Bebek özlemi...:(

Ay canım benim yaa Allah tez zamanda doldursun kucagini inşallah hemde bi sürü çocukla :) o kadar iyi anlıyorum ki seni bende bi kaç ay önce düşük yaptım o kadar kaptirmistim ki kendimi doğum günü partilerine kadar bile napicaimi hayal etmiştim ama gel gör ki düşük yaptım. Şimdi de korkuyorum gene aynı olur diye ama bi o kadar da içim de istek var

Insallah oyle bisy olmaz canm en azindan bebeginin oldugunu biliyorsun icinde hissettin kaybetmekte cok zordur eminim bir dahakinde Allah kucagina almayi.nasip.etsin insallah gecenlerde komsu geldi kucuk bebegi var biraz bakabilirmisin markete gitmem lazim dedi birakti esimde vardi onun bizim olduguni hayal ettim ne.mutlu olurduk gidince ev bombos oldu sanki icim parcalaniyor

Ayy öyle düşünme ama bak psikolojik bi sebeple bile olabilir hiç dusunmiceksin çok afedersin eşinle bişeyler yaşarken bebeği hiç aklına getirme sadece eşine odaklan. Benim kuzenime doktoru söylemişti hiç bir problem yok sadece psikolojik 10 yıl sonra oldu çocuğu beyin çok dsgisik bo organ kitleyebiliyor herseyi

Dogru diyosun her seye pimpiriklenirim ben aman oyle olmasaydi aman bisiymi olur yok birini kirdim mi ki diye yani bunlari bile kafaya takar dururum heleki boyle bi konu olunca hepten kafamda biktim her ay hamilelik belirtilerimden beynim benimle bi guzel oynuyor hay benim bu beynimeee

Bi sende kendimi gordum suan bende ayni durumdayim

Nasıl beklemez?
Yani siz onun karısısınız ve beklemek zorunda siz hamile kalana kadar, uğraşıyorsunuz sonuçta.

Seni cook iyi anlıyorum kardeşim. Rahim filmi çekil. Ben sekiz sene sonra senin anlattıklarını bir bir yaşadıktan sonra rahim filminin sebep olduğuna inandığım bi hamilelik yaşadım. Fakat dusukle sonuçlandı. Şuan uç haftalık kucagimda olacaktı dursaydi ama olmadı. Rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun insallah.......

Dur canım benim dur bu kadar karamsar olma. Vakti saati değil demek ki. Bende 7 sene bekledim vakti saati geldi vesile ile oldu çok şükür. Önce inan dua et.
Böyle karamsarlık sana zarar verir.

Olur elbet zamanı geldiğinde,kendini böyle kapatma umudunu kaybetme insanlar 10 sene bekleyip kavuşuyolar bebeklerine,dur bakalım annesiiii..

Amiiin insallah yine olacaktir uzulmeyin

Dur canım benim dur bu kadar karamsar olma. Vakti saati değil demek ki. Bende 7 sene bekledim vakti saati geldi vesile ile oldu çok şükür. Önce inan dua et.
Böyle karamsarlık sana zarar verir.
Masallah hayirli ugurlu saglikli olsun insallah bebeginiz

Ne guzell annesi demissin insallah canim benim
Gerçekten artık herşeyin çaresi var sadece bizim istediğimiz zamanda olmuyo bazı şeyler.Arkadaşımda çok canını sıkıyodu bebek sahibi olamadığı için 1 senelik evliydi,bu hafta müjdelediler haberi.Sende zamanı gelince kucağında bebekle yazarsın inşallah.

başkasının hamileliğinin erken ya da geç olması onların üzülmesi yada sevinmesi seni ilgilendirmediği için sinir olmamalısın.. ALLAH senden alıp ona vermiyor ki. herkes kendisini hazır hissedecek diye bişey yok herkesin kendi hayatı. milleti boşver tedaviye devam.

Canım cok ıyı anlıyorum senı bende 1 yıldır beklıyorum olmuyor. Ama bu denli karamsar olmak için erken degılmı bu sure. Yanı tedavılere 1 yıldan snra baslanıyor zaten. 1 sene oldu bız şimdi testlerı yaptırıcaz esımın spermıyogramı ıyı cıktı bnde hormon testı ve hsg cektrıcem . Sonrakı surecı degerlendırıcez. Bu 1 yıl norml bı surec dıyor herkes lütfen umıdını yıtırme . Hangı tedavılerı oldun deneyımlerını paylasırsan sevınırım

7 yildirda ben bekliyorum ya.rabbim isteyen herkese nasip etsin o guzel duyguyu

Allah sabır versın. Bu zor gecen yılların karsılığında hayırlı saglıklı bır evlat dılıyorum bende 1 yıldır beklıyorum. Özel degılse neden olmuyor hangı tedavıler uygulandı

Konu Sahibi sabır diliyorum.ben de fazlasıyla seninle aynı durumdayım. 6 ay klomen 4aşılama 1 tup tedavisi sonucu husran.her seferinde o sonucu görmekten çok yoruldum.sebep mi yokk malesef.sen daha yolun başındasin.olurmerak etme sıkma canını. Dua Et canım bol bol.benimde nefesim daraliyor her şey anlamsız geliyor.beynimi başka bişeye .odaklayamiyorum.kalbim o kadar agrıyor ki tarif edemem.ruyamda bile goremedim bir bebegimin oldugunu.guclu ol arkadasim benim gibi olma.her şey Allahtan.insallah en kisa zamanda hayirlisiyla tüm isteyenlerin kucaklari dolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…