- 29 Aralık 2014
- 663
- 355
- 33
- 36
- Konu Sahibi meleek9090
-
Allah hayirli etsin ins masallah cok gucluymussunuz ben kendimi guclu hissetmuyorumPolikistik over sendromluyum .Şimdiye kadar üç defa kist ameliyatı,polip için kürtaj gibi operasyon,laparoskopik histereskopi ,tüplerin alınması,rahimde yaranın lazerle yakılması,iltihap kurutucj iğneler,rahim röntgeni ve hatırlayamadığım kadar çok ilaç vs sonunda tüp bebek ile(dondurulmuş embriyo ile )anne oldum.hiç moralinizi bozmayın olumlu düşünün.doktorum bile şaşırırdı sakinliğime.sakin olmak olacağına inanmak gerçekten çok önemli.
Amiiinn pko nasil anlasiliyor gecenlerde saracoglu fsh ve lh yakin olmali degilse pko olabilir diyodu bende fark vat ama hic adet duzrnsizligim olmadi18 aylık evliyim bende 15 aydır bebek özlemi çekiyorum .Pko olduğumu öğrendim tedavilerle 2 kere hamile kaldım fakat kimysal ile sonuçlandı.Olmayınca olmuyor canım demekki zamanı var.Yaşadıklarının aynısı yaşıyorum bir bebek görünce içim gidiyor hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Allah yardımcımız olsun
inşallah tez Zaman'da iyileşip anne olursun Can'ım, çok üzüldüm Allah bebeğine rahmet eylesin sana da şifa versinBende 1 yillik evliyim.
Gecen ay 31 haftalik bebeğimi yüksek tansiyondan kaybettim..
Çok Zor oldu öyle yüreğim aciyor ki
Yine hamile kalmak istiyorum fakat sezaryenle olduğum gibi 1-2 yil beklemem gerekiyor...
Bende bebek özlemi yaşıyorum daha yasiycam.. Öyle bebeklere görünce içim sizliyor her gece sessizce agliyorum oğlumu kaybettiğimden..
Çok aci cekiyorum artik dayanamıyorum..(( inşallah benimde bi gün bebeğimiz olur..
Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah.
Canım onun yöntemi tamamen farklı bir test 21 günde geliyor sonucu spremin başında kuyruğunda anormallik olanları çıkarıyor. benim eşiminde %40 hareketlilik var %50 ileri hareketlilik var.Tamm arastiririm bunu duymustum bu nasil anlasiliyor acaba yuzde 40 ileri hareketliydi ama..
Amiiinn pko nasil anlasiliyor gecenlerde saracoglu fsh ve lh yakin olmali degilse pko olabilir diyodu bende fark vat ama hic adet duzrnsizligim olmadi
Cok zor allah sabir versin yine gelir insallah melegin tez zamanda benim dogum yapan yakinim bebek 4 aylikken 2. Ye hamile kalmisti ve sezeryan olmustu ikiside bi bakarsin oluvermis o kadar beklemene gerek kalmaz insallah bebegin cennet kapisinda seni ve esini beklicek annem babam olmadan girmem diyecek ikinci meleginde tez zamanda gelsin eviniz senlensin insallah tum isteyenlerin bir an once olsun insallahBende 1 yillik evliyim.
Gecen ay 31 haftalik bebeğimi yüksek tansiyondan kaybettim..
Çok Zor oldu öyle yüreğim aciyor ki
Yine hamile kalmak istiyorum fakat sezaryenle olduğum gibi 1-2 yil beklemem gerekiyor...
Bende bebek özlemi yaşıyorum daha yasiycam.. Öyle bebeklere görünce içim sizliyor her gece sessizce agliyorum oğlumu kaybettiğimden..
Çok aci cekiyorum artik dayanamıyorum..(( inşallah benimde bi gün bebeğimiz olur..
Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah.
Gecmis olsun insallah pko icin karbonat icildigini duymustum bir arastirin bencebenimde adetim düznli hiç bir belirti yok değerlerimde normal yanlız usg de pko görünümü varmış bende anlamadım
Amiin kardesim Allahda sizin muradinzi versin insallahHic uzulme kardes benim kuzenlerin olmuyordu sabrettiler simdi nur topu gibi ogullari var sres yapma stres geciktiriyor bilmelisin rahat olmaya calis biliyorum soylemesi kolay bebek gorunce yine aklina geliyor ama inan ki stres yapmazsan daha cabuk kavusucaksin yavruna Rabbim su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine en kisa zamanda evlat nasip etsin sana
Amin insallah doktorda bana ummadigin anda hamile kalirsin dusunme dedi hatta tedaviyi birakinca daha cok hamile kalanlar var dedi tedaviyi biraktim ara verdim klomen ve catlatma ignesi oldum 4 ay sonuc alamadik aradayim simdi ama daha cok beklentiye girdim ara verince olur dediya herkes kafami baska seylere veririm insallah calismiyorum hobi kurslarina falan gideyim barikızkardeşimin tam 7 yıl çocuğu olmadı...çok paralar harcadı...çünkü o zamanlar devlet hiçbir şekilde masraflara yardımcı olmuyordu...yıllarca özel doktor kapılarından elimiz boş çıktık...en son cerrahpaşada infertilite bölüm başkanı umur beye gitmiştik...laparoskopi yapıldı...ağlayarak eve gelirken kızkardeşim abla artık uğraşmıyorum...vazgeçtim çocuktan...nerdeyse bir ev parası döktüm bu yollara....bitti artık dedi...bir yere girdik yemek yedik alışveriş yaptık...kendini toparladı evlerimize dağıldık...1 ay boyunca hiçbir şekilde bu konuyu konuşmadı.. ki takıntı yapmıştı tüm muhabbetleri ne yapar eder çocuk mevzuusuna taşırdı....emin olun sadece 2 ay sonra hiiiiç umulmadık bir anda Rabbim ona evlat bahşetti....lütfen başka birşeyler bul...hayatını çocuğa endeksleme...biliyorum çok zor...çünkü ben kızımı bile onun yanında asla bir kere bile öpmezdim...üzülmesin diye...demem o ki..tüm tedavini yap ama lütfen takıntı yapma....yorum yapmadan geçemedim...tez zamanda yavruna kavuşmanı dilerim...
Gecmis olsun insallah pko icin karbonat icildigini duymustum bir arastirin bence
Onemli olan birakmak iste ama pek mumkun olmadibelki akıl vermesi gereken kişi ben değilim ama gerçekten takmayınca oluyor bu çocuk, arkadaşlarımdan hep gördüm aman ne zaman olursa olsun sıkıldım artık dedikleri zamanda hamile kaldılar tedavisiz bi şekilde hem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?