nasip.etsin insallah gecenlerde komsu geldi kucuk bebegi var biraz bakabilirmisin markete gitmem lazim dedi birakti esimde vardi onun bizim olduguni hayal ettim ne.mutlu olurduk gidince ev bombos oldu sanki icim parcalaniyorAy canım benim yaa Allah tez zamanda doldursun kucagini inşallah hemde bi sürü çocukla :) o kadar iyi anlıyorum ki seni bende bi kaç ay önce düşük yaptım o kadar kaptirmistim ki kendimi doğum günü partilerine kadar bile napicaimi hayal etmiştim ama gel gör ki düşük yaptım. Şimdi de korkuyorum gene aynı olur diye ama bi o kadar da içim de istek var
Ayy öyle düşünme ama bak psikolojik bi sebeple bile olabilir hiç dusunmiceksin çok afedersin eşinle bişeyler yaşarken bebeği hiç aklına getirme sadece eşine odaklan. Benim kuzenime doktoru söylemişti hiç bir problem yok sadece psikolojik 10 yıl sonra oldu çocuğu beyin çok dsgisik bo organ kitleyebiliyor herseyiInsallah oyle bisy olmaz canm en azindan bebeginin oldugunu biliyorsun icinde hissettin kaybetmekte cok zordur eminim bir dahakinde Allah kucagina almayi.nasip.etsin insallah gecenlerde komsu geldi kucuk bebegi var biraz bakabilirmisin markete gitmem lazim dedi birakti esimde vardi onun bizim olduguni hayal ettim ne.mutlu olurduk gidince ev bombos oldu sanki icim parcalaniyor
Dogru diyosun her seye pimpiriklenirim ben aman oyle olmasaydi aman bisiymi olur yok birini kirdim mi ki diye yani bunlari bile kafaya takar dururum heleki boyle bi konu olunca hepten kafamda biktim her ay hamilelik belirtilerimden beynim benimle bi guzel oynuyor hay benim bu beynimeeeAyy öyle düşünme ama bak psikolojik bi sebeple bile olabilir hiç dusunmiceksin çok afedersin eşinle bişeyler yaşarken bebeği hiç aklına getirme sadece eşine odaklan. Benim kuzenime doktoru söylemişti hiç bir problem yok sadece psikolojik 10 yıl sonra oldu çocuğu beyin çok dsgisik bo organ kitleyebiliyor herseyi
Bi sende kendimi gordum suan bende ayni durumdayimKizlar icim daraliyor kendime hakim olamiyorum 4 yillik evliyim. 1. Yildir denedik olmadi ilac tedavisi gordum olmadi esimde sorun yok bendede sebebi bilinmeyen infertilite dedi doktor ostrojen eksikliginden olmuyor diye dusunuyorum degisik kurler deniyorum herseferinde korku yasiyorum acaba kendimede zarar veriyormuyum diye birde bosveriyorum bebek icin öleyim nolurki diyorum hayat cok bos cok anlamsiz geliyor baskalarinin bebeklerini gordukce icim sizliyor unut bebek isini o zaman olur diyor herkes ama nasil unutayim ki bebeklere bakamaya calisiyorum. hamile kaldim erkendi diye üzülen bi kac kisi var etrafimda onlara bakiyorum bide bana.ben bu kadar ozlemle beklerken onlarin boyle olmasi sinirime gidiyor. Nerde eli yüzü kirli yada cocuguyla ilgilenmeyen bi anne gorsem icimde bi nefret beliriyor. Hamilelere bakarken imreniyorum nazar degdiririm diye korkuyorum bin kere masallah derim kimse mutsuz olmasin ama icimde kiskanclik oluyor hele istedigi anda hamile olanlar varya ne kadarda sanslilar.her ay hüsran yasayip tuvalete gidip ayni seyi görürmuyum diye korkmaktan bıktım. hic icimde yavrumu hissedemedim hic olmazsa diye cok korkuyorum.kendi kendime hayaller kuruyorum bebek olunca sunu yediririm bunu giydiririm falan diye sonra diyorumki belkide hic olmayacak bosa hayal kurma.oyle kotu ki etrafinda benim gibi olan ve cocuk sahibi olan varmi desteginize mutlu biten hikayeler duymaya cok ihtiyacim var. Tesekkurler.
