Bebek özlemi...:(

Size bir arkadasimdan bahsediyim. Genc evlenmesine ragmen bebek istedigi icin hemen denedi. Olmadi uzun bir sure doktora gitti tabi haliyle. Doktor ona tuplerinin kucukken gecirdigi bi operasyinda kapandiginu ve cok zor oldugunu soyledi. Cok uzulduler esiyle tup bebek deneniler olmadi. Daha cok yikildar. Doktorlara gittiler servet yatirdilar. Yemedigi denemedigi sey kalmadi. Artik bi kenara para koyup onu biriktirip tup bebek deniceklerdi tekrar. Ama artik bi unutlaru kalmamisti. Gecenlerde geciktiginden bahsetti bana. Ama heralde stress falan dedi, hic ihtimal vermedi. Sonra artik uzun sure gecikince doktora gitti ve kan testinde hamile cikti. Evet mucize bebek olmustu. Hemde herkesi sasirtarak geldi, kimsenin beklemedigu bi anda. Siz icinizi rahat tutun ve kendinize iyi bakin. Allah size en iyi ve olmasi gereken zamanda nasip eder insallah.

İstanbulda yaşıyorsanız memorial şişli dr.banu göker özdemir'e mutlaka görünmenizi tavsiye ederim. Hislerim çok güçlüdür, sizin çocuğunuz olacak :)

selam kizlar.bende evlat yolu gozleyenlerdemim.Rabbimin ol demesini bekliyorum...pko war bnde.hemde ne pko.adet gormem ilac almadan.kist dolu yumurtaliklarim iki ay klomen denedim ilk ay buyudu ikinci ay buyumedi yumurtam.gonalfle asilama oldum nasib olmadi...ne diyeyim Rabbim elbet herseyin vaktini saatini en iyi bilendir.ondan gelecek herseye sukurler olsun....

Hiç üzülme canım allah büyüt verir elbet sanada imtihan dunyasindayiz sadece sabirOTE="meleek9090, post: 42734669, member: 648471"]Masallah allah tamamina erdirsin hayirli saglikli bir bebek olsun insallah[/QUOTE]

Eğer çok ciddi bir sıkıntınız yok ise mutlaka olacaktır.
sadece birazcık ugrasacak olabilirsiniz .

İstanbulda yaşıyorsanız memorial şişli dr.banu göker özdemir'e mutlaka görünmenizi tavsiye ederim. Hislerim çok güçlüdür, sizin çocuğunuz olacak :)
Cooook tesekkurler insallah olur sizlerede haberini veririm tum isteyenlerin tez zamanda olsun insallah.

Bizde 3 yıldır hasretle bekliyoruz. Doktorlara göre mucize.. hiç değilse sizde sebepsiz infertilite.. bence zaman bırak tevekkül et.

Önceden cocugu olmayanlara uzulurdum ama niye bu kadar kafaya takarlarki nasil olsa olur diye düşünürdüm hatta bebegi olanlara bakamadikalarini duymuştum yani niye bakamasinlar elbet olur derdim ama simdi bu durumun içindeyim. Kucagimizi bos boynumuzu bükük birakma rabbim diye dua ediyorum cunku boynum bükük kucagim bos esim sevinsin kapida karsilayacak baba diye kosacak bi cocugu olsun üzülüyorum onada aslinda herseyin basindayim 4 ay klomen ve catlatma ignesi oldum olmadi her ay 2 yumurta gelisti umutluydum hatta ikiz olacak diye bile dusundum bi taneyi birak iki tane birden ama ne yazikki kucagimizda bos. Herseyin basinda olmama ragmen korkuyorum o kadar beklermiyim o kadar tedavi uygulanip yine sonuc alamazmiyim diye güçlü degilim.Allah herkese yardim etsin kalbinizdeki serse hayra cevirsin nasibiniz olsun insallah

Bide ben bi sikintim bi dilegim oldugu zman gunde 100 insirah suresi okuyorum bi muddet sonra gercekten duam kabul oluyor. bi arkadasimdan duymustum ona oluyomus. Bende basladim benimde sikintim gidiyor sukur.

Bi tanıdığımda sorun vardı yıllarca hamile kalamadı.
Sonra Allah nasip etti hamile kaldı yani Allah isterse oluyor..
İnşallah size de hayırlısıyla nasip etsin.

Hiç üzülme canım allah büyüt verir elbet sanada imtihan dunyasindayiz sadece sabirOTE="meleek9090, post: 42734669, member: 648471"]Masallah allah tamamina erdirsin hayirli saglikli bir bebek olsun insallah
[/QUOTE]

oyle canim imtihan dunyasindayiz.Rabbim cumlemize yakin cok cok yakin zamanda nasib eder ins.

Bende 2 yıldır bekliyorum zaman geçtikçe umudum azalıyor hayal kırıklıklarım artıyor(

Bende 2 yıldır bekliyorum zaman geçtikçe umudum azalıyor hayal kırıklıklarım artıyor(
Seni o kadar iyi anliyorum ki her ay bu ayda boyle gecti diyip yeni bir umutla diger aya basliyorum ama arkaya bir bakmissinki yil gecmis insallah olur

Reactions: ozr
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…