Bebek özlemim.. nolur bana umut olun. .

Allah size ve sizin gibi evlatlar isteyene esma ül hüsnanın izzeti hürmetine Tez zamanda hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin.
haziranda degil tez zamanda Rabbimin hediyeleriyle müjdelenin

Allah inşallah en kısa zamanda nasip eder. Ancak arkadaşınızın çubukla gelmesi size nispet gibi olmamış şahsen ben hijyenik bulmazdım bir başkasına ne diye göstereyim. Cinsiyet partisinde ise kimse ıssızın çocuğu yok diye düşünmemiştir. Demekki sizden rica etmek istedi. Sizin şuanda nasibiniz gelmediği için biraz alıngan olmuşsunuz. Biz 5 yıllık evliyiz çocuk istemedik, daha yeni düşünüyoruz olursa olur olmazsa nasip ne yapalım. Ama kimse de aa olmadı mı gibi birşey sormadı, çocuğu olanlarda nispet yapmadı. Bana da evlenir evlenmez evlilik oturmadan üçer beşer doğuranlar tuhaf geldi.

Ah canım kardesim ah bende çok iyi bilirim Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin tüm isteyenlere bak canım belki rabbimin bir bildiği var dir ben 5 haftalık hamileyim dr gttm keseyi görmek için ilk evet kese gözüküyo diyince çok sevindim sonra da kese aşağıda düşük olabilir diyince artık düşünün halimi allah hiçkimseye böyle bir duygu yasatmasın çok çok zor dualarınız bekliyorum doktor dua et başka çare yok dedi yani heran düştü düşecek diyo ki ben nasıl umut bağlamıştım yavruma o kadar canım yaniyoki tarifsiz duaya çok ihtiyacım var Allah a sığındım bütün işlerimi ona havale ettim rabbim yardımcınız olsun inşallah canım eee hayat iste....

Bence psikolojik olarak destek alın kafanıza takmazsanız daha kolay oluyor diyen var, bir tane mankenin kürünü uygulayan var, ama herşeyden önce hayırlısı ise olsun
Bu arada çocuğu olanları görünce ne diye acı çekiyorsunuz kahroluyorsunuz ya! Allahım bana da böyle sağlıklı evlat nasip eyle diyin çocuk gördükçe sağlıklı sıhhatli hayırlı çocuk dileyin, hayır herkes fesat herkes artniyetli herkes anlayışsız mı? Yoksa siz mi çok alıngan oldunuz içinize kapanıp insan içine çıkmadıkça!

Son düzenleme:
Bazen hassas davranmak lazım benimde çevremde 3 arkadaşın olmadığını biliyorum birinin kendi problemleri diğer ikisinin eşlerinden kaynaklı Yanyana gelince ne diyeceğimi şaşırıyorum instagramda bile bişey paylaştığımda onlar görmesin diye engelliyorum bence hassas olmak lazım biz eşimle 2 yıl korunduk hiç düşünmedik çocuk bize hep sorduklarında düşünmüyoruz diyorduk ama düşünüp te olmayanlar var kaç yıl uğraşıp ta o zaman onlara daha ağır gelir Rabbim çok şükür nasip etti inşallah olmayanlara da nasip eder kendinizi çok strese sokmayın emin olun stres çok etkiliyor kafanızı dağıtacak başka şeylere verin kendinizi

Belki ugur getirsin diye size actiriyor. Siz iyiye yorun. Vakti gelince Rabbim nasip etsin tüm isteyenlere.

Bizimde yaklasik 3 sene olacak ve hala olmadi. 3x tup tedavisi ve suan ivf deniyoruz her aksam 2 tane igne vuruyorum kendime oysaki canim cok tatlidir ama sabrediyoruz neticede yolun sonunda evladimiza kavusmak varsa herseyi goze aliyoruz.. dualarim istiyen herkese

• 5 senenin sonunda yengemin dün hamile olduğunu öğrendik. Sağlık problemi vardi tedavi oldular atlattilar. Sonrasinda da bi 2 yil daha beklediler ve nasip oldu. Her şeyin zamani var. Sabir. Kalbini temiz ferah tutarsan olur