7 yildirda ben bekliyorum ya.rabbim isteyen herkese nasip etsin o guzel duyguyu
Bir yil ne ki ben 9 yildir bekliyorum
Yaptiginiz kür vs varmiBi sende kendimi gordum suan bende ayni durumdayim
Nasıl beklemez?Ben de sanırım sendenim.Bende de multikistik over var bikaç ay çocuk düşünmememize rağmen doğum kontrol hapını bıraktım 3 senelik evliliğimde 2-3 sefer 2şer 3 er ay ara verdim hamile kalıcak mıyım diye.Kalsam çocuk istemememe rağmen doğururdum ama hiç kalamadım.Eşimin de yaşı geçiyor baya yaş farkımız var seneye çocuk istiyoruz inşallah ama ya hemen olmazsa 4-5 seneyi bulursa diye korkuyorum açıkçası.Çünkü biz zaten kaç yıldır evliyiz bi o kadar daha beklemez eşim.
Sizin sorununuz biraz psikolojik duruyo bence.Bebek sahibi olmanın en önemli aşaması stressiz olmaktan geçiyomuş.Biraz bu konudan uzaklaşıp rahatlamanızı öneririm yoksa zor.
Amiiin insallah yine olacaktir uzulmeyinSeni cook iyi anlıyorum kardeşim. Rahim filmi çekil. Ben sekiz sene sonra senin anlattıklarını bir bir yaşadıktan sonra rahim filminin sebep olduğuna inandığım bi hamilelik yaşadım. Fakat dusukle sonuçlandı. Şuan uç haftalık kucagimda olacaktı dursaydi ama olmadı.Rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun insallah.......
Ne guzell annesi demissin insallah canim benimOlur elbet zamanı geldiğinde,kendini böyle kapatma umudunu kaybetme insanlar 10 sene bekleyip kavuşuyolar bebeklerine,dur bakalım annesiiii..
Masallah hayirli ugurlu saglikli olsun insallah bebeginizDur canım benim dur bu kadar karamsar olma. Vakti saati değil demek ki. Bende 7 sene bekledim vakti saati geldi vesile ile oldu çok şükür. Önce inan dua et.
Böyle karamsarlık sana zarar verir.
Gerçekten artık herşeyin çaresi var sadece bizim istediğimiz zamanda olmuyo bazı şeyler.Arkadaşımda çok canını sıkıyodu bebek sahibi olamadığı için 1 senelik evliydi,bu hafta müjdelediler haberi.Sende zamanı gelince kucağında bebekle yazarsın inşallah.Ne guzell annesi demissin insallah canim benim
Canım cok ıyı anlıyorum senı bende 1 yıldır beklıyorum olmuyor. Ama bu denli karamsar olmak için erken degılmı bu sure. Yanı tedavılere 1 yıldan snra baslanıyor zaten. 1 sene oldu bız şimdi testlerı yaptırıcaz esımın spermıyogramı ıyı cıktı bnde hormon testı ve hsg cektrıcem . Sonrakı surecı degerlendırıcez. Bu 1 yıl norml bı surec dıyor herkes lütfen umıdını yıtırme . Hangı tedavılerı oldun deneyımlerını paylasırsan sevınırımKizlar icim daraliyor kendime hakim olamiyorum 4 yillik evliyim. 1. Yildir denedik olmadi ilac tedavisi gordum olmadi esimde sorun yok bendede sebebi bilinmeyen infertilite dedi doktor ostrojen eksikliginden olmuyor diye dusunuyorum degisik kurler deniyorum herseferinde korku yasiyorum acaba kendimede zarar veriyormuyum diye birde bosveriyorum bebek icin öleyim nolurki diyorum hayat cok bos cok anlamsiz geliyor baskalarinin bebeklerini gordukce icim sizliyor unut bebek isini o zaman olur diyor herkes ama nasil unutayim ki bebeklere bakamaya calisiyorum. hamile kaldim erkendi diye üzülen bi kac kisi var etrafimda onlara bakiyorum bide bana.ben bu kadar ozlemle beklerken onlarin boyle olmasi sinirime gidiyor. Nerde eli yüzü kirli yada cocuguyla ilgilenmeyen bi anne gorsem icimde bi nefret beliriyor. Hamilelere bakarken imreniyorum nazar degdiririm diye korkuyorum bin kere masallah derim kimse mutsuz olmasin ama icimde kiskanclik oluyor hele istedigi anda hamile olanlar varya ne kadarda sanslilar.her ay hüsran yasayip tuvalete gidip ayni seyi görürmuyum diye korkmaktan bıktım. hic icimde yavrumu hissedemedim hic olmazsa diye cok korkuyorum.kendi kendime hayaller kuruyorum bebek olunca sunu yediririm bunu giydiririm falan diye sonra diyorumki belkide hic olmayacak bosa hayal kurma.oyle kotu ki etrafinda benim gibi olan ve cocuk sahibi olan varmi desteginize mutlu biten hikayeler duymaya cok ihtiyacim var. Tesekkurler.
7 yildirda ben bekliyorum ya.rabbim isteyen herkese nasip etsin o guzel duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?