Bebek özlemi...:(

Bende bugün adet oldum...ya keşke bebeğim olsaaaaa
benimde dün başladı adetim bu ay çatlamam olmuştu yumurtalarım normal gelişiyordu anlamıyorum valla hani eşimin morfolojisi sayısı kötü olur neyse her şey normal sadece biraz koyu ve bir spermiyogram yaptırana kadar bin dereden bin su geliyor.yani olan her türlü oluyorda bizim bir kaç ph derecesinden nasıl olmuyor anlamıyorum.

Morfolojisi ne demek anlamadım bizim morfolojik %1 nasıl sence

bunun usulu yok canim..
O (Allah), bir şey irade ettiği (dilediği) zaman O’nun emri, sadece ona: "Ol!" demektir. O, hemen olur..
bol bol dua et..Ya Halik-u Ya Safi esmasini bol bol cek..
EL -HALIK:Her şeyi yoktan var eden,yaratan.Herşeyin varlığını ve yaşadığı sürece geçireceği halleri,olayları önceden tesbit edipona göre ortaya çıkaran,meydana getiren demektir.

insallah en yakin zamanda kucagin bebeklerle dolar

Yok canm ya yeni bi sehirdeyim tanidik kimse yok bulamam yani oyle birini Allah versin sifasini oyle bisy varsa napayim

Cok.tesekkurler. baska dua tavsiyeleriniz olursa uygulamak isterim.

Masallah annene Allah saglik versin yuzunuz ailece gülsün insallah ben korkuyorum bu kadar beklemekten gucsuz hissediyorum kendimi.
O zaman ki teknoloji,tedavi yöntemlerinin bu kadar gelişmediğini bilerek düşünmek lazım süreyi belki de.
Allah gönlüne göre versin,üzme kendini.
Umudunu asla yitirme.

Ya bebeğim strese girme. Şöyle sakin ol takma kafana bak gelicek inşallah yeğenimiz. Kimdi hatırlamıyorum da stres ten bebeği olmamış tam umudu kesmiş tamam olmaz artik demiş hamile kalmış. Bi sakin ol. İnşallah hayırlı güzel bir bebegin olur. At sıkıntıları içinden.

İnsallah gelir artik yegeniniz ciglik ata ata herkese haber vermek istiyorum valla gecenlerde saglik ocagindan aradilar gebelik olurasa haber verin diye merak etmeyin bi olsa ilan edecem dedim hemsireye guldu kadin

Aynen dualarimiz seninle, sakin ol stres yok kendini uzmek yok. Hem daha 1 sene olmuş, sanki senelerdir denemiş 55 yaşında teyzemisin. Gençsin daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…