Bebek özlemi...:(

Rüyamda azrail gibi siyah giyinmiş bir adam bir yanağının tümü demir pası tutmuş kucaginda bebek var .ben onunla konuşuyorum bebeği bana ver diye .bende tup bebek yapacam bebeğim olmuyor diyorum. O bana pis pis gülüyor bişeyler dedi ama hatırlamıyorum

Çok korkunç hala etkisindeuim

Ne biliyim ya ... Offf bugün bi adam 2 günlük bebeğini köprüden aşağıya atmış böyle insanlar i gördükçe nefret ediyorum
Aynen bende olsa pamuklara saracam ama millet burnuyla itiyo cocugunu nefret ediyorum. Ya ben cocugu olanlari helede ilk istediklerinde hamile kalanlari cok kiskaniyorum.kendime engel olamiyorum icimde acayip bir his sinir olusuyor nasi engel olucam bilmiyorum.

Sen benim yaşadıklarımı biliyor musun..1.üniversite arkadaşım kasımda evlendi martta hamile kaldı. 2.eltimde mayısta evlendi temmuzda hamile kaldı. 3.komşumuz ekimde evlendi şubatta İkizlere hamile kaldı 4.yakın arkadaşım çok sevdiğim kasımda evlendi ocakta hamile kaldı. ........cevre m böyle ne yapayım ben

Valla Allah sinamak icin etrafimizi dolduruyor sanki. Herkes mutlu olsun kimsede gozum yok simdiye kadar kabullenmistim kimsenin zaten hemen olmuyor gibi geliyodu aama millet doguruyor ustelik bide sokaga atiyor kardesim arsiz oldunmu isler rahatliyor valla her iste boyle rahat olan kadinlar firt firt doguruyo valla kuzenimde bebek istiyomus bu ay geciktim 4 gun dedi merak ediyosan test yapabilirsin artik cikar dedim yooo hicde merak etmiom dedi ne denirki buna yani bu kadar rahat olunca hamile kaliniyo heralde yada gercekten leylekler getiriyo biz usulü bilmioz

Reactions: ozr
Kızlar bende 1 senedir istiyorum ama eşimde de bende de sorun olmadığı halde olmadi. Burda anlayan bir kadından bahsettiler , rahmin dönmüş dedi. Ondan olmuyor dedi. 3 gün boyunca gittim karnıma ovusturarark düzeltti. Ona baktirip sonunda hamile kalan çok kişi varmış.
Neyse bi de bu ay ilk kez klomen kullandim. 13. Günümde yani kontrole gittiğimde ara ara çok şiddetli aci giriyordu karnıma. Daha önce hic yaşamamıştım boyle bisi. Dr baktı 3 tane harika yumurtaların var dedi. Tekrar cagirmaya, iğneye bile gerek duymadı ilişki önerdi. 17 gün de gün boyu sol kasigimda şancı ve gerilme vardı. Oturup kalktıkça sanki orada bisiler batıyordu.
Şimdi daha bat 2 ekimde. Acaba diyorum umut var midir ?
Klomem etkisiyle tek seferde hamiş kalabilmiş miyimdir. Biliyorum daha çok erken ama geçmiyor günler kızlar

Ne güzel söylemişsiniz hakkaten. Keske yapabilsek

Insallah vardir doktorlar bilmiomuki rahim nasi dönüyormus nasi ovdu ki bizde ovabilirmiyiz acaba

Insallah vardir doktorlar bilmiomuki rahim nasi dönüyormus nasi ovdu ki bizde ovabilirmiyiz acaba

Bugün daha 8 gün var günüme ve sanki her an adet olacakmisim gibi kasıklarım ağrımaya basladi. Normalde hic boyle olmazdı ama sanırım umudu kesmeliyim. Adet olacağım gibi
Yok dr lar anlayamıyor, eski kadınlar ebeler falan anlıyorlar bu isi. Biz yapamayız. Bilinçli kişiler yapmalı. Sor soruştur biraz etrafına illa ki bilen vardır.

benimde nerdeyse bi sene olcak ve öyle büyük sorunlarımızda yok olmayınca illa sorun olmasa da bekliyorsun.ben hsg çektirmedim özel dr gerek görmedi.beklemedeyim önceki aylarda pgn düşük çıkıyordu bu ay iyi olmasına rağmen olmadı hala

Bende bugün adet oldum...ya keşke bebeğim olsaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…