Öncelikle merhaba seni o kadar iyi anlıyorum ki. Tüp bebek denmesi ile 3 protokol ilaç kullanıp 1. Bir tane 2. 2 tane 3 1 tane. İlk ve son ilaç tedavisinde olanlar döllenmedi bile. İkinci tedavide 2 tane döllendi 3. Günde donduruldu. Bayramın ikinci günü Yerleştirilen iki tane 3. Gün embriyolarım tutunmadı ve geçen Cuma test sonucunu negatif olarak öğrendim. Bu ay içinde 43 yaşında olacağım. 38 yaşında evlendim. Eşimle bir araya ancak 40 yaşında geldim. Eşim yurtdışındaydı yanına gidebilmek için bekledim. Oradaki doktorun yanlış yaptığı işlem yüzünden tüplerim tıkandı. Tüp bebekten başka şansım yok gözüküyordu. Onu denemek için 1,5 yıldır para biriktiriyordum. Biriktirdiğim bütün parayı bu işlemler için ödedim. Negatif sonuçtan sonra adet olduğumda merkeze gittim. Birde hemşirelerin saçma sapan davranışlarına maruz kaldım. Testlerimi orada yaptıramadım tedaviye başlarken normal olan prolaktinim fsh ve şekerim fırladı. Tablo o kadar kötü ki şuan. Birde bunun öncesi yurtdışında eşimin arkadaşlarının eşleri, Türkiye’de akrabaları can yakıcı bir sürü şey yaptılar. Ben çok taktım büyün bunları taktıkça sağlığım daha da kötüye gitti. Sana söylebileceğim tek birşey var. İnsanlar sınanmadıkları acılar ile ilgili boş boş konuşup saçma sapan davranışlar sergileyebiliyorlar. Bunun seninle ya da eşinle bir alakası yok. Rabbim vermek isterse verecek. Tüp bebek tedavisine geçmeden kafanı rahatlat. Ben yapamadım çok endişeliydim kendime zarar verdim. Şimdi enkazların içinden yeniden doğmaya çalışıyorum. Önce kendini ve kendi sağlığını düşün. Sana iyi gelmeyen kim varsa hayatından çıkar. Onlar ayıp ediyormuyum diye düşünüyorlar mı. Aslında istediğimiz ufacık bir anlayış. Sen kimseye anlayış göstermek zorunda değilsin. Senin anlayışa ihtiyacın var. Bu sebepten dolayı ben tüm kendini bilmezleri Allah’a havale ettim. Rabbim düşünceli, zarif, kendini bilen iyi insanlara rast getirsin. Rabbim en uygun zamanda isteyen herkesin kucağını sağlıklı, sıhhatli, eli ayağı düzgün salih saliha evlatlarla doldursun. Kendini üzme kendini bilmezlerin de seni üzmesine izin verme.Benim şu son durumda tıbbi olarak hiç şansım olmamasına rağmen hala umut ediyorum. Allah büyük Ol derse Olur diyorum. İmkansız yok Allah var. Bu bizim sınavımızsa insanların bize karşı davranışları da onların sınavı. Allah’a emanet ol. Allah gönlünün muradını versin.

Bence şu an bu sürece girebilirsiniz benim de bebeğim olmıyor süreç öncesi güçlü olmak şart size Önerim Türk doktorlar dünya çapında daha da başarılılar İnan’ın

4 sene dogal yöntemlerle beklemek icin bence yeterli bir süre.. tabi doktorunuz daha iyi bilir ama,bencede tüp bebek tedavisine baslayın.
Allahım kucagınızı bos bırakmasın saglıklı bir bebisiniz olsun insallah.. Allahım size ve isteyen annelgi babalıgı hakkıyla yapabilcek herkese nasip etsin..

Canim seni cok iyi anliyorum ama sana yinede cok kizdim ben 8 yillik evliyim tup bebekle hamile kaldim neler duydum neler ama hicbiri umrumda degildi insanlara hassas noktani gostermeyeceksiniz soranlar oluyordu nasip diyip geciyordum ben suan cok mutluyum olursa ne guzel olur olmazsada olmaz herkes cocuk sahibi olacak diye birsey yok diyordum.. Ben boyle yaptikca kimse bana aciyan gozle bakamiyordu tam tersi sana cok ozeniyorum diyen okadar kisi vardi ki cevremde.. Biz uzuldukce esimle baglandik birbirimize kimsenin yaninda aglamadik uzuntumuzu gostermedik kayinvalidemden ne laflar duyardim bakti biz birbirimizi cok seviyoruz cocuk konusunu acmiyoruz kadin Allah mutlulugunuzu bozmasin napalim diyip susuyordu... Simdi sizi cagirsalar zorunuza gidiyor ya cagirmasalar daha da zorunuza giderdi cok takiyorsunuz cünku.. En yakin arkadasim sizinde olsun sizinde olsun derken kazayla ucuncu cocuguna hamile kaldi esim bize dediler dediler kendileri yaptilar dedi okadar gülmustük ki bu duruma.. Kardesim benden 5 yil sonra evlendi hamile kaldi esim siz bi yapin dogurun bi bakalim güzel birseyse bizde yapariz dedi yani kimsenin mutlulugunu yarida birakmadik bizde gulduk sevindik.. Birde herkes dogurmak zorunda degil ben bunu kendime hep soylerdim olmayadabilir ne yapayim olmayinca kendimi öldüremem ya bu isler nasip dedik.. Tup bebege giderken esimle bir karar aldik tutarsa yavrumuz olur ama tutmazsa ilk isimiz koruyucu ailelik diye cok sukur tuttu ama kucagimiza almak nasip olur mu Allah bilir. Oyuzden sizde herseyi cocuk üzerine dusunmeyin evliliginizin tadini cikarin ben inaniyorum hic beklemediginiz bir anda supriz bir sekilde hamile kalacaksiniz...

