- Konu Sahibi meleek9090
-
Hayirli olsun insallahBenim kızım 8 sene sonra oldu hic kotu düşünme bana hamilelik dogum hayal gibi geliyodu cok sukur Rabbime hepsini yaşadım. ..ayrica kiskanclikmi benimki son zamanlarda belkide kiskanclikti evlenip hamile kalanların hbrni alinca oturup agliyodum ama kendime uzulup yssadiklarin normal ki dahs 1 sene olmuş deneyeli ben hiç korunmadim bebegim olana kadar..tup bebekle oldu kizim ikinci denemede sorun erkek infertiliyesiydi bizde.
Bebek mi allah korusun diyen insanların istediğinde hamile kalmasi sinir ediyor valla benim isteyerek yaptigim birsey degil bende hosnut degilim herkes kendi kaderini yasiyor bazisi oluyor sinaniyor bazisida bekliyor benim gibi sinaniyor yani engel olabildigim bir durum degil kendime engel olmak istiyorumbaşkasının hamileliğinin erken ya da geç olması onların üzülmesi yada sevinmesi seni ilgilendirmediği için sinir olmamalısın.. ALLAH senden alıp ona vermiyor ki. herkes kendisini hazır hissedecek diye bişey yok herkesin kendi hayatı. milleti boşver tedaviye devam.
Aminnn rabbim herkesin emeklerini bosa cikarmasin.Allah sabır versın. Bu zor gecen yılların karsılığında hayırlı saglıklı bır evlat dılıyorum bende 1 yıldır beklıyorum. Özel degılse neden olmuyor hangı tedavıler uygulandı
Aminnn rabbim herkesin emeklerini bosa cikarmasin.
2 asilama 4 tupbebek.5.tup iptal.histereskopi.rahim filmi ve sayisiz muaneler sayisiz negatifler bitmeyen aglamalar uzuntuler hayal kiriklilari.dualar,yalvarmalar yakarislar,umutlar, emekler.maddi cokus ve kalici pskolojik hasar.
7 senede bunlarin fazlasini yasadim.
Ama ümidim var.
Rabbim beterinden korusun dedim hep.
Bugunumuzu aratmasin diye dua ettim.
Demekki vardir bi hayir.
Alismaya calisiyoruz artik hem ben hem esim.
Olmama ihtimalini kabullenme evresindeyiz
Bende muanede cok zorlaniyorum.cok canm aciyo.Ultrasona gore ve tahlillere gore sebebi yok gibi görünüyor mus canm bundan sonraki asama rahim filmi asilama vs bir yandanda korkuyorum ultrason muayenem bile agrili oluyor
Bende biraz once konusahibine yaziyodum isabet oldu :)canım benım rabbım sabır versın..bende rahıl fılmı cektırecegım bu ay bıraz streslıyım bır onerın varmı bahsedıldıgı gıbı sancılımı
Rahim filmi acıtmıyor da sanki biraz sancı yapıyor gibi öyle aman aman korkulacak birşey değil.evet biraz rahatsızlık hissedersin ama acıdan öldüm bittim diyecek kadar değil.kendini rahat bırak kasma,güzel şeyler düşünmeye çalış, doktorunun taktiklerine uy ki bi çırpıda bitsin.(rahim filmine tek başıma gitmiştim,biraz sancı oldu o kadar)canım benım rabbım sabır versın..bende rahıl fılmı cektırecegım bu ay bıraz streslıyım bır onerın varmı bahsedıldıgı gıbı sancılımı
Rahim filmi acıtmıyor da sanki biraz sancı yapıyor gibi öyle aman aman korkulacak birşey değil.evet biraz rahatsızlık hissedersin ama acıdan öldüm bittim diyecek kadar değil.kendini rahat bırak kasma,güzel şeyler düşünmeye çalış, doktorunun taktiklerine uy ki bi çırpıda bitsin.(rahim filmine tek başıma gitmiştim,biraz sancı oldu o kadar)
Güzel şeyler düşünün güzel olsun.
