Bebek özlemi...:(

Stres yapma.sen devam et kurlere. Yumurtlama dönemi ilişkiye mutlaka girin. Dua et ümidini yitirme

Benim kızım 8 sene sonra oldu hic kotu düşünme bana hamilelik dogum hayal gibi geliyodu cok sukur Rabbime hepsini yaşadım. ..ayrica kiskanclikmi benimki son zamanlarda belkide kiskanclikti evlenip hamile kalanların hbrni alinca oturup agliyodum ama kendime uzulup yssadiklarin normal ki dahs 1 sene olmuş deneyeli ben hiç korunmadim bebegim olana kadar..tup bebekle oldu kizim ikinci denemede sorun erkek infertiliyesiydi bizde.

Hayirli olsun insallah

Bebek mi allah korusun diyen insanların istediğinde hamile kalmasi sinir ediyor valla benim isteyerek yaptigim birsey degil bende hosnut degilim herkes kendi kaderini yasiyor bazisi oluyor sinaniyor bazisida bekliyor benim gibi sinaniyor yani engel olabildigim bir durum degil kendime engel olmak istiyorum

Allah sabır versın. Bu zor gecen yılların karsılığında hayırlı saglıklı bır evlat dılıyorum bende 1 yıldır beklıyorum. Özel degılse neden olmuyor hangı tedavıler uygulandı
Aminnn rabbim herkesin emeklerini bosa cikarmasin.
2 asilama 4 tupbebek.5.tup iptal.histereskopi.rahim filmi ve sayisiz muaneler sayisiz negatifler bitmeyen aglamalar uzuntuler hayal kiriklilari.dualar,yalvarmalar yakarislar,umutlar, emekler.maddi cokus ve kalici pskolojik hasar.
7 senede bunlarin fazlasini yasadim.
Ama ümidim var.
Rabbim beterinden korusun dedim hep.
Bugunumuzu aratmasin diye dua ettim.
Demekki vardir bi hayir.
Alismaya calisiyoruz artik hem ben hem esim.
Olmama ihtimalini kabullenme evresindeyiz

canım benım rabbım sabır versın..bende rahıl fılmı cektırecegım bu ay bıraz streslıyım bır onerın varmı bahsedıldıgı gıbı sancılımı

Ultrasona gore ve tahlillere gore sebebi yok gibi görünüyor mus canm bundan sonraki asama rahim filmi asilama vs bir yandanda korkuyorum ultrason muayenem bile agrili oluyor
Bende muanede cok zorlaniyorum.cok canm aciyo.
Ama rahim filmi zor degildi hic korkma.
Korkulcak bisey degil yani.
Ben istanbulda capanin karsisindaki yerde cektirdim.meshurdur orasi.google acisiz rahim filmi yazdiginda bile cikar.
Adresi findikzadedeydi sanirim.
Gerci istanbuldamisin onuda bilmiyorum.
Orayi herkes oneriyo.bi arastir canm

canım benım rabbım sabır versın..bende rahıl fılmı cektırecegım bu ay bıraz streslıyım bır onerın varmı bahsedıldıgı gıbı sancılımı
Bende biraz once konusahibine yaziyodum isabet oldu :)
İstanbuldaysan benm gittigim yeri tavsiye ederim.
Aci duymadim hic.
Muaneden bile rahat ve agrisizdi.
Bende darlik var mesela muane bile zor oluyorum.ama sahsen rahimfilminde korktugum kadar canm yanmadi.
Kesme bicme yok sonucta.normal film cektirir gibi amasadece muane edilir gibi bi aparat takiliyo ve o pozisyonda yatiyosun okadar.oluyo bitiyo.
Histereskopideki acinin yanindan bile gecmiyo yani

Keşke elimde olsa da bişiler yapabilsem diyorum anne olmak isteyen hanımlara... Dua etmek geliyor elden sadece, onu yapabilirim senin için. Ama moralini yüksek tut. Çok yakın iki akrabam bebek sahibi oldu bi çok sorun olmasına rağmen. Hemde bi görsen öyle mi tatlı çocuklar olur :) çok kıskanıyorum bende mesela onların bebeklerini :)

Rahim filmi acıtmıyor da sanki biraz sancı yapıyor gibi öyle aman aman korkulacak birşey değil.evet biraz rahatsızlık hissedersin ama acıdan öldüm bittim diyecek kadar değil.kendini rahat bırak kasma,güzel şeyler düşünmeye çalış, doktorunun taktiklerine uy ki bi çırpıda bitsin.(rahim filmine tek başıma gitmiştim,biraz sancı oldu o kadar)
Güzel şeyler düşünün güzel olsun.
İsteyen herkes en kısa zamanda bebeğini kucağına alır inşallah.

Polikistik over sendromluyum .Şimdiye kadar üç defa kist ameliyatı,polip için kürtaj gibi operasyon,laparoskopik histereskopi ,tüplerin alınması,rahimde yaranın lazerle yakılması,iltihap kurutucj iğneler,rahim röntgeni ve hatırlayamadığım kadar çok ilaç vs sonunda tüp bebek ile(dondurulmuş embriyo ile )anne oldum.hiç moralinizi bozmayın olumlu düşünün.doktorum bile şaşırırdı sakinliğime.sakin olmak olacağına inanmak gerçekten çok önemli.

cok tesekkur ederım arkadasım amın ınşallah

canim hemen salma kendini daha 1 yilin olmus. cok zor yasamayan anlayamaz seni. 3 yildir istiyorum rabbim ins nasip etsin butun isteyenlere. dra git hormonlara baktir rahim filmi cektir esin sperm versin falan. ilac tedavisi gor

resmen umut oldun bana :) masallah sana

canım seni çok iyi anlıyorum bende 13 aydır istiyorum bir kere hamile kaldım düşükle sonuçlandı. Sebebsiz infertilitelerin büyük bir çoğunluğu sperm dna hasarından kaynaklanıyormuş. Yani sperm dna hasarı varsa bebek sahibi olamıyorsun. Bende doktorumu değiştirdim ankarada kaan aydos a muayene oluyoruz eşim hap kullanıyor dna hasarının düzelmesi için sende araştır istersen

ibrahim saraçoğlunun hamilelik ile ilgili tüm kürlerini yaptı.o da internetten araştırıp yaptı zaten.sende bulabilirsin
Bende onun kurlerini yapiyorum incir kurunu yaptim prolaktinim artti dikkat edin hanimlar aslan pencesi ictim bu ay ara verdim yine devammi etsem baska bisy mi kullansam bilemiyorum birde rahim kalinliginiz ne biliyormusunz

Tamm arastiririm bunu duymustum bu nasil anlasiliyor acaba yuzde 40 ileri hareketliydi ama..

18 aylık evliyim bende 15 aydır bebek özlemi çekiyorum .Pko olduğumu öğrendim tedavilerle 2 kere hamile kaldım fakat kimysal ile sonuçlandı.Olmayınca olmuyor canım demekki zamanı var.Yaşadıklarının aynısı yaşıyorum bir bebek görünce içim gidiyor hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…