Ben o öbpr tarafda empati kurmaya calisan yanliz basaramayan tarafim sanirim. Benimde cok iyi bir arkadasim var ... benden 2 sene önce evlendi... ilk günden beri deniolar ama olmuyor. Sonra ben evlendim ve sip hamile kaldim ... inanin geceleri yatakta rahat bulamiyordum cünkü en iyi arkadasima nasil anlaticami bilmiyordum. Sevinc ile söylesem nispet yapiyor diye üzülürdü ... saklasaydim ben kiskanirim diye söylemedi diye düsünürdü galiba cünkü bu cok hassas bir konu tabiki o yönden biraz alingandir düsündüm ...
Insan ne yapicani nasil davranicani bazen bilemiyor

Bence şu an bu sürece girebilirsiniz benim de bebeğim olmıyor süreç öncesi güçlü olmak şart size Önerim Türk doktorlar dünya çapında daha da başarılılar İnan’ın
Yaşadığımız yerde Tüp bebek tedavisi hem çok pahalı hem doktor sıkıntısı olduğu için Türkiye’de denedim tatlım. Aylardır Türkiyedeyim eşim gidip geldi. Avrupa da değil mesafe uzak biletler pahalı. Allah nasip etseydi bu tedavi vesile kılardı diye düşünüyorum artık. Ağlamaktan içim dışıma çıktı bir haftadır. Tedaviye başlarken Fsh prolaktin e2 lh tüp bebek için iyi değerlerdi. Şimdi fsh ve prolaktinim fırladı. Ama ben yine de Allah’a sığınıyorum. İnsanlar bebek isteğimi bile anormal karşılıyor. Yaşım ileri diye. Aslında çevreye takılmamak ve stres olmamak lazım ama olmuyor sanırım. Kendim için söylüyorum kabullenmek gerekiyor. Ama Türkiye’de olan yaşları genç çiftler eğer imkanları da varsa umut etmekten ve denemekten vazgeçmesinler. Ve bu süreç zaten zor insanları çok kafaya takıp kendilerini üzmesinler. Allah isteyen dileyen herkesin kucağını doldursun. Amin

Yasiniz kac lutfen vazgecmeyin inanan hirsla inatla ümitle deneyen insalar hep basarili oluyorlar.. Rabbim en kisa zamanda nasip etsin kucaginizi doldursun dualarim sizlerle

Yasiniz kac lutfen vazgecmeyin inanan hirsla inatla ümitle deneyen insalar hep basarili oluyorlar.. Rabbim en kisa zamanda nasip etsin kucaginizi doldursun dualarim sizlerle
43 yaşındayım 40 yaşından beri eşimle beraberim geç evlendim. Yaşadığım ülkede doktor hatası yüzünden tüplerim tıkandı. Denemek isterim ama şartları bir daha oluşturabilirmiyim bilmiyorum. Tanıdığım insanlar bile sizin kadar yüreğime dokunmadı çok sağolun desteğiniz için. Kısmette anne olmak varsa Allah bir yol açacaktır. Şu an ki tıbbi tablo tedavi sonrası çok kötüye gitti. Normal yoldan olması imkansız diyorlar. Tüp bebeği şuanki hormon değerlerimle deneyemezmişim. Ama duaya çok ihtiyacım var. Çok sağolun ilginize çok teşekkür ederim. Sevgiler

Geçen bir haber okudum 56 yaşında kadın ikiz bebek doğurmuştu. Yaşınızda birşey yok ümidinizi kaybetmeyin.

Ahh canim ben suan 6senelik evliyim gecen sene hamile kaldim tedavi ile kismet degilmis yicek ekmegi yokmus diyorum 2aylik dusugum oldu cok sevinmiştim ama rabbim sabrini veriyo herkesin gozu bendeydi esimin aile ortami genellikle soruyor su dusunceye bile giren oldu acaba kisirlarmi diyen oldu ama ben cok takintili bi insanim kimseye anlatamam derdimi hep sustum rabbim verdi ama olmadi yine sabirla bekliyorum rabbim hepimizin yuzunu guldursun meyvesiz birakmasin insaallah

Allahtan size sabırlar diliyorum Rabbim en doğru zamanda sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin. Kucağınızı doldursun. Kısırsak da Allahtan ama işte insanoğlu yapıyorlar üzüyorlar incitiyorlar. Yaşın ileri olunca kimi istediğin için kimi olmuyor diye konuşuyor. Allah sınavımızı kolaylaştırsın İnşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…