İsteyen herkes en kısa zamanda bebeğini kucağına alır inşallah.
resmen umut oldun bana :) masallah sanaPolikistik over sendromluyum .Şimdiye kadar üç defa kist ameliyatı,polip için kürtaj gibi operasyon,laparoskopik histereskopi ,tüplerin alınması,rahimde yaranın lazerle yakılması,iltihap kurutucj iğneler,rahim röntgeni ve hatırlayamadığım kadar çok ilaç vs sonunda tüp bebek ile(dondurulmuş embriyo ile )anne oldum.hiç moralinizi bozmayın olumlu düşünün.doktorum bile şaşırırdı sakinliğime.sakin olmak olacağına inanmak gerçekten çok önemli.
canım seni çok iyi anlıyorum bende 13 aydır istiyorum bir kere hamile kaldım düşükle sonuçlandı. Sebebsiz infertilitelerin büyük bir çoğunluğu sperm dna hasarından kaynaklanıyormuş. Yani sperm dna hasarı varsa bebek sahibi olamıyorsun. Bende doktorumu değiştirdim ankarada kaan aydos a muayene oluyoruz eşim hap kullanıyor dna hasarının düzelmesi için sende araştır istersenKizlar icim daraliyor kendime hakim olamiyorum 4 yillik evliyim. 1. Yildir denedik olmadi ilac tedavisi gordum olmadi esimde sorun yok bendede sebebi bilinmeyen infertilite dedi doktor ostrojen eksikliginden olmuyor diye dusunuyorum degisik kurler deniyorum herseferinde korku yasiyorum acaba kendimede zarar veriyormuyum diye birde bosveriyorum bebek icin öleyim nolurki diyorum hayat cok bos cok anlamsiz geliyor baskalarinin bebeklerini gordukce icim sizliyor unut bebek isini o zaman olur diyor herkes ama nasil unutayim ki bebeklere bakamaya calisiyorum. hamile kaldim erkendi diye üzülen bi kac kisi var etrafimda onlara bakiyorum bide bana.ben bu kadar ozlemle beklerken onlarin boyle olmasi sinirime gidiyor. Nerde eli yüzü kirli yada cocuguyla ilgilenmeyen bi anne gorsem icimde bi nefret beliriyor. Hamilelere bakarken imreniyorum nazar degdiririm diye korkuyorum bin kere masallah derim kimse mutsuz olmasin ama icimde kiskanclik oluyor hele istedigi anda hamile olanlar varya ne kadarda sanslilar.her ay hüsran yasayip tuvalete gidip ayni seyi görürmuyum diye korkmaktan bıktım. hic icimde yavrumu hissedemedim hic olmazsa diye cok korkuyorum.kendi kendime hayaller kuruyorum bebek olunca sunu yediririm bunu giydiririm falan diye sonra diyorumki belkide hic olmayacak bosa hayal kurma.oyle kotu ki etrafinda benim gibi olan ve cocuk sahibi olan varmi desteginize mutlu biten hikayeler duymaya cok ihtiyacim var. Tesekkurler.
ibrahim saraçoğlunun hamilelik ile ilgili tüm kürlerini yaptı.o da internetten araştırıp yaptı zaten.sende bulabilirsinHangi
hangi kurleri yaptilar acaba arkadaslarin canm
Bende onun kurlerini yapiyorum incir kurunu yaptim prolaktinim artti dikkat edin hanimlar aslan pencesi ictim bu ay ara verdim yine devammi etsem baska bisy mi kullansam bilemiyorum birde rahim kalinliginiz ne biliyormusunzibrahim saraçoğlunun hamilelik ile ilgili tüm kürlerini yaptı.o da internetten araştırıp yaptı zaten.sende bulabilirsin
Tamm arastiririm bunu duymustum bu nasil anlasiliyor acaba yuzde 40 ileri hareketliydi ama..canım seni çok iyi anlıyorum bende 13 aydır istiyorum bir kere hamile kaldım düşükle sonuçlandı. Sebebsiz infertilitelerin büyük bir çoğunluğu sperm dna hasarından kaynaklanıyormuş. Yani sperm dna hasarı varsa bebek sahibi olamıyorsun. Bende doktorumu değiştirdim ankarada kaan aydos a muayene oluyoruz eşim hap kullanıyor dna hasarının düzelmesi için sende araştır istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?