- 17 Eylül 2015
- 236
- 348
- 103
- Konu Sahibi meleek9090
-
Cooook tesekkurler insallah olur sizlerede haberini veririm tum isteyenlerin tez zamanda olsun insallah.İstanbulda yaşıyorsanız memorial şişli dr.banu göker özdemir'e mutlaka görünmenizi tavsiye ederim. Hislerim çok güçlüdür, sizin çocuğunuz olacak :)
[/QUOTE]Hiç üzülme canım allah büyüt verir elbet sanada imtihan dunyasindayiz sadece sabirOTE="meleek9090, post: 42734669, member: 648471"]Masallah allah tamamina erdirsin hayirli saglikli bir bebek olsun insallah
Eğer çok ciddi bir sıkıntınız yok ise mutlaka olacaktır.
sadece birazcık ugrasacak olabilirsiniz .
Mutlaka okuyacagim canim tesekkurlerBide ben bi sikintim bi dilegim oldugu zman gunde 100 insirah suresi okuyorum bi muddet sonra gercekten duam kabul oluyor. bi arkadasimdan duymustum ona oluyomus. Bende basladim benimde sikintim gidiyor sukur.
Amiin insallah sagol canmRabbim her bebek isteyen sizin gibi tatlı insanları anne yapsın inşallah, hic bunaltmadan yormadan.
Amin en kisa zamandaAmiin insallah sagol canm
Seni o kadar iyi anliyorum ki her ay bu ayda boyle gecti diyip yeni bir umutla diger aya basliyorum ama arkaya bir bakmissinki yil gecmis insallah olurBende 2 yıldır bekliyorum zaman geçtikçe umudum azalıyor hayal kırıklıklarım artıyor(
Ne gordun hayirdir insKızlar rüyamda bişey gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?